реклама партнерів:
Головна » Новорічне свято 2009. Які сюрпризи нам готує рік Бика

Новорічне свято 2009. Які сюрпризи нам готує рік Бика


Коментарі: 0 Свята. Пам'ятні дати

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Здається, ще зовсім-зовсім нещодавно кожен з нас думав та гадав яким видасться наступаючий рік Жовтої миші. Звичайно ж, сподівання та плани у кожного були особливими та зовсім різними. Одним бажалося зірку з неба, іншим – бути в здоров‘ї та злагоді впродовж усього року. Комусь судилося саме у рік Миші досягнути найвищого, іншому – зрозуміти, що останні п‘ять-десять років він пливе по зовсім чужій для себе течії. Але ж ось, незабаром прийде той час, коли шкуру миші доведеться скинути та зустрічати нового господаря року – Земляного Бика. Залишається лише гадати яким він стане для кожного, але вивчити та наслідувати певні правила та звичаї того, що обожнює та чого відверто недолюблює Бик не завадить.
Приймаючи до уваги те, що з давніх-давен слов‘яни мають звичку зустрічати два Нових роки – власне, новий та старий, не завадить перейнятися певними звичаями досить серйозно. До того ж, сьогодні дедалі популярнішим та модним стає правило зустрічати ще й справжній східний новий рік, який, власне, і приведе до нашої оселі того самого Земляного Бика. То яка ж вона, справжня мужня тварина, що буде керувати положенням зірок впродовж усього року?

Цей загадковий господар року
Згідно східного гороскопу, наступаючий 2009 рік буде особливо вдалим для усіляких починань. Це час здійснення усій надій та планів. Майже напевно вас чекає підвищення кар‘єрною сходинкою та покращення фінансового благополуччя. Однак тут варто врахувати одне «але» - у цьому році навряд чи щось відбуватиметься «просто так».

Надійний, трудолюбивий Бик поважає тільки тих, хто згоден додавати певних зусиль для здійснення своїх намірів. При чому зовсім не важливо, якою саме діяльністю ви займаєтеся: працюєте в офісі, трудитеся в садку чи полі або подорожуєте світом в пошуках пригод. Ви однаково не прогадаєте, якщо у цьому році будете ретельно підходити до усіх справ, за які будете братися – серйозно та не поспішаючи.

Не дивлячись на те, що Бик – це постійний та завзятий трудівник, він не проти й відпочити. Особливо там, де завжди сяє яскраве сонечко та граються хвилі моря. Ось чому, якщо в наступному році ви заплануєте поїздку в далекі краї, знайте, що на вас чекає незабутній відпочинок.

Аби достеменно знати як правильно поводити себе в наступному році, варто ретельно вивчити характер та основні цілі Бика. А його характеризують так: бик – фанатик, він терплячий та мовчазний, стриманий та повільний, іноді досить непомітний та врівноважений, точний та методичний. Ну а під таким загальними зовнішніми ознаками ховається оригінальний розум та інтелект.

Бик має досить цікаву та притаманну лише йому здатність викликати усіх на відвертість. Це і є його основною козирною картою, за допомогою якої він досягає успіху завжди та всюди. Не дивлячись на зовнішній спокій, характер у нього гнівний та запальний. І хоча гнівається він досить рідко, але ця риса його характеру досить страшна та неприємна.

З іншого боку, Бик – трудівник усюди. Оселя та сім‘я його процвітають, якщо він має якусь власну справу або працює на себе. Він може відзначитися у сфері вільних професій, мати підприємство або будь-яку іншу власність. Але зовсім особливих успіхів він може досягнути у сфері сільського господарства. Йому варто уникати роботи у сфері торгівлі або суспільних організаціях, так як він з деякою складністю знаходить спільну мову з людьми.

Як зустрінеш Новий рік, так його й проведеш
Ні для кого не секрет, що Бик – тварина свійська, домашня. Ось чому найкраще зустріти цей 2009 рік у колі сім‘ї, близьких та рідних. Можна просто разом відпочити біля каміну або виїхати на природу – на дачу або зимову рибалку (тут варто тільки передбачити та вгадати з погодою). Немає нічого кращого, аніж прикрасити ялинку у природному, звичному для неї середовищі – у лісі, а потім розпалити багаття та зустріти Новий рік у теплі, затишку та яскравому відблиску вогнища. Саме такий відпочинок буде найбільш оригінальним та сподобається господарю року. Сподобається Бику дружнє зазивання його у новий рік – жартівливі мичання та різного роду «мумукання» та виставляння кумедних ріжок (не плутати з наставлянням рогів).

Яким має бути стіл? Не важко здогадатися, що краще обійтися без яловичини. Стіл має виглядати по-справжньому святково та багато, а меню бути продуманим, різноманітним та, що не менш важливо, оригінальним. Тоді й оселя протягом року буде повною чашею. Стіл поставте посеред кімнати, в його центрі розмістіть фрукти та зернові, прикрасьте їх штучними або натуральними деревцями, гілками ялинки.

Якщо Мишу ми частували зерном та сиром, то за звичкою, Бик не відмовиться від своїх улюблених страв. Це означає, що на святковому столі має бути якомога більше зелені. Ну а з м‘ясом варто бути обережним, ну й звісно, ніякої яловичини.

