реклама партнерів:
Головна » В Чернігові відбулася довгоочікувана презентація нового Hyundai Tucson (ФОТО, ВІДЕО)

В Чернігові відбулася довгоочікувана презентація нового Hyundai Tucson (ФОТО, ВІДЕО)


Коментарі: 0 ПОДІЇ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Новий рік приніс до Чернігова й нові відкриття року. Цього разу 14 січня в автоцентрі "Богдан-Авто Чернігів" відбулася довгоочікувана презентація нового Hyundai Tucson. І не просто презентація, а яскрава програма зі світловим шоу від команди "Ендорфін", прекрасними танцями шоу-балету "Ярмарка" та творчою концепцією студії дизайну "Зима-Лєто".

У третьому поколінні цей кросовер знову буде називатися Tucson, причому незалежно від ринків. Створений на новій платформі він став більше і просторіше, отримав оновлену лінійку силових агрегатів і коробок передач.

Нова концепція бренду – «сучасний преміум» показує прагнення Hyundai надавати клієнтам нові можливості. Modern Premium – це філософія побудови довгострокових довірливих відносин з клієнтами, спрямована зробити їх життя кращим. Колісна база Tucson зросла на 30 мм в порівнянні з попереднім поколінням, на стільки ж була збільшена ширина авто. Якщо порівнювати з Hyundai ix35, то в довжину Tucson більший на 65 мм, а у висоту нижче на 15 мм. За рахунок нових пропорцій автомобіль став виглядати солідніше і спортивніше, ніж його попередник.



Дизайн нового покоління моделі був доручений Петеру Шрайеру—головному дизайнерові компанії Hyundai Motor Group. Новий Tucson характеризується сміливими пропорціями, атлетичним і виразним силуетом, фірмовими струмуючими лініями, а також новими шестикутними гратами радіатора, що поєднані з комбінованими світлодіодними фарами головного освітлення. Зовнішній вигляд моделі повністю відповідає поточній дизайнерській філософії корейського бренду. Українським покупцям новий Tucson буде пропонуватися в 9 варіантах кольорів кузова.



Hundai Tucson отримав набір опцій, які здатні забезпечити хороший рівень комфорту і зручності експлуатації автомобіля в місті і за його межами. Серед них: система Smart Key, що здійснює безключовий доступ і включає кнопку запуску двигуна, електронне гальмо з функцією Auto Hold, електропривід кришки багажника (hands free), панорамний люк, датчик тиску в шинах, електропривід передніх сидінь з підігрівом і вентиляцією, підігрів стіклоочисників лобового скла, світлодіодні фари ближнього світла, повністю нова мультимедійна і навігаційна система з покриттям 8-дюймовим сенсорним LCD екраном (у топовій комплектації), а також багато іншого.



Новий Hyundai Tucson гідний звання одного з найбільш безпечних автомобілів у своєму класі. Кузов новинки тепер на 50% складається з сучасної високоміцної сталі, він став жорсткішим, але легшим, і спроектований так, щоб найкращим чином захистити пасажирів у разі ДТП. Інженери компанії впровадили в модель нові технології, що покликані забезпечити високий рівень активної і пасивної безпеки водія автомобіля і його пасажирів.



Нове покоління Hyundai Tucson отримало досить широку лінійку двигунів і трансмісій. Вона включає в себе два атмосферних бензинових двигуна об'ємом 1.6 літра GDI і 2.0 л і потужністю 132 л. с. і 155 л. с. відповідно, один турбований бензиновий двигун 1.6 л (177 к. с.), а також 2.0-літровий дизельний агрегат (184 л. с.). При цьому абсолютно новий турбований бензиновий двигун (1.6 T-GDI), який забезпечує максимальний крутний момент в 265 Нм при 1500-4500 об/хв, буде комплектуватися новою 7-ст. роботизованою коробкою передач (7DCT). Дволітровий атмосферний бензиновий і дизельний агрегати обладнані шестиступінчастою АКПП. Звичайно ж, для певних комплектацій і поєднань буде доступна шестиступінчаста «механіка». Виробництво Tucson нового покоління для європейського ринку налагоджено на заводі Hyundai в Чехії.



Українським покупцям нового Hyundai Tucson буде запропоновано 4 комплектації Comfort, Express, Style, Top, а також 2 двигуни на вибір: один бензиновий і один дизельний агрегат. Двигуни можуть поєднуватися з шестиступінчастою механікою (6МТ), класичним «автоматом» (6АТ) і семиступінчастою роботизованою коробкою передач (7DCT), а також переднім або повним приводом.



Варто додати, що новий Hyundai Tucson виходить на ринок, несучи в собі нову концепцію бренду Modern Premium. Вона має на увазі надання клієнтам великих можливостей за допомогою реалізації інноваційних рішень автоіндустрії. Так що Hyundai зустрів новий рік у всеозброєнні - з новим поколінням однієї зі своїх найпопулярніших моделей.

Ціни на новинку в автоцентрі «Богдан-Авто Чернігів» стартують від 601500 грн. за базову комплектацію з 2х літровим бензиновим мотором і механічною трансмісією.

Детальну інформацію можна дізнатися у менеджерів автоцентру:
м. Чернігів, пр-т Миру, 241А, тел.: (0462) 65-31-65, 65-31-71, 65-31-72




























"Європейська Україна"






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
Усі новини