реклама партнерів:
Головна » "Європейському вибору України - ТАК" кажуть євроклуби Чернігівщини

"Європейському вибору України - ТАК" кажуть євроклуби Чернігівщини


Коментарі: 0 ЄВРОІНТЕҐРАЦІЯ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
22 травня був насиченим на події днем для шкільних євроклубів Чернігівської області, що продовжували проводити заходи зі святкування Дня Європи.
Зранку в рамках реалізації проекту “Активізація діяльності шкільних євроклубів Чернігівської області” Чернігівська міська громадська організація „Євроклуб” провела спільний захід зі святкування Дня Європи з євроклубом „Євросвіт” Горбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Куликівського р-ну Чернігівської обл. Активісти євроклубу підготували святкову програму з піснями і танцями європейських народів „З Днем Європи”, випуск стінгазети „Сторінками євроклубу”, виставку „День Європи”. Завершилось святкування нагородженням активістів та керівника євроклубу почесними грамотами та запуском ракет авіамодельного гуртка.
А після обіду відбулось святкування Дня Європи в ЗОШ № 6 м. Чернігова, організоване шкільним євроклубом. Захід відбувався в 2 етапи. Розпочали святкування учасники конкурсом малюнків. В другій частині святкування відбувся конкурс країн. Діти готували презентації країн Європи, малювали стінгазети та готували національні страви європейських країн. Завершенням конкурсу стало нагородження переможців грамотами та вручення заохочувальних призів.
Не залишились осторонь і районні центри. В Прилуках відбувся спільний захід трьох шкільних євроклубів: гімназії №1, гімназії №5 та СЗНЗ №6, під назвою "Європейському вибору України - ТАК". Початок святкування був покладений конкурсом малюнків на асфальті, в якому діти зобразили своє бачення України як Європейської держави. Потім гості свята могли побачити презентації ідей шкільних євроклубів "Космополіт", "Єдність" та "Співдружність", в яких євроклуби наводили свої думки стосовно європейського вбору України. В перервах між презентаціями своє мистецтво дарували гостям самодіяльні колективи міста та самі євроклубівці. Лунали пісні українською, російською, польською, італійською та іншими мовами. Під кінець свята всі бажаючі змогли взяти участь у вікторині "Мандруємо країнами Європи" та отримати призи від ЧМГО "Євроклуб".
На наступному тижні святкування Дня Європи продовжиться в районах Чернігівської області. Нагадаємо, що заходи відбуваються в рамках реалізації проекту ЧМГО ”Євроклуб” ”Активізація діяльності шкільних євроклубів Чернігівської області” за фінансової підтримки Міжнародного фонду ”Відродження”.

Прес-служба ЧМГО ”Євроклуб”







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:46
21-Жов-2024
Молдова на референдумі обрала вступ до Європейського Союзу
На сайті Центральної виборчої комісії Молдови оприлюднили результати попереднього під
20:52
20-Жов-2024
У Тбілісі проходить багатотисячна акція «Грузія обирає Євросоюз»
За шість днів до парламентських виборів у Тбілісі відбувається масштабна акція «Грузі
19:25
19-Жов-2024
Міністри оборони країн G7 заявили про підтримку членства України в НАТО
Міністри оборони країн «Групи семи» (G7) підтримують «незворотний шлях України до пов
21:00
16-Жов-2024
Байден оголосив про пакет військової допомоги Україні на суму 425 млн доларів
Президент США Джо Байден у середу, 16 жовтня, поговорив із президентом України Володи
21:35
15-Жов-2024
Абсолютна більшість українців підтримує закон про заборону діяльності релігійних організацій, пов’язаних з РФ
80% респондентів ідтримують схвалений у серпні закон про заборону діяльності окремих
20:04
14-Жов-2024
Уразили російські ЗРК і ліквідували три сотні окупантів: зведення з Харківщини!
Це результати оборонних й штурмових боїв за минулий тиждень у зоні відповідальності Т
Усі новини