реклама партнерів:
Головна » Ліга чемпіонів: Київське «Динамо» програло казанському «Рубіну»

Ліга чемпіонів: Київське «Динамо» програло казанському «Рубіну»


Коментарі: 0 Спорт

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Київське «Динамо» в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зробило упевнений крок у бік Ліги Європи. Поразка на своєму полі від казанського «Рубіна» залишає українському віце-чемпіонові лише примарні шанси на продовження боротьби в найсильнішому клубному турнірі континенту.
Відіграти два «сухі» м'ячі в Казані киянам буде дуже непросто. І хоча президент клубу Ігор Суркіс упевнений у своїй команді, надій на те, що «Динамо» зможе здолати насичену оборону суперника, дуже мало. «Рубін» дуже здорово грає в рідних стінах - у Татарстані не могли виграти ні «Інтер», ні «Барселона». Цього сезону казанці поступилися на своєму полі лише одного разу - в чемпіонаті Росії «Кубані». Однієї поразки зазнав «Рубін» і в 2010 році - в один м'яч від московського ЦСКА. Статистика, як видно, проти киян.
«Динамо», очевидно, переоцінило свої сили. Традиції, безумовно, були на їх стороні, але якщо поглянути на процес комплектації російської команди, то засобів на гравців вони також не жаліють. У попередні роки, коли йшов процес становлення «Рубіна», на підкорення нових вершин були кинуті дуже серйозні гроші. Зараз команда дуже збалансована, тому приплив свіжої крові тренер казанцев Курбан Бердыев скрупульозно контролює. Обіцяє, що прикупить ще пару-трійку футболістів, але зараз розраховує на перевірених бійців.
Юрій Сьомін, у свою чергу, вирішив ризикнути. Кинув у бій усіх, ким посилив команду в міжсезонні. Загальну картину ні Ідейє, ні Аруна, не псували. Гра «Динамо» виглядала навіть дещо свіжіше ніж звичайно. Візуально не погано виглядав і Єрьоменко в ролі розпасовщика, але злагодженість командних дій залишала бажати кращого. Численні позиційні помилки не дозволяли наполегливо гнути свою лінію. Ну а промахи пари центральних захисників Діакате - Хачеріді, теж, до речі, уперше награваною, зробили так, що з двох ударів по воротах Шовковського обоє досягли мети. Спочатку Пап зіграв «в стінку» з Нобоа (у атаці брали участь три гравці «Рубіна» проти семерих господарів), а після перерви кияни «зівнули» розіграш шрафного, після якого Євгеній руками уклав на газон воротарськох Медведєва.
Відзначимо, що «Динамо» багато намагалося атакувати, могли забивати, до перерви м'яч після удару Вукоевича влучив у перекладину, але коли треба було посилювати гру, ресурсів у киян не залишилося. Мілевський, Алієв і Нінкович, які вийшли на заміну, гру, на жаль, не пожвавили.
Надія на сприятливий результат, втім, завжди є. У такій ситуації вирішальну роль частенько грає командний дух. І синхронні дії. Як у випадку з «Рубіном». У Казані киянам треба забити мінімум двічі. І жодного разу не пропустити.
Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»: «Ми готувалися саме до такої гри, чекали масованої оборони з боку «Рубіна». Але дуже швидко пропустили безглуздий гол, який посилив ситуацію. Якщо в першому таймі у нас було досить непоганих моментів, щоб забити, то після перерви таких моментів вже не було. А ще одна контратака «Рубіна» підбила підсумок матчу. У щільній обороні гостей ми не змогли тонко зіграти.
Потрібно думати, як грати в зустрічі-відповіді. Ми не здаємося. Готуватимемося. А як усе складеться, життя покаже».
Курбан БЕРДИЄВ, головний тренер «Рубіна»: «Виходячи з наших кадрових проблем, напевно, ми могли зіграти на результат тільки таким чином, як це вийшло. Слава Аллаху, що так усе вдало для нас склалося. Але нас чекає важкий матч у Казані. Ми прекрасно пам'ятаємо, як в дебютному поєдинку Кубку УЄФА спершу виграли на виїзді з рахунком 2:0, а потім удома програли - 0:3».

«Динамо» (Київ, Україна) - «Рубін» (Казань, Росія) - 0:2
Голи: Касаєв (6), Натхо (68, з пенальті)
«Динамо»: Шовковський, Каддурі, Да Сілва, Хачеріді, Діакате, Єрьоменко (Алієв, 86), Аруна, Гусєв (Нінкович, 78), Ярмоленко, Вукоєвич (Мілевський, 55), Ідейє.
«Рубін»: Рижиков, Ансальді, Шаронов, Квірквелія, Боккетті, Натхо (Джалієв, 92), Караденіз, Нобоа, Касаєв (Нємов, 69), Кисляк, Дядюн (Медведєв, 60).

Матч-відповідь відбудеться 3 серпня.

Джерело: Інформаційний центр «Україна-2012»






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:38
05-Трав-2024
Священники ПЦУ підпільно звершують богослужіння на окупованих територіях України
Священники Православної церкви України підпільно продовжують звершувати богослужіння
07:01
04-Трав-2024
На Поклонній горі – черги до трофейної техніки України та НАТО
Зрозуміло, що людей осудних у цій черзі немає.
Це той самий «кровожерний совок
06:56
04-Трав-2024
Про «покровскіх ос» на Лук’янівці у Києві
У Страсну п‘ятницю, коли у православних храмах виносять для поклоніння Плащаницю я за
20:49
03-Трав-2024
1300 московських попів поповнить ряди окупаційної армії кремля
кремлівська церква має намір направити на фронт в Україну “для духовної допомоги росі
20:34
30-Квіт-2024
ССО уразили два російських ЗРК «Бук» на Сумському напрямку
Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій на Сумському напрямку в
20:13
30-Квіт-2024
Херсонщина. Російські окупанти без успіху намагаються штурмувати звільнений острів Нестрига
Російські окупанти без успіху штурмують острів Нестрига в Херсонській області, який р
20:01
29-Квіт-2024
Чотири батальйони «кадировців» прибули до кордону з Сумщиною
29 квітня командир 3 роти 8 добровольчого формування територіальної громади Володимир
20:18
28-Квіт-2024
Ситуація на російсько-українському фронті загострилась
Ситуація на фронті загострилась. Намагаючись захопити стратегічну ініціативу та прорв
21:41
27-Квіт-2024
Найганебніша сторінка в історії ВР України
Ці кадри обійдуть всі світові медіа. 27 квітня 2010. Ратифікація Харківських угод. Ми
00:31
27-Квіт-2024
10 найпопулярніших застосунків для смартфонів у цьому році

Глобалізація інтернет-середовища призвела до того, що окремі застосунки мають стаб

Усі новини