реклама партнерів:
Головна » Яким буде рік чорної Змії: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2013 рік

Яким буде рік чорної Змії: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2013 рік


Коментарі: 0 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Новий рік під заступництвом Змії обіцяє принести багато мудрих рішень і справедливих вчинків, а також удачу всім знакам Зодіаку, працюючим в інтелектуальній сфері. На відміну від попередніх, 2013 рік скупий на душевні польоти і переживання, він менш натхненний, у ньому править холодний розрахунок. Змія є символом примноження, вона не любить розтринькувачів, саме тому 2013-й стане часом економії, збереження і збільшення капіталу.
В геополітичному плані рік обіцяє бути неспокійним і конфліктним. Зміна влади, кардинальні перестановки і накал політичних пристрастей можливі вже на початку 2013 року. Тільки друга половина року обіцяє більш урівноважену і спокійну обстановку.

ОВЕН
Рік темної Змії зажадає від Овнів величезної напруги і надмірної концентрації уваги навіть у дрібницях. Потрібно буде проявити свою розсудливість у словах і діях, прибравши зайву гарячкуватість.

Здоров'я. Через постійну завантаженість та зарядженість на роботу організм Овна може дати збій у вигляді проблем з серцево-судинною системою, алергічних реакцій і підвищеної стомлюваності. Рік темної Змії є для Овнів саме тим часом, коли просто необхідно відмовитися від шкідливих звичок в ім'я свого здоров'я.

Кар'єра. Овнів чекає маса випробувань, які будуть пов'язані з відстоюванням своєї точки зору і свого становища на службі. Овнам потрібно тимчасово відступити, довести ефективність іншим способом, адже їх різкість тільки заважає їм у кар'єрному просуванні.

Фінанси. У плані фінансів 2013-й для Овнів очікується досить благополучним. Вони досить міцно стоять на ногах, і навіть зміна роботи або можлива зміна місця проживання не можуть вплинути на їхній добробут. Вкладання коштів і великі покупки краще всього планувати на другу половину 2013 року. Найприбутковішими місяцями очікуються вересень і листопад.

Кохання. На любовному фронті на початку 2013 року в Овнів буде багато непорозумінь і проблем. Влітку або на початку осені очікується зустріч справжнього кохання.

ТЕЛЕЦЬ
Для Тельців рік видасться особливо активним. Це будуть нові знайомства, укладення нових контрактів і нові можливості заявити про себе. Рік темної Змії стане часом переродження для Тельців. А представників творчих професій — режисерів і письменників, музикантів і художників — чекає особливий успіх.

Здоров'я. Гіперактивність Тельця і його енергетика, з якою він вступить у 2013 рік, підкріплюються міцним здоров'ям. Лише у другій половині року, коли про себе нагадають старі хронічні захворювання, Тельцям варто серйозно задуматися про здоров'я. Кар'єра. Зовсім не характерні для Тельця напористість і нахабство з'єднаються з його працьовитістю, і це дасть результати вже до початку літа. Розпочаті у 2013 році проекти повинні стати дуже прибутковими. Ті Тельці, які працюють у великому колективі, можуть поміняти або посаду, або роботу на більш високооплачувану.

Фінанси. З грошима у новому році буде не все так просто. Потрібно буде віддавати борги, іноді навіть не свої, і багато витрачати. Не можна погоджуватися вкладати гроші в проекти, якщо вони викликають хоч найменші сумніви. Стабільність настане у другій половині року. Великі покупки і вкладення краще планувати на серпень і жовтень.

Кохання. Чуттєвий і романтичний період у відносинах настане з приходом весни 2013 року. Сімейні відносини Тельців будуть спокійними, і лише іноді розбавляються дрібними сварками.

БЛИЗНЮКИ
Для Близнюків 2013-й стане дуже важливим і досить продуктивним. Під впливом чорної Змії у багатьох Близнюків проявляться креативні ідеї і приховані досі творчі здібності, здатні зробити їх знаменитими і збільшити добробут.

Здоров'я. Проявлена в кінці 2012 року турбота про здоров'я дала свої результати, тому на початку року стан здоров'я не завдасть жодного клопоту. Проте можливі проблеми з травною системою, з печінкою. У жовтні та листопаді є велика ймовірність травматизму кінцівок.

