реклама партнерів:
Головна » Бунт у Партії регіонів продовжується: Жванія вийшов із фракції (заява)

Бунт у Партії регіонів продовжується: Жванія вийшов із фракції (заява)


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Ще один народний депутат, Давид Жванія, вийшов із фракції Партії регіонів у Верховній Раді.
Про це йдеться у повідомленні його прес-служби депутата
“После жестокого избиения невинных людей, не оказывающих ни малейшего сопротивления беркутовским дубинкам, я смотрел кадры этих зверств — по-другому это не назовешь — и думал о том, что чувствуют родители детей, над которыми издеваются “закованные в латы” молодчики. Не могу даже представить, что было бы со мной, если бы на их месте был я, а среди избитых детей — мои дочери-студентки…”. Об этом говорится в тексте заявления народного депутата Давида Жвании.
"Я умею идти на компромиссы, находить тактические инструменты для достижения стратегической цели. Такой целью для меня было, есть и будет вхождение демократической Украины в семью цивилизованных европейских народов", — подчеркнул он.
"Я уже заявил, что во главе исполнительной власти в государстве стоят предатели, которые "строят Европу в Украине" с помощью "беркутовской дубинки" и издевательств над людьми. Они перешли моральную границу, пробудив в себе "тиранозавров" советской эпохи, чтобы сделать из Украины "Затерянный мир".
Продолжаю быть убежденным, что правительство, которое не контролирует ситуацию в стране и не способно осуществлять эффективную внешнюю политику, нужно отправить в отставку. Все виновные в жестоком избиении людей на Майдане должны нести ответственность:от тех, кто отдавал такие приказы, до рядовых исполнителей. В будущем это не должно повториться.
Считаю необходимым создать в Верховной Раде большинство, которое возьмет на себя всю ответственность в стране. Одновременно Майдан должен требовать продуманных и эффективных действий от парламента как наивысшего представительского и законодательного органа страны. Поэтому я обращаюсь к своим коллегам с призывом объединиться вокруг создания проевропейского большинства и проевропейского правительства народного доверия.
Я убежден, что украинский народ на Евромайданах уже фактически подписал Соглашение об Ассоциации с ЕС в Вильнюсе. Необходимо привести дело к формальному завершению”, — говорится в заявлении Давида Жвании.





Як повідомлялося, народний депутат Інна Богословська після силового розгону Євромайдану заявила про вихід з фракції і партії Партії регіонів.
Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу депутата.
"Я виходжу з Партії регіонів і зі складу фракції Партії регіонів у парламенті", - процитувала прес-служба заяву Богословської.
За її словами, в Україні почали реалізацію сценарію з розвалу країни на частини.
"Ні в кого не повинно бути сумнівів, що в Україні почав реалізовуватися план по розділу суверенної і єдиної держави Україна на кілька частин" , - заявила вона.
"Чи розуміє це Янукович, стурбований своєю владою, - невідомо, але такий план почав реалізовуватися під вивіскою Януковича руками опричників Путіна в Україны", - стверджує політик.
Вона закликала активізувати жителів Півдня і Сходу країни.
"Саме тому головне завдання сьогодні - підняти всіх тих громадян Півдня і Сходу, які не хочуть жити в путінській Росії і бути бидлячий козлами в цій бидлячий нео-імперії", - закликала Богословська.
"Центр і Захід все одно відкинуть страх і масово будуть відстоювати себе і власну країну. Впевнена, що на Південі і Сході серед молоді абсолютна більшість хочуть європейських цінностей, а значить, і їхні батьки підтримають своїх дітей", - додала вона.
Вона пропонує сформулювати пропозиції, прийнятніі для Януковича.
"Запропонувати Януковичу варіант, який може вберегти Україну від кровопролиття і зберегти Януковича, членів його сім'ї та найближче оточення від відплати", - запропонувала вона.
Таким варіантом вона бачить "негайно звернутися до ЄС про скликання позачергового саміту Україна-ЄС для підписання Угоди про асоціацію, підписати угоду і подати у відставку".
Депутат закликала створити нову більшість у парламенті і зробити Верховну Раду політичним центром України.
"Перше і найголовніше - це створити нову більшість у парламенті і зробити з українського парламенту головний політичний центр України". – сказала вона.
Також вона вимагає від нової більшості звернутись до Рибака з вимогою організувати роботу парламенту.
"Якщо він не згоден або не в силах - він повинен подати у відставку, народ України буде йому вдячний", - заявила Богословська.

Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін подав у відставку. Цю інформацію УНІАН підтвердили в АП.
Водночас, за даними джерела, Президент України Віктор Янукович поки що не прийняв відставку Льовочкіна. Як повідомили деякі ЗМІ, рішення могло бути викликано незгодою з діями міліції щодо розгону Євромайдану в центрі Києва.

30 листопада близько 4-ої ранку кілька тисяч бійців спецпідрозділу «беркут» штурмували кілька сот студентів, які проводили мирну акцію на підтримку євроінтеграції України. Як повідомляє ВВС, очевидці розповіли, що штурм Євромайдану почався приблизно о четвертій ранку. Десятки людей побито, серед них багато студентів - як дівчат, так і чоловіків. На відеозаписах, оприлюднених в інтернеті, видно, як бійці ”беркуту” витісняють людей з-під монументу Незалежності, при цьому б`ючи їх кийками. Декого продовжували бити навіть після того, як він впав. На кадрах також видно людей із закривавленими обличчями.






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

21:26
06-Трав-2024
Україна отримала від Іспанії та інших союзників ракети до систем ППО Patriot
В уряді Іспанії заявили, що Україна вже отримала ракети до систем ППО Patriot, які їй
20:38
05-Трав-2024
Священники ПЦУ підпільно звершують богослужіння на окупованих територіях України
Священники Православної церкви України підпільно продовжують звершувати богослужіння
07:01
04-Трав-2024
На Поклонній горі – черги до трофейної техніки України та НАТО
Зрозуміло, що людей осудних у цій черзі немає.
Це той самий «кровожерний совок
06:56
04-Трав-2024
Про «покровскіх ос» на Лук’янівці у Києві
У Страсну п‘ятницю, коли у православних храмах виносять для поклоніння Плащаницю я за
20:49
03-Трав-2024
1300 московських попів поповнить ряди окупаційної армії кремля
кремлівська церква має намір направити на фронт в Україну “для духовної допомоги росі
20:34
30-Квіт-2024
ССО уразили два російських ЗРК «Бук» на Сумському напрямку
Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій на Сумському напрямку в
20:13
30-Квіт-2024
Херсонщина. Російські окупанти без успіху намагаються штурмувати звільнений острів Нестрига
Російські окупанти без успіху штурмують острів Нестрига в Херсонській області, який р
20:01
29-Квіт-2024
Чотири батальйони «кадировців» прибули до кордону з Сумщиною
29 квітня командир 3 роти 8 добровольчого формування територіальної громади Володимир
20:18
28-Квіт-2024
Ситуація на російсько-українському фронті загострилась
Ситуація на фронті загострилась. Намагаючись захопити стратегічну ініціативу та прорв
21:41
27-Квіт-2024
Найганебніша сторінка в історії ВР України
Ці кадри обійдуть всі світові медіа. 27 квітня 2010. Ратифікація Харківських угод. Ми
Усі новини