Що подарувати аби не розізлити Бика та не виглядати дивним? Достеменно відомо, що Бик не любить розкидання грошима та марнотратства, тому краще дарувати практичні подарунки. Ну і звичайно ж, потурбуйтеся, аби у вашому дому був присутній сам символ Бика – це гарантія процвітання та достатку на увесь рік.

Що до одягу, то хоча зоологий сьогодні не перестають наголошувати, що бички бачать все у чорно-білих тонах, а розповіді про дратівливий червоний колір – лише казочки, не варто спокушати власну долю і за логікою звичайно краще забути про червоні барви у вашій новорічній сукні. Бик – це образ людини, яка постійно працює, а тому надмірна пишність та яскравість йому зовсім не до вподоби й не до лиця. Аби Бик став вашим покровителем наступного року, в новорічну ніч надайте перевагу коричневим, теракотовим, сірим, чорним, зеленим або жовтим барвам одягу.

Окрім того, у 2009 році залишиться мода і на яскраві кольори – блакитний, синій, персиковий та абрикосовий, рожевий та фіолетовий. Не матимуть замінників і класичні тони білого та чорного. Актуальним будуть тканини з тваринними малюнками – леопардові, тигрові та зеброві.

Аксесуари та прикраси мають бути натурального походження – натуральне каміння чи гарне дерев‘яне намисто та сережки. З металічних прикрас – золото, срібло, мідь, платина. Однак оберіть щось одне, не змішуючи матеріали. В одязі можуть також бути присутні певні натуральні прикраси – шкіра, пір‘я, хутро, бавовна, дерево та інші.

Власна оселя теж має чимось нагадувати Бику про те, що увесь рік і йому у вашому дому буде зручно, тепло та затишно. Ось чому, прикрашаючи житло, потурбуйтеся про те, аби у ньому було побільше речей з натуральних матеріалів, особливо прикрас із дерева. Це можуть бути різноманітні ложки (на зразок тих, які лишилися у наших бабусь з прадавніх часів), різні панно та посуд на святковому столі. Оригінально виглядатимуть і невеличкі живі деревця, ялинка, а також букет або вінок із свіжих гілочок хвої. Прикраси можна доповнити камінчиками абу мушлями. На стіл краще поставити свічки. Їх має бути 5 або 12. Основні кольори свічок – жовті, срібні, золотаві, блакитні або бузкові. На ялинку бажано почепити іграшки, виготовлені власними руками.

Ну і звичайно, Бик, як і всі чоловіки, вимагатиме, аби жінка у його домі виглядала королевою. Тому не плануйте занадто багато справ на 31 січня. Повірте, страви, які ви напланували але не встигли приготувати, ваші рідні вам запросто пробачать, а от поганий та втомлений зовнішній вигляд – навряд чи. Цього не зрозуміє ні власний чоловік, ні господар майбутнього року. Ось чому, якщо перед зустріччю Нового року довелося багато працювати та ви вщент змучені, допоможе ароматний енергетичний душ. Перед тим, як його приймати, капніть декілька крапель масла лимону або розмарину на дно ванни, включіть добре теплу воду та закрийте двері. Аромат розчиниться в парах води та зніме втому. Приймати ванну перед самою вечіркою не рекомендується, оскільки вона розслабить вас так, що ні про яке свято вам думати не захочеться.

Окрім того пам‘ятайте, що засмагле тіло виглядає набагато привабливіше та й до того ж, стрункіше блідого. Ось чому за два дні до вечірки нанесіть на усе тіло авто засмагу. А ті ділянки, які будуть не прикриті платтям, підкресліть за допомогою лосьйону чи крему для тіла з мерехтливими частинками. Якщо ж такого не знайшлося, просто додайте трохи рум‘ян чи пудри у свій звичайний крем для тіла. За декілька тижнів до новорічної ночі почніть змащувати тіло спеціальними кремами чи лосьйоном для пружності шкіри. Такі засоби зараз знайдуться у кожному магазині, ціни на них не такі вже й високі, зате тіло набуде більш стрункого вигляду. Ви будете почуватися впевнено та зможете одягти відкрите плаття.

Якщо одяг для новорічної вечірки має класичні темні тони, не забудьте про яскраві сонячні аксесуари – косинку, сережки, пояс або сумку-клатч. В переддень новорічної ночі не варто голодувати. Окрім запаморочення, втоми та здуття живота, така дієта ні до чого не призведе. Кілограми залишаться з вами. А організм, якому цілу добу нічого не перепадало, вночі забезпечить себе повним набором калорій із зовсім невинного салату.

І ще пам‘ятайте, що спиртні напої призводять до обезводнення організму. Так що візьміть за правило на кожен випитий келих спиртного напою випивати таку ж кількість води. А ще краще випити склянку-другу рідини ще до початку вечірки, і тоді на ранок ви не будете страждати ні від похмілля, ні від спраги, ні від сухості шкіри.

Нехай Бик у цьому році буде надзвичайно добрим та по-особливому щедрим для вас та ваших близьких. Щасливого та вдалого Нового року.

Джерело: http://www.greenmama.ua/





QR-код посилання на сторінку



Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
20:23
21-Бер-2024
Триває обговорення про введення французьких військ в Україну
І так, що відбувається у Франції і про що йдуть розмови в європейських столицях.
Усі новини