Кар'єра. Багатьох Близнюків відвідають креативні новаторські ідеї, які дадуть можливість освоїти новий напрямок у бізнесі. Ті Близнюки, які працюють у великих компаніях, присвятять багато часу налагодженню відносин з колегами і керівництвом, адже у багатьох з них склалася репутація інтригана.

Фінанси. Близнюкам доведеться вкладати тільки в один, але найбільш вигідний проект, в якому вони впевнені. Сатурн зажадає від них обачності при поводженні з грошима, що врятує від величезних грошових втрат. У середині року настане сприятливий час для фінансових операцій, особливо вдалими будуть операції з нерухомістю.

Кохання. В амурних справах Близнюків у 2013 році чекають суттєві зміни. Якщо перша половина року буде характеризуватися процесом розставання або навіть розлучення, то з літа почнеться пора знайомств і низка бурхливих романів без зобов'язань. Вже ближче до осені Близнюки стануть більш серйозними, що може призвести навіть до пропозиції руки і серця.

РАК
Під впливом темної Змії у 2013 році Рак розвине бурхливу діяльність, яка зможе забезпечувати його на найближчі кілька років.

Здоров'я. Дефіцит кальцію в організмі може привести до травм і переломів, а нервова напруга може спровокувати алергічні реакції. У літні місяці, особливо в червень і липень, Раки найбільше ризикуватимуть піддатися нервовим зривам.

Кар'єра. Кар'єрний шлях Раків буде нелегким і тернистим через дії конкурентів, спрямовані на дискредитацію їхніх ідей. Однак рік Змії благоволить Ракам, які працюють на себе, особливо представникам творчих професій.

Фінанси. Відсутність великих доходів не дасть Ракам приводу для особливих розтрат. Також 2013-й обіцяє і втрату грошей в професійній діяльності, де фінансові перевірки спричинять штрафи. Найбільш несприятливими місяцями стануть липень і вересень.

Кохання. Особисте життя принесе Ракам багато переживань і турбот. Вже навесні вони опиняться перед вибором у розвитку відносин. Самотні Раки, які шукають свою половинку, з легкістю будуть заводити нові знайомства. Серйозні відносини стануть можливими в листопаді або грудні.

ЛЕВ
2013-й обіцяє Левам велику удачу, але тільки тим, хто не побоїться ризикувати і робити авантюрні, часто навіть нахабні і безрозсудні вчинки.

Здоров'я. Віруси та застуди в 2013 році до Левів чіплятися не будуть. Представники знаку прийдуть до рішення вести здоровий спосіб життя, займуться спортом. Левам, особливо тим, хто перейшов 40-річний рубіж, хвилюватися варто якомога менше, можливі проблеми з серцем.

Кар'єра. Під сприятливим впливом Юпітера Леви почнуть розробляти серйозні плани просування по службі або по розвитку власного бізнесу. Вже до вересня або жовтня вони зможуть побачити успіхи на цьому поприщі.

Фінанси. Не дуже великі доходи на початку року зростуть ближче до літа і особливо до осені. В кінці року Леви задумаються про збереження своїх капіталів, зокрема, у нерухомості. Найбільш сприятливим для таких вкладів стане вересень.

Кохання. Багато Левів на початку 2013 року розчаруються у коханні і можуть розірвати стосунки, відлетівши на підготовлений запасний «аеродром». У самотніх Львів тільки в другій половині 2013 року з'явиться бажання мати поруч одну кохану людину. Безсумнівно, що зірки цей шанс їм нададуть.

ДІВА
Для Дів 2013-й почнеться досить спокійно, проте, цей спокій оманливий. Постійна зайнятість роботою погіршить відносини з коханою людиною. Діва буде поставлена перед вибором «любов або кар'єра», що визначить кілька наступних років її життя.

Здоров'я. Діви в рік чорної Змії вступлять з ослабленим імунітетом, тому ризикують злягти в лікарню з бронхітом або запаленням легенів. У літні місяці у деяких Дів будуть спостерігатися проблеми з шлунком, що змусить їх сісти на строгу дієту.

Кар'єра. У 2013 році у Діви є всі шанси дістати керівну посаду. І швидше за все, ця посада буде пов'язана з грошима. Творчі Діви мають хороші шанси отримати популярність і забезпечити подальший розвиток своїх ідей.

