реклама партнерів:
Головна » Історія бренду Елізабета Франкі

Історія бренду Елізабета Франкі


Коментарі: 0 СОЦІУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Історія бренду Elisabetta Franchi — це, насамперед, історія жінки, яка зробила себе сама. Авторка й серце марки — Елізабета Франкі — належить до тих людей, яких труднощі та перешкоди на їхньому шляху лише загартовують.

З’явилася на світ Елізабета Франкі в 1968 році в Болоньї, була третьою з п’ятьох дітей. Випробування чекали дівчинку ще з дитинства, адже росла вона без батька. Зрозуміло, що сімейство жило скромно, адже матері не легко було забезпечити п’ятьох дітлахів. Тому Елізабета виросла сильною й рішучою особистістю. У неї була мрія: створювати одяг і започаткувати світовий бренд.

А тому вона вступає на факультет моди в Болонський інститут Aldrovandi Rubbiani, де вже під час навчання відбувся її перший успішний дизайнерський дебют. Паралельно з навчанням вона працювала на різних роботах, у свій час була продавцем, що дало їй уявлення про бажання й потреби покупців, як знайти до них підхід. Це вміння знадобилося їй, коли в 1996 році вона все ж відкрила власну невелику майстерню, Le Complici.

Початок кар’єри


На зорі своєї кар’єри в підпорядкуванні в Елізабет було всього лише 5 працівників, а створені нею моделі одягу йшли від серця. Вона ніколи не гналася за трендами, а намагалася слідувати власним почуттям, використовуючи жіночність як компас. І з вибором орієнтиру вона явно вгадала, позаяк зараз її справа виросла в бренд, а вбрання її авторства припадають до душі жінкам різного віку: від 17 до 50 років, усім, хто бажає підкреслити витонченість і зробити акцент на хороший смак.

Елізабет — один із модельєрів будинку Celyn B. Вона домоглася багато чого у світі моди, завоювала визнання й повагу колег. Бренд, яким вона займається разом із модельєром Сабато Ценнамо, мабуть, відоміший, ніж сам модний будинок, у рамках якого функціонує бренд.

Талант модельєра помітний, але не затьмарює власника, адже річ добре сидить. Хтось каже, що ці колекції здатні вплинути на канони стилю й моди, настільки вони чарівні та харизматичні. У них мало простоти, хоча все геніальне просто. У світі краси є місце загадкам, таємницям і витонченим рішенням.

Що ж таке бренд Elisabetta Franchi? Насамперед — це сміливість і ризик. Це жіночий одяг, у якому багато елегантності. Елізабет воліє працювати з гладкими полотнами та розкішними кольорами. Сучасній жінці потрібна чіткість, це її внутрішня потреба і в одязі Elisabetta Franchi ця чіткість присутня. Однотонний наряд, подовжений силует, яскравий, насичений колір — таке все рідше можна зустріти у світі моди, кутюр’є все рідше пропонують такі рішення.

Історія бренду Елізабета Франкі


Що простіше — поєднувати кольори та орнаменти чи виділятися? Чіткості можна уникнути за допомогою малюнка, орнаменту, візерунків. Вони не завжди доречні, проте без них не обійтися. Одяг цього бренду додасть різноманітності в гардероб сучасної жінки. Кожній колекції пасує такий епітет, як «неординарна».

Особливості одягу


Модельєр не боїться залучити візерунок, комбінувати кольори, додавати яскраві елементи. Орнамент і візерунок, гра фігури та фону має значення в її колекціях. Складні малюнки і їхні поєднання додають пікантності. Навіть чорний і білий кольори будуть яскравими та не строгими, якщо мова йде про візерунок. А ось несерйозні кольори, такі, як персиковий, гірчичний, бірюза тощо, додають серйозності. Вони змусять рахуватися із собою, якщо це проста комбінація — квадрат, ромб, смужка — елементарна геометрія.

Колекції Elisabetta Franchi — це практичний одяг для навчання, роботи чи розваг. У бренду багато шанувальників у всьому світі. Виробляються всі моделі в Італії та відповідають світовим стандартам якості на всі 100 %. З’явився ж бренд не так давно — в 1990 році. Талант і творчий потенціал Елізабет гідно оцінений і критиками, і покупцями в цілому світі.






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
Усі новини