реклама партнерів:
Головна » Чернігів. 30 тисяч зібрав Центр АХАЛАР на благодійному балу

Чернігів. 30 тисяч зібрав Центр АХАЛАР на благодійному балу


Коментарі: 0 СОЦІУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Організатор балу Центр АХАЛАР запросив успішних і небайдужих людей міста прийти на цей світський захід і підтримати молоді таланти Чернігова.
Кружляння у вальсі під музику струнного секстету, загострення пристрастей під час аукціону, надія виграти в лотерею, розчулення від тих, що стоять на сцені в очікуванні солодких призів дітвори, виступ чернігівських співаків і музикантів в святково уквітчаному залі, вишукані блюда під час «параду ресторанів» – все це стало реальністю для 150 учасників благодійного балу «Ренесанс милосердя», який пройшов 18 січня в Чернігові.
Організатор балу Центр АХАЛАР запросив успішних і небайдужих людей міста прийти на цей світський захід і підтримати молоді таланти Чернігова. І прийшли всі ті, хто вважає себе успішним і небайдужим – це депутати міської і обласної рад, керівники підприємств і комерційних фірм, представники влади. Вони жертвували на вході 200 гривень і тим самим приєднувалися до меценатів або благодійників, що підтримують мистецтво.
Основний внесок на стипендіальну програму зробив аукціон, на якому було продано 25 картин юних художників ART-студії «Колібрі». Найдорожча картина «Равлик» 10-річної Таї Оленькової куплена за 3800 грн. Це своєрідний рекорд за всі три роки проведення аукціонів. На першому заході найдорожчою була картина за 720 грн., минулого року ціна 2400 стала рекордною.
Складно описати радість дітей і дорослих, які під час розіграшу лотереї отримували подарунки. Це були м'які іграшки, набори чоловічої і жіночої косметики, абонементи на відвідини фітнес-клубу «Кисень» і танцювально клубу «Ніка», МП-3 плеєр і мобільні телефони. Деяким щасливчикам фортуна посміхнулася кілька разів. На найголовніше питання про те, куди підуть всі зібрані кошти, директор Центру АХАЛАР Юрій Трофименко відповів:
- Як і минулого року, ми всі гроші покладемо в банк на спеціально виділений для цієї програми рахунок. Потім, згідно затвердженої процедури, буде оголошено конкурс серед нашої чернігівської молоді на стипендії АХАЛАР. Потрібно буде заповнити і подати відповідні документи. Потім експертна комісія зробить перший відбірковий тур і запросить кращих на другий. За підсумками другого туру визначаться фіналісти, які і отримають стипендії. Для цього буде зроблено підсумковий концерт, де виступлять всі номінанти. Там же ним і будуть вручені стипендії. Таким чином, чернігівська організація АХАЛАР зробила черговий конкретний крок в посиленні створеного механізму рішення міських проблем. Підтримка талановитої молоді і є однією з них.
Проект підтримано Європейським Союзом і Фондом ім. Стефана Баторія. Генеральним спонсором стала страхова група «ТАС». Генеральний інформаційний партнер: РА «Gold Future», Інформаційна підтримка: Чернігівська Медіа Група, РА «Реклама і Друк», телеканал «Детінец», газета «Погляд» Спонсори добродійної лотереї: Фітнес клуб «Кисень», мережа магазинів «Фокстрот», бутік елітної парфюмерії «Парфюмер», Магазин«555», «Мері Кей». Спонсори стипендій: ТОВ «Кампанія Віват», Банк «АВАЛЬ», Агентство путівок «ОКМІ, що горять, Тур». Цей документ був проведений при фінансовій підтримці Європейського Союзу. За зміст цього документа несе відповідальність Центр АХАЛАР, і ні за яких обставин він не може розглядатися як такий, що відображає погляди Європейського Союзу.

Джерело : Центр АХАЛАР, http://www.civicua.org






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

21:26
06-Трав-2024
Україна отримала від Іспанії та інших союзників ракети до систем ППО Patriot
В уряді Іспанії заявили, що Україна вже отримала ракети до систем ППО Patriot, які їй
20:38
05-Трав-2024
Священники ПЦУ підпільно звершують богослужіння на окупованих територіях України
Священники Православної церкви України підпільно продовжують звершувати богослужіння
07:01
04-Трав-2024
На Поклонній горі – черги до трофейної техніки України та НАТО
Зрозуміло, що людей осудних у цій черзі немає.
Це той самий «кровожерний совок
06:56
04-Трав-2024
Про «покровскіх ос» на Лук’янівці у Києві
У Страсну п‘ятницю, коли у православних храмах виносять для поклоніння Плащаницю я за
20:49
03-Трав-2024
1300 московських попів поповнить ряди окупаційної армії кремля
кремлівська церква має намір направити на фронт в Україну “для духовної допомоги росі
20:34
30-Квіт-2024
ССО уразили два російських ЗРК «Бук» на Сумському напрямку
Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій на Сумському напрямку в
20:13
30-Квіт-2024
Херсонщина. Російські окупанти без успіху намагаються штурмувати звільнений острів Нестрига
Російські окупанти без успіху штурмують острів Нестрига в Херсонській області, який р
20:01
29-Квіт-2024
Чотири батальйони «кадировців» прибули до кордону з Сумщиною
29 квітня командир 3 роти 8 добровольчого формування територіальної громади Володимир
20:18
28-Квіт-2024
Ситуація на російсько-українському фронті загострилась
Ситуація на фронті загострилась. Намагаючись захопити стратегічну ініціативу та прорв
21:41
27-Квіт-2024
Найганебніша сторінка в історії ВР України
Ці кадри обійдуть всі світові медіа. 27 квітня 2010. Ратифікація Харківських угод. Ми
Усі новини