Фінанси. Якщо з початку 2013 року доходи будуть не дуже втішні, то ближче до середини року є велика ймовірність отримання значних прибутків, а також гарна можливість вкладати гроші у перспективні підприємства.

Кохання. Самотніх Дів чекають романтичні стосунки, можливий роман з людиною, з якою Діви давно розлучилися, але почуття зовсім при цьому не охололи. Також у Дів можливі меркантильні стосунки, які можуть призвести до браку. Навпаки, Діви, які перебувають у шлюбі, можуть прийти до розставання.

ТЕРЕЗИ
Для Терезів 2013-й стане серйозним випробуванням. Доведеться захищати своє чесне ім'я, свою територію або свою кохану людину від зовнішніх посягань. Очікується, що перша половина року стане визначальною. Саме навесні вирішиться, чи почнеться різкий підйом у Терезів у всіх сферах життя або вони зазнають нищівної поразки.

Здоров'я. Проблеми зі здоров'ям з початку року змусять Терези задуматися про боротьбу зі шкідливими звичками. Також очікується депресивний стан, а в літні місяці існує небезпека травматизму голови і очей.

Кар'єра. Можливі численні перевірки, які виявлять невідповідності звітності або подвійну бухгалтерію фірми. Тут потрібно проявити максимальну витримку, інакше доведеться доводити свою правоту вже в суді. Знегоди відступлять тільки ближче до літа. Деякі з Терезів змінять сферу діяльності, вирішивши почати кар'єру з чистого аркуша. Велику допомогу в становленні їм нададуть батьки і покровителі.

Фінанси. У початку 2013 року можливі величезні витрати. Положення зможе виправитися тільки до осені завдяки допомозі близьких родичів. Коли настане час накопичення, Терези зможуть почати власний бізнес.

Кохання. З початку року зірки обіцяють Терезам цікаві знайомства. Нові відносини будуть дуже пристрасними, але обростуть безліччю пліток, що принесе проблеми з родичами або на роботі. У сімейних Терезів у відносинах відкриється «друге дихання».

СКОРПІОН
У 2013 році у Скорпіонів з'явиться можливість здійснення давньої мрії, необхідно лише не впустити шанс. Здоров'я. Практично з початку року Скорпіонів атакують інфекції. Можливі проблеми з сечостатевої системою. Багато Скорпіони у вересні відчують нестачу кальцію в організмі, що позначиться на крихкості кісток і стані зубів.

Кар'єра. Скорпіони будуть пожинати плоди зусиль, прикладених у році, що минає. Скорпіони, що працюють під чиїмось керівництвом, будуть не такими успішними, як самостійні представники знаку.

Фінанси. З грошима буде все добре, як ніколи. Навіть лотереї або азартні ігри в карти можуть принести несподіваний прибуток. Можливі великі і вельми корисні покупки.

Кохання. Скорпіони отримають величезне задоволення від нових вільних стосунків, але тут же їх розірвуть, як тільки з'явиться натяк на взаємні зобов'язання. У Скорпіонів, які перебувають у шлюбі, на початку року можливі конфлікти, але в травні або навіть вже в квітні ситуація відновиться, а відносини стануть ще тепліше.

СТРІЛЕЦЬ
Життя Стрільця у 2013 році буде «бити через край». Проте йому доведеться розриватися між бажаннями коханої людини і наказами начальства, між кар'єрою і домом, між подружньою вірністю та любовними пригодами.

Здоров'я. На початку року можливе загострення проблем шлунково-кишкового тракту і перехід їх в наступну стадію. Також існує велика ймовірність отримати венеричне захворювання. Слід побоюватися травм хребта і кісток кульшового суглобу. Особливо несприятливими будуть травень, серпень і вересень.

Кар'єра. Початок року пройде в наполегливій праці, яка Стрільцям часто буде здаватися невдячною. Лише в травні стане зрозуміло, що зусилля не пройшли дарма. Творчі Стрільці отримають хороший шанс заявити про себе.

Фінанси. Доходи Стрільців впадуть у порівнянні з більш спокійним 2012 роком. Стрільці можуть розраховувати на допомогу батьків і своїх можливих покровителів. У першій половині року чекають необґрунтовані витрати. Влітку можлива несподівана втрата грошей або крадіжка.

