реклама партнерів:
Головна » Головний міліціонер Чернігівщини зустрівся з журналістами

Головний міліціонер Чернігівщини зустрівся з журналістами


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
У приміщенні сектору зв’язків з громадськістю відбулася прес-конференція виконуючого обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області генерал-майора міліції Олега Демченка з представниками місцевих і державних ЗМІ, повідомляє прес-служба УМВС Укарїни в області.
На зустріч прийшли практично всі представники провідних мас-медіа Чернігова, оскільки зустріч планувалася як знайомство двох сторін.
У своєму вступному слові Олег Демченко висвітлив своє бачення тих задач, які нині стоять перед українською міліцією.
Зокрема він відзначив: «Враховуючи непросту оперативну обстановку, головними на сьогоднішній день вважаю три напрямки роботи міліції Чернігівщини: охорона громадського порядку, боротьба з кримінальними злочинами та боротьба зі злочинами у сфері економіки».
Очільник УМВС звернув увагу присутніх, що останнім часом міліція і громадські активісти виходять на спільні патрулювання з охорони порядку. Цій взаємодії приділяється значна увага. Як в Чернігові, так і в інших населених пунктах області щоденну службу несуть спільні патрулі з числа працівників міліції та членів небайдужих громадських формувань.
Генерал Демченко зауважив, що формально в області існує багато таких формувань, які мають статутне завдання надавати допомогу органам внутрішніх справ в охороні громадського порядку. Але життя доводить, що насправді таку діяльність проводять одиниці, представлені одними й тими ж відповідальними громадянами. Інші самоусунулися.
В.о. начальника УМВС також зауважив, що він планує активізувати роботу з розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, в тому числі, минулих років. Проте не менш важливою є боротьба з майновими злочинами. Олег Демченко пообіцяв у найкоротші терміни викорінити на Чернігівщині гральний бізнес, дати відсіч корупційним проявам в органах влади та самоуправління, викривати факти поборів, злочинної корупції та хабарництва, нещадно боротися з незаконним обігом наркотиків.
Окремо генерал Демченко зупинився на кадровому питанні, оскільки воно надзвичайно важливе для забезпечення повноцінної роботи міліції.
— Кадровий потенціал має бути зміцнений, а працівник міліції повинен стати взірцем для населення. Непримиренно реагуватиму на факти вживання спиртних напоїв працівниками міліції на роботі, на прояви грубості, нетактовності, бездушного та байдужого ставлення до громадян, — відзначив виконуючий обов’язки начальника УМВС.
Керівник повідомив журналістам, що найближчим часом буде вжито рішучих заходів реагування на претензії до роботи підрозділів ДАІ, в тому числі ВРЕР, адже вони є цілком обґрунтованими і віддзеркалюють справжній стан взаємин людей з представниками ДАІ. Весь особовий склад підрозділів Державтоінспекції буде піддано ретельній переатестації з повноцінним врахуванням думки громадськості щодо кожного співробітника.
Принципові зміни відбудуться і в роботі Громадської Ради при УМВС в області. Олег Демченко вже дав доручення переглянути установчі документи цього органу і звернувся із запрошеннями до участі в оновленій Раді до знаних громадських діячів, моральних авторитетів суспільства, щоб в найкоротший термін фактично новостворена Громадська Рада могла розпочати ефективну роботу.
Міліцейський керівник відповів на численні питання журналістів, розповів свою службову біографію і запевнив представників мас-медіа у повній відкритості та готовності до конструктивного діалогу.
Наприкінці зустрічі Олег Демченко звернувся до жителів Чернігівщини із закликом проявляти активну громадянську позицію і не залишатися байдужими до ситуації в області, а саме - повідомляти міліцію про всі факти чи події, адже розкриття злочинів за «гарячими слідами» прямо залежить від своєчасного інформування ОВС про них.
Він нагадав, що в УМВС України в Чернігівській області діють «гарячі телефони»: 678-896, 619-001, 619-102.

Днями Василь Чепурний, керівник прес-служби обласного штабу національного спротиву, оприлюднив заяву:
"Оскільки ситуація навколо призначення нового начальника УМВС в Чернігівській області продовжує обростати чутками і версіями, прес-служба обласного штабу національного спротиву уповноважена заявити наступне:
1. Противники призначення Олега Демченка на згадану посаду не надали ЖОДНИХ доказів його причетності до керування харківським "Оплотом" чи інших його протиправних дій;
2. Штаб з тривогою відзначає активну присутність на масових заходах проти призначення начальника УМВС представників криміналітету 90-х років;
3. Керівників силових структур не вибирають на мітингах, навіть шерифів у США вибирають загальним голосуванням.
20 березня 2014 року обласний штаб зустрівся з новопризначеним керівником УМВС в Чернігівській області О.Демченком і проголосував за надання йому можливості проявити себе на посаді (при двох, що утрималися).









Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
Усі новини