реклама партнерів:
Головна » Новорічне свято 2009. Подарунки

Новорічне свято 2009. Подарунки


Коментарі: 0 Свята. Пам'ятні дати

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
А у вас є корова, яка танцює і співає?
До Нового року залишились лічені дні. Тим, хто ще не задумувався над вибором подарунка для дитини, саме час це зробити. Звичайно, кожен із нас ліпше знає, що стане найкращим презентом для дітей та дорослих. Але на носі — рік Бика, і тому доречним здається, аби у помешканні був символ прийдешнього року.
У магазинах корови катаються на лижах...
Шукати корову чи бика ми вирішили не замість розкішного подарунка, а швидше як доповнення до нього. Просто для того, аби символ 2009 року був у нашому домі і приніс більше удачі, добра та багатства. І якщо навіть (по-справжньому) наш успіх все-таки більше залежить від нас самих, то хоча б гарний настрій той-таки сувенір з коровою подарує. Бо як же не розсміятися, коли бачиш корову-балерину чи те, як вона танцює запальні танці.
Бики та корови просто “атакували” магазини й супермаркети. Чого тільки немає на їхніх прилавках та вітринах: сувеніри, подарункові набори, підставки для мобільних, магніти на холодильник, тримачі записок, підсвічники, брелоки... Причому гарненькі тваринки з’являються перед покупцем у найнесподіваніших образах та місцях. Усього за 10-30 гривень ваше помешкання прикрасить “корова-балерина”, “корова з лижами” “корова-байкер”, “рожева корова”, “корова грошова під ялинкою”, “корова-мільйонер” (лежить на мішку, наповненому золотом), “корова грошова на катері”, “бик-буржуй” (сидить у капелюсі з цигаркою). Таких сувенірів у кожному магазині доволі. Придбати їх можна у супермаркетах “Сільпо”, “Еко”, “Каравані-будівельному”, гіпермаркеті “Епіцентр”. Прикольна річ, і так настрій піднімає, коли дивишся на дружелюбну мордочку корівки під новорічною ялинкою.

...сміються, як божевільні...
Та якщо такий сувенір здається занадто маленьким і несуттєвим, тоді час поринути у світ м’яких іграшок. Подивімося, що тут нам запропонували магазини. У супермаркеті “Еко” придбати м’яку іграшку у вигляді бичка чи корівки можна від 30 до 90 гривень. На другому поверсі ЦУМу було на що подивитися й у дитячому відділі “Кіндер Shop”. Тут вам і великі, і малі, і корови, і бички. Залежно від розміру, вони коштуватимуть від 17 до 170 гривень. У відділі продають переважно іграшки українського виробника (Рівне, Луцьк).

— Корівок купують, до свята Миколая у нас купували їх на подарунок дітям, — розповіла продавець Інна.

Увагу привернула симпатична подушка-корівка, яка коштувала 108 гривень. Її мордочка по-доброму розпливалася у посмішці, й одразу ж пригадалося “підставляй своє вушко, це я — твоя подушка”. Схожу річ побачили й у гіпермаркеті “Епіцентр”. Там вона коштувала 114 гривень. По сусідству заглянули й у торгово-розважальний центр “Екватор”. Різноманітний вибір травоїдних знайшли у відділі “Будинок іграшок”. Тут корови-подушки коштували від 51 до 233 гривень залежно від розміру. А за майже 69 гривень для ощадливих дітей можна обрати чудовий подарунок: корова-скарбничка. Її фішка у тому, що процес кидання грошей супроводжується співом веселої корівки й до того ж українською мовою. Фанати рок-музики можуть знайти однодумця в морді корови Зоськи — рок-зірки. Вона, щоправда, співає англійською, але від того не стає менш весело. Отримати такого друга у подарунок коштує небагато — всього 73 гривні. А от справжнього драйву додасть бик, який вміє танцювати. Він так тендітно і звабливо крутить стегнами, що так і кортить танцювати разом з ним. До речі, коли попросили увімкнути нам цю іграшку в магазині, при перших же рухах на вустах і продавців, і відвідувачів з’являлися посмішки.

І вже справжнього божевілля у життя додає “Неслухняна корова”. Вона реготить і водночас дригається так, що забуваєш про всі негаразди й розумієш, що насправді у світі є багато хорошого. Ну хоча б оця “божевільна” корова.
До речі, гарним і актуальним сувеніром стане новорічна кулька із зображенням бика. Таку можна придбати у дитячому магазині “Антошка” за 19-30 гривень. Насамкінець уже керамічних таких собі українських бичків та корівок побачили у торговому центрі “Центральний”. Вони сиділи на полиці одного з відділів, звісивши свої ноги-мотузки і приваблювали перехожих своїми миловидними мордочками.

...та пригощають цукерками
Якщо ж одна м’яка іграшка чи керамічна статуетка у подарунок — це мало. Все-таки хочеться якось підсолодити свято. Тоді варіант, так би мовити, два в одному якраз для вас. На полицях супермаркетів можна знайти солодкі подарунки з іграшками усередині, або навпаки. Наприклад, у магазині “Велика кишеня” покупцям пропонують корівку-подушку від ТМ “Конті” за 88 гривень, або новорічний набір “Навколо світу” з бичком всередині за 116 гривень. Трохи менше коштують просто солодкі набори від ТМ “Світоч”, фабрики “Україна”, ТМ “Мілка” — від 18 до 30 гривень. Супермаркет “Еко” пропонує також подарунки від ТМ “Рошен”. Бичок з мішком солодощів коштує 106 гривень, сумочка-рюкзачок — 80 гривень. Солодкі подарунки у “Сільпо” можна придбати у вигляді “Різдвяної корівки” (45 гривень) чи подарункової хатинки (74 гривні), яку потім легко використати як фоторамку.

Після нашого “турне” втриматися від того, щоб не придбати й собі якусь гарну річ, не змогла. Тепер у мене є власний бичок, який вміє співати і танцювати.

Марина ФУРС
Джерело: "Новий рік", http://newyear.rivne1.tv/?id=1283





QR-код посилання на сторінку



Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
20:23
21-Бер-2024
Триває обговорення про введення французьких військ в Україну
І так, що відбувається у Франції і про що йдуть розмови в європейських столицях.
Усі новини