реклама партнерів:
Головна » Гороскоп на 2009 рік. Частина ІІ

Гороскоп на 2009 рік. Частина ІІ


Коментарі: 0 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Передбачення астролога Ірини Кравець на рік Бика - продовження (початок)
Терези
2009 акцентує для Терезів за гороскопом тему любові й романтики. Ваша душа бажатиме уваги і прояву пристрастей з боку залицяльників. Самотні жінки та чоловіки-Терези проведуть весь рік у пошуках любовної насолоди і своєї другої половинки. Нарешті ті, що вічно сумніваються і вагаються, серйозно задумаються над тим, що вдвох вирішувати проблеми набагато легше. І 2009 рік — за східним, китайським гороскопом — рік сімейного Бика краще всього підходить для влаштування особистого життя.
Багато жінок-Терезів стануть цього року щасливими мамами, а чоловіки-Терези — гордими батьками. 2009 рік ненайкращий для укладення офіційних шлюбів, якщо одним з молодят є людина, народжена під знаком Терези за гороскопом. Проте східний рік Бика винятково вдалий для зав'язування нових, довгострокових, перспективних стосунків. Закоханим Терезам добре переїздити жити під один дах зі своїм коханим або коханою. Пари, що перебувають у шлюбі, зможуть зміцнити свої стосунки і стати щасливішими, зокрема — і в інтимному житті.
2009 рік дуже вдалий для розкриття Терезами свого внутрішнього творчого потенціалу. Якщо раніше, в дитинстві або юності, ви глибоко закопали свій талант до музики, малювання або писання, то зараз прийшов час прокинутися від душевної сплячки і прокинутися. Будь-яка творча діяльність Терезів цього року буде мегауспішною і прибутковою. Жінки та чоловіки-Терези, що мають свій бізнес, будуть на коні. Будь-які оновлення гардеробу сприятливо позначаться на вашому іміджі та соціальному статусі.
У цілому, рік буде непростим: любовні хвилювання та підступи недоброзичливців не дадуть приводу розслабитися. Але це період прориву й отримання сенсу життя. Ну і нехай, що на роботі вас не просунуть кар'єрних сходинками. Ну і гаразд, що ви не заробите всіх грошей світу. Не факт, що в 2009 році Терези зможуть купити собі окреме житло. Зате ви нарешті відчуєте себе щасливими й потрібними. Зате у вас буде маса шанувальників і прихильниць, з яких обиратимете і оберете найбільш гідного кандидата/кандидатку на місце у вашому серці. Все життя — гра, а Терези — прекрасні актори й актриси, і головна роль героя-коханця у 2009 році — за ними, за Терезами.

Скорпіон
За східним гороскопом 2009 рік — це рік Бика, найбільш сімейної тварини. Тому саме в 2009 році для Скорпіонів акцентуються теми сім'ї, дому, а також організації нового бізнесу. Багато чоловіків і жінки-Скорпіони нарешті втомляться пурхати з квітки на квітку і захочуть обзавестися повноцінною сім'єю — з власною квартирою, дітлахами і памперсами. Ну що ж, це буде вельми до речі. Адже на всіх інших фронтах — у стосунках з друзями й партнерами спостерігається затишшя.
Так або інакше, але в рік Бика Скорпіони захочуть або відремонтувати своє житло, або придбати нове, більшою площею. Деякі запасливі Скорпіони розкриють свої скарбниці і навіть розоряться на придбання милого заміського котеджу з невеликою ділянкою землі і гаражем. Ну, щоб житло просто так не простоювало, ще й приведуть у новий упорядкований будинок свою суджену або судженого. У сім'ях багатьох Скорпіонів народяться дітки.
У 2009 році Скорпіонам рекомендується підтримувати тісні контакти з родичами — вони принесуть вам успіх як в особистих справах, так і у фінансових питаннях, у разі потреби нададуть могутню матеріальну підтримку. Здоров'я Скорпіонів турбувати не буде — тут усе гаразд. Щоправда, Скорпіонам не вистачатиме звичного дружнього спілкування, щирих розмов з товаришами за банкою пива або з подружками в кафе. Зате Скорпіони стануть щасливішими, нарешті знайшовши свою долю. Зустрічати разом світанки і заходи сонця, робити спільні покупки, обговорювати плани на майбутнє — що може бути кращим?
2009 рік дуже успішний для організації нового бізнесу: проект виявиться дуже вигідним і прибутковим. Таким чином, рік Бика для Скорпіонів виявиться досить тихим і спокійним — ніяких тобі авантюр і надзвичайних подій. Але в глибині душі, погодьтеся, ви вже втомилися від бурхливого перебігу вашого життя. 2009 рік допоможе Скорпіонам закласти міцний фундамент сімейного щастя, на якому в подальші роки ви зможете успішно зводити стіни й дах вашого фінансового, матеріального благополуччя.

Стрілець
Однозначно, що 2009 рік буде для Стрільців ненудним, насиченим різноманітними подіями. Усі сфери життя Стрільців будуть активізовані, вони хвилюватимуть вас, надихатимуть і розбурхуватимуть. Отже, тема роботи буде актуальна, як ніколи. Чоловіки й жінки Стрільці повільно, але впевнено зміцнюватимуть свої позиції на кар'єрних фронтах. Головне — більше витримки і терпіння, не чекайте цього року миттєвої віддачі — її не буде. Професійне зростання у 2009 році відбуватиметься поволі, часом взагалі непомітно, але це неважливо — важливо те, що всі ваші зусилля будуть багато разів винагороджені у вашому майбутньому житті.
Розширення контактів у суспільстві принесуть Стрільцям не тільки моральне задоволення, а й цілком реальні фінансові вливання. Авантюризм у рік Бика (за східним, китайським гороскопом) у Стрільців не те, щоб загостриться, ні, він буде як завжди — на дуже високому рівні. Тому велика вірогідність легкого флірту й безладного сексу без зобов'язань. Круговерть любовних зв'язків крутитиме і вертітиме чоловіками та жінками-Стрільцями відчайдушно. Важливо, щоб в запалі пристрастей ви не обпекли свою другу половинку, якщо ви не самотні.
Бізнес і фінанси будуть у 2009 році у Стрільців достатньо стабільні. Цього року ви обов'язково багато подорожуватимете, причому не самі, а з близькою, коханою людиною (ну або декількома коханими людьми). Таким чином, романтика і робота стануть найголовнішими темами для Стрільців. Протягом року може виникати відчуття, що ваші зусилля не дають своїх плодів, що ви б'єтеся, мов риба об лід і без толку. Та все це — тимчасово. Саме зараз закладається фундамент майбутніх звершень Стрільців, можливо, на все подальше життя. Суть того, що відбувається в 2009-му, ви зможете повністю оцінити лише через декілька років.

Козеріг
У 2009 році Козероги нарешті одержать те, що заслужили в попередні роки. Все, про що мріялося у фінансовому плані, буде кинуто долею до ваших ніг. Якщо Козероги мріяли про матеріальне благополуччя і процвітання, довго йшли до цього, вчилися, працювали, старалися, то в 2009 році вони одержать заслужену винагороду. Велика частина грошових надходжень приходитиме не з офіційних джерел за місцем роботи, а шляхом подарунків коханих і дорогих людей, також це будуть доходи від додаткових заробітків, особливо пов'язаних з комп'ютерними, інтернет- та іншими високими технологіями.
2009 рік — це рік реалізації тих планів, які Козероги обмірковували ще рік-два назад. Не зупиняйтеся на досягнутому: ваші знання й уміння будуть затребувані цього року, як ніколи раніше. При належному рівні завзятості і працездатності, Козероги зможуть створити спочатку невеликий, а в майбутньому — грандіозний успішний бізнес. Що стосується кар'єрних питань, то не чекайте в рік Бика за східним, китайським гороскопом стрімкого зростання і просування. Начальство вас випробовуватиме на міцність, навантажуватиме складними завданнями і проектами: якщо витримаєте цей тест на витримку, а ви обов'язково витримаєте, то в наступних роках вас чекає успішна і швидка кар'єра.
На любовному фронті у самотніх чоловіків і жінок-Козерогів все круто: ви зустрінете свою любов, свій ідеал — інтелектуальної і розумної людини, з якою вам приємно буде спілкуватися. Що стосується сімейних Козерогів, то в рік сімейного Бика у вас не намічається бурхливих пристрастей або запаморочливої романтики. У цьому є і частина вашої провини, і вашої другої половини. Не дозволяйте побуту топити ваші почуття у трясовині повсякденної рутини. Робіть сюрпризи коханій людині, дивуйте його/її, а він/вона, у свою чергу, віддячить вам у фінансовому еквіваленті — принесе матеріальний успіх.
Як було сказано вище, левова частина доходів у Козерогів у 2009 році намічається з другорядних, часто неофіційних джерел. Але ці надходження будуть вельми великими, можливо, навіть більшими, ніж ви могли собі про це мріяти. Розпорядіться фінансовими можливостями, що посипалися на вашу голову, розумно — інвестуйте кошти в організацію бізнесу, в нерухомість, акції та інші цінні папери, відкладіть гроші на депозити і під матрац, потратьтесь на ремонт в домі або на придбання автомобіля.
2009 і 2010 рік стануть переломними для багатьох Козерогів по гороскопу, тому не розслабляйтеся, не спочивайте на лаврах досягнутих успіхів, а працюйте вдесятеро більше, ніж раніше. І тоді на старості ви розповідатимете своїм внукам, що саме завдяки своїй працьовитості і завзятості досягли такого видатного соціального становища.

Водолій
Новий 2009 рік для Водоліїв за гороскопом не стане проривом століття. Звичайний такий рік. Стосунки з коханою людиною не будуть стабільні, можливо, жінка або чоловік-Водолій вчергове круто вильнуть хвостом і змінять чергового партнера на нового журавля в небі. Незважаючи на деяку нестабільність в особистому і сімейному житті, в 2009 році багато Водоліїв стануть мамами і татами — позначиться вплив покровителя цього року, року Бика за східним, китайським гороскопом, — найбільш сімейної тварини.
У роботі не чекайте особливих підвищень і просувань. Начальство бачитиме заслуги Водоліїв, цінуватиме вас, але не більше того — ще не прийшов ваш час для тріумфу. Вдалими будуть далекі, закордонні подорожі та відрядження. У дорозі товариські Водолії зможуть познайомитися з цікавими і корисними людьми. З навчанням все складатиметься достатньо оптимістично.
А от з фінансами можливі проблеми, особливо якщо Водолії зважаться в 2009 році зв'язати себе кредитними узами. Тому в крайньому випадку попросіть допомоги у батьків, дядьків і тіток, але не залазьте в борги, а також нікому не позичайте, якщо не хочете проблем матеріального і психологічного плану. Доходи, у принципі, стабільні. Висока вірогідність того, що Водолії відриють в собі якийсь, раніше заритий в землю, талант письменника або художника, дизайнера або музиканта.
Девіз цього року для жінок і чоловіків-Водоліїв — довіряй, але перевіряй. Обмежте фінансову взаємодію з друзями до мінімуму. Відкриття власної справи може бути успішним тільки за умови, якщо ви готові працювати на благо свого успіху 24 години в добу. Можливі проблеми з офіційними, перевіряючими інстанціями. Юридичні суперечки не принесуть Водоліям задоволення, тому не дозволяйте втягувати себе в судову тяганину.
2009 рік — проміжний для Водоліїв: проживіть його собі на втіху.

Риби
2009 рік для Риб обіцяє не дуже багато приємного. На роботі краще не висовуватися, щоб не одержати по носу. Удома теж буде неспокійно. За східним, китайським гороскопом 2009 рік — рік Бика, вельми сімейного звіра. Тому тема дому, сімейних відносин хвилюватиме Риб цілий рік. Добре, якщо у вас міцний шлюб і в сім'ї панує взаєморозуміння. Якщо це не так, то морально готуйтеся навіть до розлучення. Самотні чоловіки та жінки-Риби можуть закохатися і з'їхатися з об'єктом свого кохання, щоб жити під одним дахом.
2009 рік для Риб буде вдалим тільки в тому випадку, якщо ви змиритеся з думкою, що його доведеться пережити в тиші та спокої, подалі від друзів і знайомих. Таємницями і секретами повітря навколо Риб буде просто просочене — і це добре. Не розкривайте ні перед ким всіх своїх карт, якщо бажаєте в наступних роках все-таки добитися успіху і визнання. Мовчання — золото. Амінь.
2009 рік не обіцяє Рибам ні кар'єрних звершень, ні збільшення доходів, ні успіхів в організації бізнесу, ні особливої романтики у стосунках з коханою людиною. АЛЕ. Це рік вашої творчої самореалізації. Ви повинні мобілізувати все свої внутрішні душевні сили, щоб стати кращим/кращою. Напишіть книгу, пісню, намалюйте картину — чим більше, тим краще. Творіть. Не стримуйте свої таланти, навіть якщо самі сумніваєтеся в їхній наявності. Творіть уві сні і наяву, фантазуйте, підстройте реальністю під свій світ марень. Це період Вашого духовного зростання.
У жодному випадку не діліться з оточуючими своїми планами на майбутнє і нікому не показуйте і не давайте читати ваші творіння — вони будуть гідно оцінені дещо пізніше, але не зараз, не цього року. Буде добре, якщо жінки й чоловіки-Риби займуться серйозно своїм здоров'ям. Фітнес, медитація, відвідини спортзалу і ранкові пробіжки — все це повинно стати невід'ємною частиною вашого життя, якщо ви бажаєте уникнути захворювань.
2009 рік — це рік внутрішнього розкриття Риб, ви маритимете наяву, будете мріяти й сумніватися — і це добре. Трохи менше зв'язків із зовнішнім світом, і через рік ви перевернете своє життя на 180 градусів, якщо в рік Бика чоловіки й жінки-Риби почують свій внутрішній голос і рухатимуться туди, куди він кличе, то в майбутньому у вас усе буде добре. Не стійте на місці! Розвивайтеся, але непомітно для оточуючих. Гребіть плавничками під водою щосили, зовні залишаючись холодними і байдужими...

Джерело: www.forlove.com.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
22:05
15-Квіт-2024
Сучасне стильне жіноче взуття: білі шкіряні кеди і кросівки

Жіноче взуття відіграє важливу роль у формуванні образу кожної модниці. У ній поєд

19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
Усі новини