реклама партнерів:
Головна » Фестиваль «Червона Рута» 2013 вперше пройде разом з Український музичним ярмарком

Фестиваль «Червона Рута» 2013 вперше пройде разом з Український музичним ярмарком


Коментарі: 0 «Червона рута»

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
З 26 по 29 вересня 2013 року Україна опиниться в коловерті професійного музичного життя: у Національному комплексі «Експоцентр України» (м. Київ, пр. Ак. Глушкова, 1) традиційно відбудеться спеціалізована виставка «Український музичний ярмарок – 2013».
Упродовж 20 років «Український музичний ярмарок» невтомно формує наш національний музичний ринок, визначаючи основні тенденції розвитку музичної індустрії країни загалом. Відтак ця подія щорічно об’єднує виробників і музикантів, учнів і викладачів музики, слухачів та їхніх «зіркових» кумирів. Спілкування та дискусії на професійних семінарах, майстер-класах, демонстрації і концерти в павільйонах та open-air – увесь комплекс заходів, пропонованих організатором – Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація виробників, дистриб’юторів і продавців професійного звукового і світлового обладнання, музичних інструментів» (prosoundlight.kiev.ua) – сприяє формуванню якісного національного культурного продукту.

«Український музичний ярмарок» традиційно проходить за підтримки Міністерства культури України.

Спеціалізована виставка професійного звукового та світлового обладнання, музичних інструментів «Український музичний ярмарок» залишається лідером на ринку Східної Європи. Адже провідні українські компанії: АКРОПОЛІС, АЛВІСС, ЕКТА, ДЖАЗ-КЛУБ, ЗІНТЕКО, ЛАЙТЕК, КОМОРА, КОРТМІ, МАГНЕТ, МЕГА-ШОУ, РАЙДУГА, РЕАЛ-МЮЗІК, СОЛО, ТРЕМБІТА, ФЕЄРІЯ – є офіційними представниками найвідоміших світових брендів професійного обладнання і музичних інструментів.

Таким чином, «Український музичний ярмарок» представляє широкому загалу (а це близько 9 тис. відвідувачів) повний спектр музичних інструментів та аксесуарів – від акустичних та народних до електричних, знайомить з останніми досягненнями у галузі музичної електроніки, програмного забезпечення, DJ обладнання.
Поруч із дистриб’юторами, розробниками та виробниками музичних інструментів, професійного звукового, світлового та сценічного обладнання, у виставці беруть участь сервісні компанії, засоби масової інформації, продюсерські центри, організатори концертів та фестивалів, видавці музичної літератури тощо. Лише тут можна знайти повний асортимент усієї продукції, необхідної для створення та просування музики.

На кожного відвідувача чекають професійні семінари, концерти та майстер-класи від визнаних українських і закордонних музикантів, демонстрації новинок обладнання та обговорення музичних подій, нові професійні та творчі контакти. Тож «Український музичний ярмарок» – це місце, де кожен має змогу розпочати власний музичний бізнес та доторкнутися до омріяного музичного інструменту.

Ювілейний 2013 рік для «Українського музичного ярмарку» є роком підтримки молодих музикантів. Понад 900 молодих виконавців (191 соліст та гурт) з усіх областей України та АР Крим у межах виставки представлятимуть легендарний український фестиваль «Червона Рута – 2013». Фінальні конкурси й гала-концерт фестивалю упродовж чотирьох днів пройдуть відразу на трьох сценах у шести музичних жанрах: поп-, сучасна танцювальна, акустична, рок-, інша музика, український автентичний фольклор тощо.

Для музикантів участь у «Червоній Руті» – це завжди крок на велику сцену, адже значна частина найпопулярніших українських зірок є вихідцями з майстерні фестивалю. Серед них такі зірки, як: Руслана, ВВ, Брати Гадюкіни, Сестри Тельнюк, Кому Вниз, Андрій Кузьменко (Скрябін), Табула Раса, Марія Бурмака, Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Плач Єремії, Ані Лорак, Віктор Павлік, Крихітка Цахес, Тартак, Пікардійська Терція, ТНМК, Анастасія Кочетова (Еріка), Гайдамаки, Олена Кучер (Alyosha), «Даха Браха», Млада, «Полікарп», «Кораллі», Ілларія та інші.

Об’єднання «Українського музичного ярмарку» та всеукраїнського фестивалю «Червона Рута» невипадкове, адже обидва бренди стали центром української культури, першоджерелом національної музичної школи. Зі свого першого проекту і до сьогодні вони ставлять перед собою надзавдання – створити нову конкурентоспроможну, сучасну і водночас глибоко національну українську музичну культуру.

Додаткова інформація та акредитація ЗМІ
Тел.: 044 227-86-92 / 227-21-82
Моб.: 098 558-51-12 (KS)
Моб.: 050 410-55-20 (MTC)
Моб.: 093 767-14-83 (Life)
E-mail: info@i-pro.kiev.ua




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини