реклама партнерів:
Головна » Чернігів. Стопами «Хрещеного батька».

Чернігів. Стопами «Хрещеного батька».


Коментарі: 0 Кримінал

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Важко сказати, чи подобається теперішній молоді голлівудські фільми на гангстерську тематику, але купка наслідувачів кращих традицій кінематографу минулого в Чернігові таки віднайшлася. Що на вулицях міста у тендітної панянки можуть вирвати сумку - до цього наша свідомість дещо вже звикла, але от щоб в „час пік" на багатолюдній вулиці троє молодиків приставляли пістолет до Вашої скроні - до такого не звикли, навіть, жителі міст-мільйонників. Однак все по порядку...
В родині пересічних чернігівців підростав собі звичайний підліток Денис. Батьки опікувалися ним і все в його житті йшло непогано, допоки не познайомили його „друзі" із маріхуаною, а згодом і з „ширкою". І тут як то кажуть пішло-поїхало. Життя розладилось, Денис намагався працювати таксистом, але після наркотичного дурману кермо просто не трималося в руках. Замість навчання у ВУЗі хлопець отримав хоча і умовний, але все ж таки перший строк за крадіжки. З батьками він теж не ужився. Рідні намагалися повернути сина до нормального життя, а от чи хотів цього сам Денис, вони не спитали. Згодом наш герой кинув домівку і оселився у знайомих, що знімали квартиру поблизу центра міста. Їм було про що поговорити. Маючи доволі юний вік однин із нових знайомих також встиг отримати строк за крадіжки, але наркотиками не балувався, просто життя складне, то ж і випити не гріх, щоб н згадувати перипетії долі.
Що цікаво - Денис, маючи кримінальне мануле, доволі просто купив собі пневматичного пістолета ( це ж не заборонено!), що дуже нагадував знаменитий „ПМ" та повсякчас носив його із собою .
Які фільми полюбляли дивитися хлопці невідомо, але те, що одного листопадового вечора вони вирішили наслідувати героїв Аль Пачіно - це факт. Йдучи по Любецькій наша трійка побачила також трьох друзів-підлітків, що жваво розмовляли та тримали в руках велику пляшку пива. Грошей у наших героїв не було, а пива дуже хотілося. То ж вирішено було його забрати у перехожих. Троє друзів не встигли і оговтатись, як пива в їх руках вже не було. Однак, згодом, парубки вирішили, що таке нахабство не слід терпіти і пиво повинно повернутись до своїх законних володарів. Вони наздогнали нахабних перехожих і тільки-но зібрались відновити справедливість, як із кишені одного з нападників виринув пістолет, деже схожий на „ПМ". Історія почала набувати неконтрольованих обертів. „Поборників справедливості" побили та ще й відібрали всі гроші та три мобільні телефони. Прийшовши до тями, хлопці поспішили повідомити про розбійників куди слід.
А тим часом кримінальна трійця крокувала до центру міста. Охоплені азартом від неочікуваної виручки, хлопці вирішили продублювати вдалу спробу. Випадковою жертвою на їх дорозі стали ще двоє студентів. Тут вже тандем діяв зовсім зухвало. Наблизившись до обраних жертв, розбійники миттєво приставили пістолет до скроні одного з нажаханих парубків. Погрожуючи розправою трійця відібрала весь нехитрий студентський скарб - телефон та 100 гривень.
Неподалік все „нажите непосильною працею" було поділене. Денис вирішив свою частку цим вечором проміняти на чергову дозу, про що і сповістив своїм „братам по зброї". Тим часом чергова частина міськвідділу міліції вже орієнтувала всі підрозділи про незвичайне зухвальство трьох молодиків із зброєю. Орієнтування прийняли і співробітники відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків, які саме в цей час влаштували засідку біля одного з наркоманських притонів. Не пройшло і години як біля притону з'явилися особа, яка по опису дуже нагадувала одного із підозрюваних. Оперативники спрацювали миттєво. Дениса було затримано і доставлено до приміщення міськвідділу міліції. Двоє друзів тим часом вирішили віднайти свого ватажка. Від знайомих вони почули, що Денис в руках правоохоронців, нібито за носіння зброї. Знаючи, що зброя придбана законним шляхом та ніякої вини за собою не відчуваючи парубки пришли до приміщення міськвідділу з метою сприяння у визволенні друга. З таким зухвальством правоохоронці стикаються дуже рідко. Тільки пізно вночі оперативники закінчили проведення перших слідчо-оперативних дій.
Подальшу діяльність новоутвореного розбійного формування було припинено. Тепер вже навряд Феміда зупинить шальки своїх терезів на умовному терміні, а це значить, що чернігівці йтимуть вулицями рідного міста більш спокійно.

Джерело: kop.gov.ua





QR-код посилання на сторінку



Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини