реклама партнерів:
Головна » Гороскоп на 2009 рік. Частина І

Гороскоп на 2009 рік. Частина І


Коментарі: 0 Свята. Пам'ятні дати

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Передбачення астролога Ірини Кравець на рік Бика
Морально важкий рік очікує нас. Гіршим за цей він не буде, хоча на суттєві переміни сподіватися не варто. Будуть й розчарування. Тому треба більше покладатися на родину, приділити час вихованню дітей, шукати підтримки у друзів. Це передбачає астролог Ірина Кравець із Дубна.

Овен
Чоловіків та жінок-Овнів у 2009 році чекають значні зміни. Ви вже не зможете жити так, як раніше. Якщо раніше вас влаштовував існуючий стан речей, то зараз усередині вас визріває могутнє бажання пофарбувати свою шкурку в інший колір або побігти пастися на інше пасовисько. Не стримуйте себе, інакше ваш вулкан пристрастей просто вибухне і заллє вогнедишною лавою все живе!
Вас не влаштовуватиме ні фінансове, ні соціальне становище в суспільстві. Тому рік очікується напруженим: Овни активно включаться у процес боротьби за владу та фінанси, за краще місце під сонцем. У чоловіків-Овнів дуже вірогідна зміна сексуального партнера. Можливо, деякі гарячі жінки-Овни навіть нарешті погодяться бути окільцьованими і вийдуть заміж за коханого.
Головний секрет успіху для Овнів полягає у тому, щоб не боятися змін. Сміливіше – успіх того вартий! Обов'язково підтримуйте сталі дружні стосунки, у тому числі і з колегами: вони можуть відчутно допомогти саме тоді, коли вам потрібна буде підтримка.
До кінця лютого Овнам краще всього відпочивати після новорічних свят, вибравши пасивне спостереження за ситуаціями замість активних дій. А от після того, як Сонце перейде у ваш рідний знак, можна проявити ініціативу — але дуже акуратно, оскільки недоброзичливці не дрімають. Навесні висока вірогідність того, що чоловіки та жінки-Овни вирішать змінити місце своєї роботи — чи то через сварку з керівництвом або колегами, чи то з приємної причини очікування дитини.
У червні Овни зможуть знайти свою долю — свою другу половинку, а також матимуть шанс одержати або заробити велику суму грошей. У серпні та вересні добре займатися ремонтом і придбанням нерухомості. До жовтня доведеться вирішувати практичні питання, які вас вкрай виснажать: але ніщо не вічне під Місяцем — всі труднощі швидкоплинні й переборні. Вже до жовтня ви будете знову на коні і примусите людей вас поважати. У листопаді, коли Сонце знаходитиметься в Скорпіоні, краще всього стримувати душі своєї прекрасні пориви і не грубіянити всім направо і наліво: дріб'язкове необережне зауваження може спричинити як для чоловіків, так і для жінок-Овнів, непередбачувані наслідки.
До Нового 2010 року ви “припливете” морально виснаженою істотою: і все ж перспективи майбутнього варті тих зусиль, яких Овни доклали для досягнення успіху в 2009 році. На самому початку 2010-гу Овнів чекає несподівано приємний фінансовий подарунок.

Телець
Для багатьох Тельців 2009 рік виявиться переломним. Висока вірогідність одруження або зав'язувань нових романтичних стосунків, які кардинально змінять ваше життя. Навряд чи жінки, що люблять стабільність, і чоловіки-Тельці будуть в захопленні від урагану змін, в який потраплять їх долі в 2009 році. Проте, як кажуть, не було би щастя — непрості ситуації цього року закладуть фундамент вашого фінансового процвітання на майбутнє. Ви раптом захочете різко змінити місце роботи або взагалі виїхати на постійне місце проживання в далеку заморську країну, наприклад, в Австралію або Японію.
Фінансове становище Тельців у 2009 році буде нерівномірним: вас чекають і білі смуги везіння, і гострий дефіцит грошей, тому намагайтесь не розпилюватися і залишайте заначку про чорний день. На початку березня і квітня, кінці червня і серпня, а також перед самим Новим 2010 роком, на Тельців може пролитися золотий дощ. Велика вірогідність того, що жінки й чоловіки-Тельці відкриють для себе новий спосіб підзаробити, який з часом може стати головним джерелом доходів.
Цього року Тельцям доведеться несолодко — ви будете змушені наступити на горло своїй улюбленій пісні і різко поміняти власні консервативні погляди й установки в ім’я збереження стосунків з рідними. Але навіть якщо стосунки зберегти не вдасться, Тельці неминуче зіткнуться з необхідністю духовного вдосконалення: багато чоловіків і жінок-Тельців поринуть у релігію, щоб замолити свої гріхи. Проте, в пориві досягнення моральної рівноваги не перестарайтеся: оточуючі швидше повірять вашому розкаянню, якщо його буде виражено не в словесній формі, а втілено в конкретні дії.
У середині літа Тельцям, щоб уникнути проблем, необхідно проявити максимальну гнучкість і дипломатичність. У листопаді не уникнути розбірок, аж до судових, з недоброзичливцями. У грудні 2009 року напруга спаде і Тельці будуть винагороджені за своє ангельське терпіння і зразкову поведінку численними подарунками долі — у тому числі й фінансовими.

Близнюки
2009 рік стане переломним для всіх знаків зодіаку. Не обмине ця доля і мінливих Близнюків. Сили, що накопичилися за 2008 рік і попередні роки, доведеться застосовувати в 2009-му на ділі, заради досягнення реально відчутних фінансових і матеріальних результатів. Все, що жінки і чоловіки-Близнюки планували раніше, отримає широкі можливості для реалізації в рік Бика. Постарайтеся не проґавити свій шанс і за зовнішньою суєтою зрозуміти важливість подій, що відбуваються. Чи зловите ви синього птаха щастя за хвіст саме цього року чи ні - залежить тільки від вас самих. Зірки зі свого боку зробили все можливе, щоб така бажана пташка нарешті опинилася в руках Близнюків.
Рік Бика — це рік однієї з найбільш сімейних тварин, тому багатьом самотнім жінкам і чоловікам-Близнюкам доведеться почути марш Мендельсона у найближчому ЗАГСі. Молоді сімейні, але ще бездітні пари, чоловіком або дружиною якої є Близнюки, зважаться на такий відповідальний крок, як зачаття дитини. Єдине, що рекомендується, - вибере дату зачаття, ідеальну дату народження дитини з урахуванням гороскопів сумісності з обома батьками. Так, наприклад, для батьків-Близнюків дитина, народжена в місяць Діви або Риби за гороскопом, обіцяє одні лише неприємності, образи й розчарування. Тому наперед прорахуйте оптимальну дату зачаття дитини і його зразкову сумісність за знаком зодіаку.
Що стосується роботи — можлива зміна місця зміни роботи Близнюками, особливо в лютому 2009 року. Постарайтеся поєднати в своїй поведінці такі якості, як гнучкість і твердість, умійте наполягти на своєму і не бійтеся ворогів. Ви їх всіх подолаєте, правда на вашому боці. Будь-які зміни на краще — якщо Близнюки займаються не тим, що їм до душі, найправильніше кинути це марне заняття, навіть якщо воно й вигідне з фінансової точки зору. Займаючись улюбленим, але маловигідним і не особливо перспективним заняттям, Близнюки в 2009 році досягнуть набагато більших висот, ніж якби вони продовжували силувати себе ненависною роботою.
З навчанням у Близнюків-студентів у 2009 році все буде відмінно — головне, докладіть до здачі іспитів хоч трохи зусиль і періодично напружуйтеся перед сесією.
Для багатьох Близнюків рік Бика стане роком зміни місця проживання, можливо, навіть не одного. Та все ж буде краще, якщо знайдете власне житло, а не продовжуватимете міняти будинки і квартири, орендуючи їх. З цієї точки зору, навіть проживання у батьків для Близнюків буде вигіднішим, ніж обмін шила на мило.
На початку травня Близнюки можуть звертатися у банки за тим, щоб узяти іпотечний кредит: проте зумійте розрахувати свої сили — якщо грошей не вистачає і на виплату кредиту з відсотками, і на життя, це означає, що ви ще не дозріли до свого житла. Не турбуйтеся, почекайте кілька років і житлова проблема вирішиться найвдалішим способом, якщо ви докладатимете до рішення цього питання максимум сил і навчитеся економити.
Фінансове становище чоловіків та жінок-Близнюків у 2009 році стабільне. Більше того, якщо попередні роки ви витратили не на вживання пива з чипсами на лавці, а на самовдосконалення і духовну реалізацію свого творчого потенціалу, то в чекайте в рік Бика упевнене зростання вашого матеріального благополуччя. Щоб зберегти позитивні тенденції у сфері грошей і інвестицій, Близнюкам доведеться працювати ще сильніше, чим раніше. Велика вірогідність створення успішного бізнесу, який годуватиме самих Близнят і всіх членів його сім'ї до глибокої старості. Що посієте...

Рак
У 2009 році чоловікам і жінкам-Ракам гороскоп передбачає фінансовий і кар'єрний штиль. Найрозумніше в ситуації, що склалася, — це просто пливти за течією, як всі, і не висовуватися на роботі — все одно начальство ініціативи Раків не гідно не оцінить. 2009 рік — це рік Бика за китайським, східним гороскопом, а Бик вважається найбільш сімейною твариною зі всієї зодіакальної братії. Тому й сімейних Раків цього року чекають головні зміни у сімейному й особистому житті.
Молоді Раки зненацька вирішать вилетіти з батьківського гнізда і звити своє. Успішним буде укладення офіційних шлюбів і неофіційних цивільних альянсів. Багато Раків зважаться народити першого спадкоємця або спадкоємицю, а то й обзавестися другою дитиною. У зв'язку з епохальними змінами в особистому та сімейному житті, чоловіки й жінки-Раки велику частину часу присвятять рішенню житлового питання, переїздам, придбанню і продажу житлової нерухомості — будинків, квартир і навіть гаражів, а також ремонту нового придбаного житла.
У середині 2009 року Ракам необхідно проявити максимум обережності, дотримуватися правил гігієни, щоб не підхопити хронічну болячку. Також Раків весь рік турбуватимуть взаємини з родичами та друзями, які будуть дуже вимогливі до Рачків. Сприятливими будуть будь-які придбання, пов'язані з будинком — домашньої побутової техніки, сім'єю, а також... купівля музичних інструментів.
У 2009 році Раки навряд чи доб'ються істотних результатів на фінансовому, матеріальному фронті. Але якщо ви докладете певних зусиль, то зможете закласти фундамент процвітання у наступних роках. Щаслива сім'я — це запорука успішної кар'єри і прибуткового бізнесу. Займіться цього року своїм особистим життям і щастям, створенням комфорту в домі. А розслаблятися потрібно, але не цілий рік.

Лев
У 2009 році Леви за гороскопом укріплюватимуть свої позиції на всіх фронтах. Девіз року: сім разів відміряй і один раз відріж. Не поспішайте ухвалювати важливі рішення. Справі час, утіхам зась — не цього року. Час, витрачений на розваги, риболовлю, боулінг, більярд, нічні клуби, жінок-чоловіків, вино і доміно, обійдеться Левам у значний фінансовий мінус і перекриє кран їх творчої реалізації для втілення в життя дійсно вартих проектів.
2009 рік виявиться для чоловіків та жінок-Левів, з одного боку, дуже вдалим — активно розвиватимуться і приноситимуть дохід вже працюючі теми, а з іншого боку — роком випробування Царів всіх знаків зодіаку на міцність. Вас хвилюватимуть питання стану вашого здоров'я. Можливі проблеми з шлунком і хребтом, тому рекомендується навесні пройти повне медичне обстеження і призначений лікарем-фахівцем курс профілактичного лікування.
Весь рік будуть актуальними питання далеких і близьких подорожей: не звалюйте на себе все, а наприкінці серпня необхідно буде в дорозі бути особливо обережними. Висока вірогідність появи нових покровителів, спонсорів або інвесторів, які висловлять бажання взяти участь в одному із зухвалих проектів Лева. Але не погоджуйтеся на першу ж пропозицію, довіртеся голосу інтуїції в ухваленні доленосних рішень — він підкаже правильне рішення.
У сімейному житті багато жінок і чоловіки-Леви успішно продовжать порочну практику зради своїй другій половині по шлюбу. Але якщо ви не готові вкладати дуже багато в свою дружину/чоловіка №2, то не варто морочити коханці/коханцю голову казками з прекрасним кінцем — людина в майбутньому може сильно помститися Левам за брехню. Просто живіть сьогоднішнім днем і не обіцяйте неможливого, а також того, що робити навіть і не збираєтеся.
До грудня 2009 року Левам рекомендується завершити всі важливі проекти — інакше вони так і залишаться висіти в повітрі. Вдалий, неквапливий, однозначно хороший рік для чоловіків та жінок-Левів.

Діва
2009 рік обіцяє чоловікам і жінкам-Дівам за гороскопом масу випробувань. Початок і кінець цього року ви зустрінете різною людиною. Те, що ви є зараз, і те, чим ви станете напередодні 2010 року, — це дві різні людини з різним світовідчуттям, цінностями і цілями в житті. Багато Дів будуть вимушені змінити місце роботи через різні зовнішні обставини. Як результат, велика частина Дів вдариться створювати свій бізнес і почне виношувати наполеонівські плани на майбутнє. Також можливе отримання вигіднішої пропозиції у плані кар'єри від фірми-конкурента.
Протягом року у чоловіків і жінок Дів виникне маса приводів інакше поглянути на себе. Ви проведете переоцінку своїх моральних цінностей, можливо, зверніться в релігію. Ці зміни — на краще, оскільки звичний раніше стан речей зробив з багатьох Дів справжніх егоїстів/егоїсток, снобів і навіть циніків. У 2009 році Дівам дуже не рекомендується крутити інтрижки на стороні; також постарайтеся обірвати існуючі порочні зв'язки — вони не тільки принесуть вам самі по собі масу неприємностей, а правда, яка несподівано відкриється, позбавить вас сімейної підтримки саме в той момент, коли вам будете особливо погано.
Липень і серпень — найскладніші місяці 2009 року в психологічному плані: Дівам доведеться продемонструвати оточуючим усю свою холоднокровність і витримку. Постарайтеся не хвалитися перед іншими людьми власними досягненнями, інакше ви самі собі наврочите і швидко позбудетеся того, чим так гордилися. Восени Дівам доведеться відбудовувати своє життя наново, але вже у грудні все налагодиться.
Насправді 2009 рік — це рік підготовки до майбутніх фундаментальних звершень. У матеріальному плані східний рік Бика для Дів буде достатньо успішним і стабільним. Тому Дівам необхідно стійко приймати все, що відбувається і не ремствувати на долю: у Бога на вас свої плани. Зміцнюйте своє здоров'я, у тому числі й психологічне, любіть рідних вам людей, цінуйте їх, і тоді будь-які зміни долі виявляться по плечу.

Джерело: www.forlove.com.ua





QR-код посилання на сторінку



Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини