реклама партнерів:
Головна » У Кременці визначено переможців проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування - 2012”

У Кременці визначено переможців проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування - 2012”


Коментарі: 0 Молодь

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
14 травня у м.Кременець Тернопільської області було проведено співбесіду із учасниками проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2012”, який реалізовується Всеукраїнською громадською організацією “Молодіжна Альтернатива” та Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” на місцевому рівні, в результаті якої було відібрано 5 студентів, які будуть проходити стажування в структурних підрозділах Кременецької районної ради та Кременецької районної державної адміністрації.
Впродовж квітня 12 студентів вищих навчальних закладів м. Кременця подали анкети для участі у першому етапі проекту, який передбачає проведення співбесіди із кандидатами. Для її проведення були запрошенні представники структурних підрозділів Кременецької районної ради та Кременецької районної державної адміністрації. За підсумками якої було відібрано 5 студентів, які будуть проходити стажування в структурних підрозділах Кременецької районної ради та Кременецької районної державної адміністрації.
Ось імена 5 студентів, які в результаті співбесіди будуть проходити стажування в Кременецькій районній раді та Кременецькій районній державній адміністрації:
Гикава Аліна,студентка КОГПІ ім. Т.Шевченка, педагогічний факультет, 3 курс, місце проходження стажування - Служба у справах людей Кременецької РДА, апарат Кременецької районної ради
Шульган Віра, студентка КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов, 4 курс, місце проходження стажування - Відділ культури та туризму Кременецької РДА
Тимошенко Юрій, студент КОГПІ ім. Т.Шевченка, технологічний факультет, 4 курсмісце проходження стажування - Відділ освіти Кременецької РДА
Стояновська Олена КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов,4 курс, місце проходження стажування - Кременецький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
Казмірчук Ілона. студентка КОГПІ ім. Т.Шевченка, факультет іноземних мов, 4 курс, місце проходження стажування - Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької РДА

Коротко про проект
Із 2 квітня у м.Кременець стартував проект “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2012”, який реалізовується громадською організацією “Молодіжна Альтернатива” у партнерстві з Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” за сприяння Кременецької районної ради та Кременецької районної державної адміністрації.
Впродовж 2003 – 2010 років по проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування”, близько 1000 студентів з 21 міста України проходили стажування у міських та обласних радах своїх міст.
Метою даного проекту є підвищення професійної освіти молоді, отримання професійного досвіду студентами та залучення молоді до активної участі у житті свого міста, через організацію їх стажування у органах місцевого самоврядування.
В кожному місті ВГО «Молодіжна Альтернатива» спільно із місцевими партнерськими організаціями відбирає шляхом конкурсу студентів, які стажуються в органах місцевого самоврядування протягом 5 місяців. Порядок їх роботи – по 4 години на день, в після навчальний час.
Впродовж періоду стажування студенти – учасники проекту будуть займатися моніторингом засобів масової інформації, редагуванням нормативно-правових документів та підготовкою їх до друку, аналізом документів з питань економічного, політичного, соціального розвитку міста; перекладом нормативно-правових актів інших країн, готувати відповіді на запити та листи до депутатів.
За час стажування студенти будуть мати можливість відвідувати тренінги та семінари, які будуть проходити у м. Київ та інших містах України; писати статті до збірників на запропоновані теми, а також відвідати екскурсію до Верховної Ради України. Протягом всього періоду стажування студенти будуть подавати щомісячні звіти про виконану роботу, а в кінці терміну стажування отримають Сертифікат про проходження стажування.
Кращі студенти, які позитивно себе зарекомендують під час стажування у органах місцевого самоврядування зможуть взяти участь у співбесіді щодо стажування у комітетах та апараті Верховної Ради України.






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
Усі новини