реклама партнерів:
Головна » У Полтаві "бандерівці" відповіли на гострі питання інтернет-користувачів

У Полтаві "бандерівці" відповіли на гострі питання інтернет-користувачів


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Нещодавно у Полтаві відбулася Інтернет-конференція Степана Бандери (журналіста, онука провідника українського національно-визвольного руху Степана Бандери) і Віктора Рога (заступника директора Центру національного відродження ім. Степана Бандери).
Тоді учасники конференції не встигли одразу відповісти на всі запитання, тому зараз надіслали відповіді на адресу "Новин Полтавщини" електронною поштою:
Чи можемо ми казати, а нині існує версія щодо існування спеціальних загонів НКВС у післявоєнні роки, що дійсно представники ОУН не вбивали жінок та дітей?
- Це не версія, а доконаний і задокументований факт. І який сенс було би вбивати членам ОУН жінок і дітей? Адже вони захищали свою землю і свої родини, і розраховувати могли лише на підтримку місцевого населення, яке й сьогодні ставить їм пам’ятники та вшановує боротьбу.
Весь світ воює з терористами, а Україна терористів чествує, героїв України їм вручає: Украина странный садовод и всю планету поражает. Верша свой цикл наоборот сперва растит, потом сажает…
- Україна не «чествує» терористів. А щодо віршика, то в оригіналі замість слова «Украина» таки стояло слово «Россия». В цьому випадку текст має історичне підґрунтя…
Скажіть, якщо вірити нашим пустобрехам-політиканчикам та ваші ідеї підтримують мільйони, як же тоді розуміти що ультраправі партії типу Свободи чи Братства не можуть подолати навіть 3% бар’єру на виборах, що за них не голосують центральні та східні регіони то це зрозуміло, кому ви тут потрібні, але ж за вас не бажають голосувати і західні регіони, ЧОМУ.
Напевно варто озвучити наші ідеї, ідеї Бандери. Вони дуже прості і лаконічні: власновладство нації на своїй землі, найоптимальнішою умовою захисту і розвитку народу є власна держава, яка покликана забезпечити його розвиток, свободу і добробут. Принцип міжнародного співжиття – принцип суверенних держав на своїй території без поневолення одного народу іншим. Гасло ОУН «Свобода народам! Свобода людині!». Скільки людей підтримують наші ідеї? Не перекручені і не пофальшовані. Власне дуже рекомендую читати самого Бандеру та бандерівців, зокрема ідеологів ОУН – УПА Горнового, Полтаву та інших. Щодо «Свободи» чи «Братства», то я не вважаю їх ультраправими партіями.
Каким боком Бандера относится к Полтаве?
Бандера до Полтави відноситься безпосереднім чином, оскільки він боровся за свободу всієї України і цілого народу. А про роль Полтави і полтавчан у національно-визвольному русі я вже неодноразово розповідав, в тому числі і під час останнього візиту. І якщо Вам нічого не говорять імена Міхновського, Горліс-Горського, Осьмака, Карпенка, Миколенка, Андрієвського, Артюшенка, Василенка і сотень інших полтавчан, то я щиро співчуваю.
Скажіть, хто фінансує вашу політичну силу? Називають суму - 3 мільйони на місяць - для розвитку організації в Полтавській області?
Ми не представляємо жодної політичної партії, не ведемо партійної діяльності, хоча наша просвітницька та видавнича робота потребує фінансів, якими допомагають українські патріоти. Цю ж відповідь можна поширити і на два попередні запитання, очевидно задані однією людиною.
Доброго дня! Пане Вікторе! Чому на 18 рік незалежності України ще й досі присутні такі антиукраїнські настрої?
Цьому є ряд причин, але найголовніша полягає в тому, що почавши будувати українську державу, ми не позбавилися шкідників-паразитів, котрі за мету свого життя поставили завдання знищити нашу державу як таку і українців як націю. Ця діяльність щедро винагороджується ззовні зацікавленою стороною. Боротьба за Україну триває. Детальніше про це в моїй збірці «Українофобія. П’ята колона та її ляльководи» Рекомендую.
Вас совість не мучить за кроваві злодіяння вчинені твоїм дідом? Правди ніде діти, хоча як би перевертні не оббілювали його, але ж він такий самий кат українських людей особливо Західної України, як і фашистські окупанти!
З 1934 року і до кінця життя Бандера фактично знаходився або в ув’язненні, або за межами України. Які криваві злодіяння він міг вчинити хоча би теоретично? Запитання з розділу казочок про те, що Бандера щоранку пив кров немовлят, а вночі літав на німецькій мітлі. А чомусь «закатовані» жителі Західної України ставлять йому пам’ятники. Задумайтесь.

Репліка: шановні українофоби! Можете жовчю сходити скільки завгодно, але зараз вам не СССР, живемо в Українській державі. За неї боровся Бандера і вона є і буде вічно! Чуєте шовіністи? Есесеру вже нема! Ваш час пройшов!

Джерело: ІА "Новини Полтавщини", http://www.regionnews.poltava.ua/index.php?go=News&in=view&id=12789






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
Усі новини