реклама партнерів:
Головна » СБУ, РНБО і Правий сектор про збройну провокацію в Слов'янську у пасхальну ніч. Відео

СБУ, РНБО і Правий сектор про збройну провокацію в Слов'янську у пасхальну ніч. Відео


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Щодо збройної провокації у Пасхальну ніч біля м.Слов'янськ
Озброєні правопорушники та диверсанти, які тероризують місцеве населення у м. Слов'янськ, у ніч з 19 на 20 квітня вдалися до цинічної провокації. В результаті інсценування зовнішнього нападу на блок-пост і розстрілу кількох автомобілів загинула людина, повідомляє прес-служба СБУ.

МЗС РФ вважає, що саме представники "Правого сектора" брали участь у перестрілці, що сталася сьогодні вночі у Слов'янську.
В ніч на 20 квітня бойовики "Правого сектора" порушили пасхальне перемир'я.
Про це йдеться в опублікованій сьогодні заяві Міністерства закордонних справ Російської Федерації, що присвячена "провокації в районі м.Слов'янськ", інформує УНІАН
"У ніч на 20 квітня в Слов'янську було порушено пасхальне перемир'я. В результаті збройного нападу бойовиків так званого «Правого сектора» загинули ні в чому не винні мирні громадяни", - підкреслюють в російському МЗС.
У відомстві зазначають, що жителі Слов'янська захопили автомобілі нападників, в яких було виявлено зброю, карти аерофотозйомки даного району, а також символіка «Правого сектора».
"Російська сторона обурена цією провокацією бойовиків, яка свідчить про небажання київської влади приборкати та роззброїти націоналістів й екстремістів", - додає МЗС.
Як раніше повідомляв УНІАН, сьогодні вночі в місті Слов'янськ Донецької області під час перестрілки між двома групами громадян одна людина загинула, а троє отримали поранення.

Інформаційне повідомлення з приводу перестрілки на блок-посту у Слов’янську
Повідомлення розміщене на сторінці партії у Фейсбоці
Як стало відомо ПС, внаслідок збройної сутички на блок-посту у Слов’янську (Донецька обл.) в ніч на 20.04.14 загинулі та отримали вогнепальні поранення декілка громадян. Будь-які спроби пов`язати ці дії з “Правим сектором” мають лише одну мету – викликати страх у мешканців Східної Україні перед активистами ПС.
Партія “Правий сектор” засуджує будь-які спроби осквернити світле Свято Великодня.
Партія “Правий сектор” діє виключно в правовому полі і всі активісти, які хотіли захищати цілісність України зараз підпорядковані силовим органам держави.
На сьогоднішній день “Правий сектор” стикнувся з небаченою інформаційною атакою підкріпленою фальсифікаціями, підступами і маніпуляцією фактів російськими ЗМІ, котрі підконтрольні Кремлю.
ФСБ намагається скомпрометувати ПС в очах громадян України і всього світу виробляючи наклепницькі матеріали за кращими рецептами геббельсівської пропаганди.
“Правий сектор” не має ніякого відношення до проведення цієї операції в Слов’янську.

Задум російських ЗМІ, які заявляють про перестрілку у Слов"янську між нібито "Правим сектором" та ополченцями очевидний - розгорнути тезу про "громадянську війну" в Україні та здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення.
Про це на своїй сторінці у Фейсбоку заявила заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.
"Задум пропагандистів очевидний - показати, що ситуація в Україні виходить з під контролю навіть на свята, розгорнути тезу про "громадянську війну" в Україні, здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення", - заявила Сюмар.
"Якісь "подробиці", доказів яких ніхто не бачив - ідеальний зразок російської пропаганди, який сьогодні тиражують чимало не лише російських, але й іноземних ЗМІ", - додала вона.
"Готуємо відповідне звернення до провідних світових медіакомпаній. "Дезу" треба блокувати, а не тиражувати. Посилання на російські медіа має стати прикладом "неякісної журналістики", з огляду на те, як часто там подається відверта брехня, необхідна для підтвердження ідеологічних міфів, придуманих на обслуговування завдань Кремля в контексті війни проти України", - йдеться у повідомленні.



Местные жители соощают, что действительно ночью в самом глухом и криминальном районе Славянска - Былбасовке, произошла "стрелка" между криминальными группировками. Также в районе были и "зеленые человечки".
В больницу поступило 5 тяжелораненых бандитов. Жители сообщают, что в морг поступило 6 убитых бандитов, в том числе якобы из числа "зеленых человечков". Достоверно кто они непонятно, там теперь все ходят в масках и в камуфляжэе без опознавательных знаков. Другие источники утверждают, что в перестрелке погибло по крайне мере человек 10-12 человек. Сложно узнать - милиции там нет. В настоящий момент в городе идут постоянные перестрелки по ночам, а на окраинах - грабежи квартир и магазинов. Местные жители без надобности не выходят на улицу в ночное и вечернее время.

Джерело: http://freejournal.biz/




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини