реклама партнерів:
Головна » Кримінал наступає. У Донецьку, Харкові, Одесі, Краматорську грабують і вбивають...

Кримінал наступає. У Донецьку, Харкові, Одесі, Краматорську грабують і вбивають...


Коментарі: 25 Кримінал

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
29 грудня злочинець, озброєний газовим пістолетом, скоїв пограбування відділення Ощадбанку в Ізмаїлі Одеської області, повідомили у Відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в області.
Слідчо-оперативна група, що прибула на місце злочину, встановила, що "у момент нападу у відділенні банку перебували неозброєний охоронець і 59-річна касир, які не змогли протистояти грабіжнику", уточнили в міліції, передає УНІАН.
Дане відділення банку перебуває під охороною приватної фірми "Охорона-Комплекс-Придунав'я", в приміщенні є тривожна кнопка.
"Нападник наказав касиру зібрати всі гроші і помістити їх в поліетиленовий пакет, який він приніс з собою. Після того, як касир зібрала близько 1000 грн, Чоловік здійснив два постріли вгору і зник в невідомому напрямку", - повідомляють подробиці події в міліції.
Раніше повідомлялося, що сьогодні також було скоєно напад на банк в Донецьку, в результаті якого загинуло п'ять співробітників відділення.
А 12 грудня в Донецьку було пограбовано відділення банку "Креді Агріколь". Від куль грабіжників постраждали троє людей, одна з них пізніше померла в лікарні. Міліція Донецька звернулася до жителів міста з проханням про надання інформації, яка могла б сприяти затриманню "банди Кульгавого".

У Харкові пограбували два ювелірних магазини
У Харкові пограбували два ювелірних магазини. Про це повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.
27 грудня близько 18.30 до приміщення одного з ювелірних магазинів на проспекті Гагаріна увірвалися двоє чоловіків. Зловмисники, прикриваючи обличчя шапками і погрожуючи продавцям предметом, схожим на пістолет, розбили вітрину, забрали вироби з дорогоцінних металів і зникли. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).
Пограбування другого ювелірного магазину, який також розташований на проспекті Гагаріна, сталося 28 грудня близько 16.15. Невідомий чоловік, не прикриваючи обличчя, зайшов до приміщення, розбив вітрину, забрав вироби з дорогоцінних металів і зник. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). На даний час сума збитків встановлюється. По області запроваджено план-перехоплення.
Про пограбування одного з ювелірних магазинів вже повідомлялося.

В Одесі викрали колишнього бізнесмена
Працівники УБОЗ ГУМВС України в Харківській області спільно з СБУ затримали двох зловмисників, які в Одесі викрали людину. Підприємця - 27-річного громадянина однієї з південних республік, нібито для ділових переговорів, а потім, погрожуючи йому фізичною розправою, на автомобілі вивезли в невідомому напрямку. Було встановлено, що до викрадення причетні двоє уродженців Грозного (РФ). Потерпілого було перевезено з Одеси до Харкова і поміщено в одну з найманих квартир в центрі міста.
У ході спецоперації, проведеної правоохоронцями із залученням бійців загону "Сокіл", чоловіка було звільнено. Він не постраждав. Два зловмисника, які також перебували в квартирі, затримані.
З'ясовано, що зловмисники викрали чоловіка для того, щоб він відмовився від свідчень, які він дав у суді в якості свідка щодо одного громадянина. Викрадачі погрожували розправитися з родиною викраденого, а його самого примушували залишити Україну.
Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 386 (перешкоджання появі свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань або висновку) Кримінального кодексу Україні. Триває слідство.

У Краматорську жорстоко побито і пограбовано співробітника "обмінника"
Сьогодні вранці в м. Краматорську, поруч з ЦУМом, в калюжі крові було виявлено чоловіка середніх років. Як з'ясувалося, це працівник розташованого тут же пункту з обміну валют, - повідомляє краматорський сайт "ОбщеЖитиЕ".
У повідомленні наголошується, що потерпілого у несвідомому стані доставили в травматологічне відділення, де над його розбитою головою кілька годин працювала бригада медиків на чолі з міським нейрохірургом Віталієм Савінковим. Потерпілий перебуває в стані коми.
Одна з версій того, що сталося - спроба пограбування, оскільки при постраждалому не виявили барсетки та деяких особистих речей. У той же час, за неофіційною інформацією, медики, звільняючи пацієнта від одягу для операції, виявили великі суми грошей в його речах. Оперативники почали роботу з розшуку злочинців.

За матеріалами: http://www.newsru.ua




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини