реклама партнерів:
Головна » «Живий товар» з Чернігова – в Росію

«Живий товар» з Чернігова – в Росію


Коментарі: 0 Кримінал

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Нещодавно українські Інтернет-видання повідомили про екстрадицію з Німеччини в Україну жительки Чернігова, що займалася торгівлею «живим товаром», а саме - переправляла дівчат для заняття проституцією в Росію. Мало хто знає, що й сама вона колись була повією. Досконально вивчивши цей бізнес на власному досвіді, наша землячка вирішила заробити на наївних дівчатках, що бажають швидко розбагатіти.
Ми розповімо тільки про один факт, але сподіваємося, що він змусить багатьох більш тверезо подивитися на роботу за кордоном.
Отже, декілька років тому ефектна молода жінка приїхала в Чернігів до своєї подруги, де познайомилася зі своєю одноліткою. Із розмови з новою знайомою стало зрозуміло, що та знаходиться в скрутному матеріальному становищі. Пані у свою чергу запропонувала тій трохи підзаробити в Москві.
Розповівши дівчині про рай земний на землі (тобто у Москві), «благодійниця» відразу прямо запропонувала їй зайнятися там проституцією. Але дівчина категорично відмовилася, тоді пані запропонувала працевлаштуватися в білокам'яній на продовольчому ринку із платнею в $200 на місяць. Цей варіант виявився більш прийнятним, на тому і зійшлися.
Далі «вербувальниця» розповіла, що в Москві в неї є гарна базарна знайома, котра зустріне там майбутню робітницю і працевлаштує. Далі подруга чомусь наполягла на тому, що вона цілком оплатить усі дорожні витрати. Причина такої «щедрості» з'ясувалася вже незабаром.
У призначений час дівчина сіла в потяг на Москву. А в російській столиці її прямо з вагона четверо здоровенних здорованів беруть під руки, перед цим відібравши паспорт, і везуть у невідомому напрямку. Уже після прибуття на «хату» жертві пояснюють, що їй прийдеться відробити своїм тілом $250, витрачені на її проїзд у Москву. Прозріння наступило дуже спізніле.
Коли дівчина відмовилася від «пропозиції», то одержала пару ляпасів. Їй пояснили, що далі буде ще крутіше, якщо вона буде відмовлятися.
Дівчині довелося займатися проституцією. «Робота» була з 20.00 до 5 ранку (крім неділі). І хоча за раз клієнт платив путані $100, половину цих грошей одержував сутенер. Із залишку дівчина оплачувала житло, купувала косметику, одяг, харчувалася і збирала гроші на віддачу боргу. Приблизно через місяць вона заробила необхідну суму і віддала її сутенерші. Натомість одержала свій паспорт і можливість виїхати додому.
Дуже повчальна історія могла б багатьом молодим особам «промити мізки», якби українські дівчата не були такі наївні й довірливі. Хоча як же тут не повірити, якщо такі от байки про райське життя за кордоном розповідає подруга (знайома, подруга подруги і т.д).
У даному випадку дівчина (не зважаючи на зрозумілі етичні причини) усе-таки зважилася повідомити українських правоохоронців про те, що їй довелося пережити в Москві. Міліціонерів дуже зацікавила особа псевдоблагодійниці.
В ході проведення розшукових заходів вони встановили, що дівчина, яка організувала переправку її в Москву, входила в організовану іншою жителькою Чернігова злочинну групу, що спеціалізувалася саме на постачанні дівчат для заняття проституцією в Москву. В групі у кожного була своя роль. Усе було чітко відпрацьоване, навіть передача грошей з Москви за кожну дівчину.
Так частина людей, що входили в групу, займалася підбором дівчат, хтось відповідав за переправляння, а хтось - за фінансову сторону «проекту».
Група переправляла в Москву десятки дівчат, бізнес процвітав. Антигероїня оповідання згодом виїхала в благополучну Німеччину на ПМП, де збиралася комфортно витратити зароблені гроші.
Відновити справедливість допоміг відділ по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми УМВС в Чернігівській області і Чернігівське відділення Інтерполу.
Уже вся злочинна група торгівців живим товаром встигла оцінити «принади» слідчого ізолятора, і тільки нашу вчорашню землячку ця доля минула. Але незабаром, одержавши інформацію про місцезнаходження підозрюваної, Інтерпол підготував і направив німецьким колегам пакет документів, необхідних для її екстрадиції.
Через деякий час педантичні німці торговку живим товаром видворили в Україну. Зараз вона знаходиться в СІЗО. Їй «світить» від 8 до 15 років позбавлення волі.

P.S. Переправку підозрюваної в Україну оплачувало МВС України, однак після того, як її провина буде цілком доведена, усі ці витрати ляжуть на її плечі.

Джерело: http://kop.gov.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
Усі новини