реклама партнерів:
Головна » Всі новини
« 1 2 ... 1334 1335 1336 1337 »
Політичні рішення не можуть ґрунтуватися на даних соцопитувань про НАТО, вважають науковці
Політичні рішення не можуть ґрунтуватися на даних соцопитувань про НАТО, вважають науковці
Соціологічні опитування засвідчили – більшість українців практично нічого не знають про Північноатлантичний альянс. При формуванні власної точки зору люди і дос ... Читати далі»
19-Квіт-2007 Редактор
«Слава України у славі Божій»
«Слава України у славі Божій»
18 квітня у Борисоглібському соборі, пам’ятці архітектури ХІІ ст., відбувся концерт Чернігівського народного хору (художній кер ... Читати далі»
19-Квіт-2007 Черняков
Навчання
Навчання "Сі Бриз – 2007" в Україні
За інформаційним повідомленням Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України, українським парламентом прийнято Закон України «Про схваленн ... Читати далі»
19-Квіт-2007 Черняков
Туристів в Чернігові побільшає
Стародавній Чернігів з його унікальними пам’ятками архітектури та історії все більше привертає увагу туристів. Зокрема, в пам’ятки та виставкові зали Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» в січні-лютому 2006 р. завітало 7803 шанувальників старовини та мистецтва, а в січні-лютому 2007 р. – 12181.
Приємно було дізнатись, що в російських виданнях, зокрема га ... Читати далі»
15-Квіт-2007 Черняков
Не будь байдужим до долі України!
13 квітня, в п’ятницю, в Чернігові за ініціативи всеукраїнського громадського руху «Не будь байдужим» проведено акцію «Зроби подарунок Україні! Переходь на українську!".
Нагадаємо, що рух «Не будь байдужим» розпочав свої акції в 2006 році. Його ініціатори, українські музичні колективи (зокрема, гурти «Гайдамаки», «Широко Закриті Очі», «От Вінта», «ФлайzZzа», «Мандри», а також Ніна Ма ... Читати далі»
15-Квіт-2007 Черняков
В напрямку євроатлантичної інтеграції України
12 і 13 квітня в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій продовжився тематичний семінар «Актуальні проблеми внутрішньої політики України» для начальників відділів з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення. ... Читати далі»
15-Квіт-2007 Черняков
Події навколо Катерининської церкви
18 квітня 2007 р. Господарський суд Чернігівської області продовжить розгляд питання щодо законності розпорядження Голови Чернігівської обласної державної адміністрації № 151 від 05 квітня 2006 року «Про передачу у користування релігійній громаді Української Православної церкви Київського патріархату Катерининської церкви».

Вже майже рік тривають суперечки навколо передачі Катерининськ ... Читати далі»

14-Квіт-2007 Черняков
«Суспільні настрої щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України: регіональний вимір»
«НАТО — це єдина колективна дієва організація безпеки в світі, членство в якій має позитивний вплив на внутрішню ситуацію у цих країнах» — підкреслив політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач. Його думку підтримав експерт Інституту зовнішньої політики, кандидат політичних наук Олександр Палій – вступ України у Північноатлантичний блок цілком відповідає інтере ... Читати далі»
13-Квіт-2007 Редактор
Семінар про актуальні проблеми внутрішньої політики України
В Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочався тематичний семінар «Актуальні проблеми внутрішньої політики України» для начальників відділів з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення. 11 квітня на відкритті ... Читати далі»
12-Квіт-2007 Черняков
Дні Меммінгена у Чернігові
11 квітня в рамках програми «Дні Меммінгена у Чернігові» до обласного центру завітала делегація з німецького містечка. Відбулась спільна прес-конференція Чернігівського міського голови Олександра Соколова та обербургомістра міста Меммінген Іво Хольцингера. Як вже зазначалось, основні завдання програми: залучення інвестицій та сприяння розвитку туристичного потенціалу. О.Соколов наголосив у своєму ... Читати далі»
12-Квіт-2007 Черняков
«Зроби подарунок Україні! Переходь на українську»
За інформацією прес-служби всеукраїнського громадського руху «Не будь байдужим» його активісти 13 квітня завітають до Чернігова. Разом з ними до обласного центру приїдуть лідери гуртів «Гайдамаки», «Широко Закриті Очі», «ОтВінта», «ФлайzZzа». Вони запропонують чернігівцям перейти на українську мову.
Активісти громадського руху та музиканти планують відвідати загальноосвітню школу № 13, под ... Читати далі»
12-Квіт-2007 Черняков
Пасхальне послання єпископа Чернігівського і Ніжинського
Пасхальне послання єпископа Чернігівського і Ніжинського
Преосвященнійшого Севастіана
Дорогі у Христі Браття і Сестри!
Христос Воскрес!
Православна Церква урочисто і радісно відзначає свято Пасхи Христової. Воскресіння Христове переконує людину, що Христос є Син Бога (Мф. 16, 16)
Син Божий для того і зійшов на землю і став людиною, щоб перемогти смерть, бо вона є ... Читати далі»
09-Квіт-2007 Черняков
Головний християнський храм світу
Голгофа, де розіп'яли Христа, Гроб, куди поклали його тіло і звідки він воскрес - усе це розташовано під склепінням одного Храму. Ним, до речі, розпоряджаються кілька релігійних громад. А от землею, на якій він побудований, вже багато століть володіє мусульманська родина. Як і ключами від головного християнського храму світу. З володарем цих ключів спілкувалася Надія Стешенко-Григор'єва.

Плине ... Читати далі»

08-Квіт-2007 Редактор
Гості з Меммінгена
Дні Меммінгена відбудуться 10-14 квітня 2007 року в Чернігові в рамках виконання Програми залучення інвестицій і розвитку туристичного потенціалу. Заплановано проведення низки заходів за участю гостей з німецького міста Меммінгена. Офіційна делегація Меммінгена у складі представників міської влади, бізнес-кіл та творчої сфери ознайомиться з конкурентними перевагами Чернігова.
До участі в за ... Читати далі»
01-Квіт-2007 Черняков
Янукович стискав лікоть Солани як старий друг
Україна і ЄС просуваються вперед у темах вільної торгівлі та візової угоди, але глибші цілі інтеграції – приєднання до НАТО і ЄС – залишаються віддаленими перспективами, оскільки Захід шукає порозуміння з новою людиною у Києві, з дружнім стосовно Росії прем`єр-міністром Віктором Януковичем.

"Як тільки буде укладено угоду про приєднання України до СОТ, ми будемо готові піти далі до угоди пр ... Читати далі»

30-Бер-2007 Черняков
Натовський оптимізм. В Альянсі помітили наближення України до євроатлантичних структур
У НАТО з оптимізмом оцінюють процеси реформування сектору безпеки України і вважать, що Київ істотно наблизився в інтеграції до Північноатлантичного альянсу. Таку думку висловив вчора під час сніданку з українськими журналістами помічник Генерального секретаря НАТО з оборонної політики та оборонного планування Джон Колстон.

Це був четвертий візит високопоставленого представника НАТО в Україну. ... Читати далі»

30-Бер-2007 Черняков
Президент та Премєр-міністр запросили до України делегацію НАТО
Про це повідомив вчора заступник керівника президентського Секретаріату Олександр Чалий.

"Сьогодні був підписаний дуже знаменний документ це
запрошення пану де Хооп Схеферу, щоб делегація НАТО взяла участь у Києві у відзначені 10-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО. Цей документ підписаний як Премєр-міністром, так і Президентом".

Олександр Чалий ... Читати далі»

30-Бер-2007 Черняков
Візит Міністра закордонних справ України до Брюсселя
26 березня ц.р. Міністр закордонних справ України А.Яценюк перебував із робочим візитом у Брюсселі на запрошення Комісара ЄС Б.Ферреро-Вальднер.
Міністр провів регіональну нараду з послами України в Бельгії, Великій Британії, Нідерландах, Німеччині, Португалії та Франції, Представником України при ЄС, Постійним представником при РЄ та Главою Місії України при НАТО.
В ході наради було ... Читати далі»
30-Бер-2007 Черняков
Яценюк хоче піти від НАТО, щоб зрозуміти, куди він йде
Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк вважає, що про можливий вступ України в НАТО можна говорити лише після проведення в країні всіх необхідних структурних і інституційних реформ.

"Давайте дивитися не на питання вступу в НАТО, а на питання тих реформ, яких потребує Україна", - сказав він журналістам на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

"А куди будемо вступати, будемо вирішувати тоді ... Читати далі»

30-Бер-2007 Черняков
ЮЩЕНКО ПОСТАВИВ ЗАДАЧУ ЯЦЕНЮКУ – ЧЛЕНСТВО В НАТО
ЮЩЕНКО ПОСТАВИВ ЗАДАЧУ ЯЦЕНЮКУ – ЧЛЕНСТВО В НАТО
Президент України Віктор Ющенко вважає, що українській державі необхідно поступово переходити у відносинах з НАТО від політики особливого партнерства до перспектив членства в альянсі.
"У відносинах з НАТО ми виходимо з політики, що передбачає перехід від особливого партнерства до перспектив членства", - сказав він у середу в Києві, під час представлення в Міністерстві закордонних справ ново ... Читати далі»
21-Бер-2007 Редактор


Останні новини

21:23
17-Трав-2024
Заява Національного музею історії України щодо незаконних споруд на землях історичного значення
16 травня 2024 року Державна виконавча служба України забезпечила виконання судового
21:13
16-Трав-2024
«Чернігів стародавній» запрошує на відкриття виставки «Гроші наших пращурів»
До Міжнародного дня музеїв у Національному архітектурно-історичному заповіднику «Черн
16:40
16-Трав-2024
Важливість вибору правильної молочної суміші для дитини

Вибір правильної молочної суміші

20:48
15-Трав-2024
«Укренерго» запровадило аварійні відключення для промислових та побутових споживачів
З 00:00 та впродовж доби 16 травня по всій Україні для побутових та промислових спожи
19:39
15-Трав-2024
Зручний мобільний додаток для замовлення води

Інформація для клієнтів компанії "Молодо" та всіх, хто цікавиться якісною водою дл

21:23
14-Трав-2024
Інформація по постраждалим внаслідок ворожого удару по Харкову
Кількість постраждалих — 17. Серед них 12-річний хлопчик і дівчинка 8 років. Вони у с
21:11
14-Трав-2024
Ентоні Блінкен розкрив деталі безпекової угоди між США та Україною
Державний секретар США Ентоні Блінкен повідомив, що майбутня безпекова угода між Спол
20:31
13-Трав-2024
російські окупанти взяли в полон українців прикордонної громади на Харківщині
Прокуратура розпочала розслідування за фактом взяття у полон цивільного населення при
19:51
13-Трав-2024
Ситуація на Харківському напрямку складна
Ворог б’є по мирним людям, використовує цивільних як живий щит.
Противник нама
19:41
13-Трав-2024
Знищено третій ворожий літак за два тижні!
Нестримні зенітники 110 ОМБр продовжують лютувати. Сьогодні знищили ще один СУ-25 рос
Модуль не активізовано (module is not installed)