реклама партнерів:
Головна » Не всі в Криму підтримують гасло “Крим без НАТО!”

Не всі в Криму підтримують гасло “Крим без НАТО!”


Коментарі: 0 ЄВРОІНТЕҐРАЦІЯ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
У Феодосії 22 червня патріотичні партії вирішили провести акцію на підтримку євроатлантичної інтеграції України. Проте, їх опоненти, зокрема «вітренківці» намагались фізичними засобами зірвати захід.
Портал «Європейська Україна – Український Просвітницький Інститут» розміщує дві інформації на одну тему.
Джерело: Європейський простір з посиланням на Радіо Свобода
Під стінами Феодосійського морського порту, де торік протестували проти НАТО представники лівих і проросійських сил, раз за разом виникають невеликі сутички між прихильниками і противниками вступу України до Євроатлантичного Альянсу.
Без бійок не обійшлося
З одного боку – активісти Української народної партії та УРП “Собор”, з іншого – комуністи і прогресивні соціалісти. З обох сторін по півсотні людей, тож міліції вдається швидко локалізувати невеликі бійки, але лівим вдалося порвати один плакат і зламати гучномовець “євроатлантистів”.
Втім, останні, хоч і демонструють миролюбність, але не здаються: “Ми, представники патріотичних організацій, вважаємо, що Україна повинна негайно вступити в НАТО, щоб забезпечити європейські стандарти, високі пенсії, зарплати!”
Проте діалог не вдається, ліві налаштовані дуже агресивно: “Закрийте свої роти, скоти такі нещасні!” , – свист і крик антиНАТОвців не вщухає по кілька хвилин. Вони також пробували переконати своїх візаві у тому, що Північноатлантичний Альянс – агресивний блок: “Хіба вам мало Іраку та Югославії? І ви ще намагаєтеся переконати нас, що таке НАТО! Ганьба вам усім!”.
Обидві сторони зашилися задоволені своїми діями
Попри те, що проНАТОвський мітинг ліві практично зірвали, кримські “євроатлантисти” кажуть, що задоволені його результатом.
“Ми прийшли сказати, що не всі в Криму підтримують гасло “Крим без НАТО!”. Тут є багато людей, які вважають, що Україна робить правильний вибір – вибір на європейську інтеграцію!” , – заявив Владислав Єрмаков, один із місцевих “євроатлантистів”.
Зрештою, зі своїми аргументами до учасників обох мітингів вийшли представники морського порту: “Те, що ви вперто збираєтеся, ви не просто нам заважаєте. Ви працюєте проти іміджу порту, міста. Ми багато втрачаємо. З нами не хочуть працювати, лише тому, що ви тут галасуєте!”.
Надававши один одному штурханів, поскандаливши і поскандувавши, сторони розійшлися, задоволені своїми акціями. І ті, і ті обіцяли повернутися, щоб остаточно переконати своїх супротивників у власній правоті.

Джерело: сайт Української Народної партії.
22 червня представники патріотичних партій кримських організацій Української народної партії, УРП "Собор", Народного Руху України, КУН провели у Феодосії акцію на підтримку євроатлантичної інтеграції України.
Як повідомив голова Кримської організації УНП Олег ФОМУШКІН, Феодосійська влада офіційно розвела за часом проведення акцій патріотів, погодивши як час проведення 12:00, та «вітренківців» - на 15:00. Кримчани під прапорами своїх партій та державними прапорами вирушили ходою до Феодосійського морського порту (там минулого року проходили акції проти НАТО). При цьому представник партій "Правиці" скандували: "Феодосія, Крим - українська земля!", "Російські окупанти - геть з Криму!", "Феодосія, Крим за НАТО" і т.п.
"Під час проведення акції «вітренківці» намагалися перешкодити її проведенню, зламали держак від одного з прапорів, зірвали з руки годинник та зламали гучномовець (цьому сприяв колишній директор Феодосійського порту пан БОЛЬШАКОВ), намагалися заглушити виступи тих, хто висловлювався за вступ України в НАТО. Відбулася колотнеча. Феодосійська міліція спокійно спостерігала за цим", - повідомив ФОМУШКІН.
На його думку, "такі дії анти державницьких сил" живить "невизначеність української влади щодо пролонгації перебування російського флоту на території України".
Олег ФОМУШКІН нагадав, що 18 жовтня 2006 р. у Феодосійській фінансовій академії за участю посла Польща Я. КЛЮЧКОВСЬКОГО та голови Громадської Ліги «Україна-НАТО» Сергія ДЖЕРДЖА було проведено круглій стіл та відкрито інформаційний стенд «Україна-НАТО». Вони мали зустріч з Феодосійським міським головою. "Нині цей стенд поховано, а навіть учасників минулого заходу не впускають до цієї академії", - зазначає ФОМУШКІН.






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
08:49
09-Квіт-2024
Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці
До 27 квітня цього року завершується другий етап очищення публічного простору від сим
Усі новини