Кохання. Венера обіцяє самотнім Стрільцям зав'язування любовних відносин. Ті пари, які зустрічаються давно, прийдуть до вирішення оформити свої стосунки. Стрільці, які перебувають у шлюбі, у травні або червні отримають неприємну звістку, здатну зіпсувати їх сімейне життя.

КОЗЕРІГ
Для Козерога 2013-й стане часом змін і творчої реалізації. Прийшов час, коли вони зможуть показати все, на що здатні.

Здоров'я. Козеріг не дає виходу емоціям і тримає їх у собі, у зв'язку з чим організм зірветься і створить йому чимало проблем. Загальна фізична слабкість, депресивний стан і ослаблений імунітет будуть викликані стресовими ситуаціями.

Кар'єра. Хороші досягнення кінця попереднього року отримають розвиток і в 2013 році, коли впливові люди зацікавляться новаторськими ідеями Козерога. Є хороший шанс піднятися по кар'єрних сходинках. Проблем буде немало, але у процесі їх вирішення Козероги зблизяться з особами, які можуть запропонувати більш цікаву і високооплачувану роботу.

Фінанси. Вже на початку року варто очікувати збільшення доходів. Рік обіцяє хорошу прибутковість від здійснення будь-якого проекту і отриманих інвестицій. У вересні ймовірна велика покупка: автомобіль для роботи або нове обладнання.

Кохання.

Самотні Козероги не будуть обділені увагою і фліртуватимуть відразу на декілька сторін. Це може викликати дилему, поставивши Козерога перед вибором, що визначить подальше життя. З уже наявними партнерами у Козерогів можливі сварки, які зійдуть нанівець ближче до осені.

ВОДОЛІЙ
У першій половині 2013 року Водоліїв потішить удача в особистому житті та успіхи в справах, а в другій ймовірна якісна зміна життя — переїзд або зміна життєвого і соціального статусу.

Здоров'я. Вже з березня можливі захворювання дихальних шляхів аж до запалення легенів. Також занепокоєння принесе зайва вага. Можливі проблеми з ендокринною системою, з якими доведеться боротися наступні півроку.

Кар'єра. Протягом 2013 року можливі злети і падіння. Кінець року принесе заспокоєння, проте, проаналізувавши ситуацію, Водолії зрозуміють, що за весь рік вони не тільки не просунулися вперед, але швидше відступили на крок назад.

Фінанси. Матеріальний добробут буде гірший, ніж у попередньому році. Великі борги і кредити призведуть до конфліктів. Водолії зроблять спробу розбагатіти за допомогою азартних ігор, але розчарування чекає їх і тут. У другій половині року для того, щоб розплатитися з боргами, доведеться тугіше «затягнути пасок».

Кохання. Вже в перші місяці року Водолії зрозуміють, що з ними поруч зовсім не та людина, про яку були їхні мрії. Вільні Водолії, що знаходяться у постійному пошуку ідеалу, зможуть зустріти його вже влітку. Підсумки 2012: усе найважливіше та найцікавіше за рік nrastro.ru

РИБИ
Для знака Зодіаку Риби 2013-й стане часом перевтілення. Поступальний рух почався набагато раніше у 2012 році, і Риби весь цей час планомірно йшли до своєї мети, яка повинна здійснитися саме в рік Змії.

Здоров'я. Риби усвідомлюють згубність шкідливих звичок, а проблеми із зайвою вагою будуть вирішувати за допомогою дієт. Варто звернути увагу на небезпеку вивихів і переломів кистей рук, особливо в травні і червні.

Кар'єра. У квітні можливі особливі успіхи, наприклад, укладання вигідного контракту, або корисний винахід. Деяким Рибам видасться шанс зайняти перспективні посади. У жовтні можливі нападки конкурентів або позапланові перевірки, які Риби із блиском витримають.

Фінанси. Грошей вистачатиме не лише на безбідне існування, але і на те, щоб зробити невеликий запас. В самому кінці року існує ймовірність великого виграшу або отримання спадщини.

Кохання. Риби будуть фліртувати з усіма, тягнучи за собою шлейф із шанувальників. Але ближче до червня Риби відчують необхідність визначитися, оскільки відчують поряд з собою потрібну людину. Для Риб, які вже перебувають у шлюбі, 2013 рік пройде спокійно.

За матеріалами спеціалізованого сайту гороскопів nrastro.ru.
Джерело: ТСН




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини