реклама партнерів:
Головна » Як у столиці України старше покоління п’ятої колони російського імперіалізму святкувало день народження злочинця Сталіна

Як у столиці України старше покоління п’ятої колони російського імперіалізму святкувало день народження злочинця Сталіна


Коментарі: 0 ПОДІЇ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
«Й.В. Сталін і революційне перетворення світу» — під такою назвою 21 грудня 2019 року в день 140-ї річниці народження Йосипа Сталіна у столиці незалежної й демократичної держави Україна відбулася науково-практична конференція на тему: «Й.В. Сталін і революційне перетворення світу». Про це повідомила «Історична правда» з посиланням на сайт КПУ.

Цікаво, що 80 років тому Червона армія саме на день народження комуністичного диктатора Йосипа Сталіна планувала захопити незалежну державу Фінляндію і провести в Гельсінкі парад перемоги.

Нагадаємо, що СРСР без формального оголошення війни вже 30 листопада 1939 року почав агресію проти маленької мирної країни. Проте, фінський народ дав гідну відсіч російсько-комуністичному імперіалісту. Як влучно написав Борис Соколов, російський історик із Москви, професор: «Фінляндія втратила низку прикордонних територій, зокрема Виборг, але зберегла незалежність і армію».

Але повернемося до згаданої конференції. Звертає увагу не тільки назва цього публічного заходу у Києві, організованого і проведеного «за рішенням Центрального Комітету Комуністичної партії України», а також і виголошені доповіді: 1) «Сталінський досвід соціалістичних перетворень радянської країни»; 2) «І.В. Сталін як теоретик марксизму-ленінізму»; 3) «Внесок І.В. Сталіна в національно-державне будівництво СРСР»; 4) «І. В. Сталін і Україна на переломному історичному етапі»; 5) «Сталінський план вирішення продовольчої проблеми СРСР в дії»; 6) «І. В. Сталін - як військовий стратег і організатор Перемоги над фашизмом».



У виступах і підсумках цього зібрання тих, хто нічого не забув і нічого не зрозумів, звичайно НЕ було названо фактів і загальновідомих, визнаних в Україні та цивілізованому світі оцінок, що: «Комуністичний тоталітарний режим 1917-1991 років в Україні визнається злочинним і таким, що здійснював політику державного терору, яка характеризувалася численними порушеннями прав людини у формі індивідуальних та масових вбивств, страт, смертей, депортацій, катувань, використання примусової праці та інших форм масового фізичного терору, переслідувань з етнічних, національних, релігійних, політичних, класових, соціальних та інших мотивів, заподіянням моральних і фізичних страждань під час застосування психіатричних заходів у політичних цілях, порушенням свободи совісті, думки, вираження поглядів, свободи преси та відсутністю політичного плюралізму, та у зв’язку з цим засуджується як несумісний з основоположними правами і свободами людини і громадянина». А це повністю стосується діяльності Йосипа Сталіна.

Варто також нагадати і постанову Апеляційного суду міста Києва за кримінальною справою, порушеною за фактом вчинення геноциду в Україні в 1932-1933 роках від 13 січня 2010 року. Там суд незалежної України визнає його злочинцем, який разом із подєльніками «з метою придушення національно-визвольного руху в Україні та недопущення побудови і утвердження незалежної української держави, шляхом створення життєвих умов, розрахованих на фізичне винищення частини українців спланованим ними Голодомором 1932-1933 років, умисно організували геноцид частини української національної групи, внаслідок чого було знищено 3 млн. 941 тис. осіб, тобто безпосередньо вчинили злочин, передбачений ч. 1 ст. 442 Кримінального кодексу України».

Із сумом читаємо: «По завершенню заходу Перший секретар ЦК Компартії України П.М. Симоненко вручив пам'ятну медаль до 140-річчя І.В. Сталіна Солдатенку Валерію Федоровичу». Так, саме йому, доктору історичних наук, член-кореспонденту НАН України, Голові Українського інституту національної пам'яті в 2010-2011 роках, директору цього Інституту у 2011-2014 роках. Людина приємна у спілкуванні, інтелігентна, ввічлива… Проте, саме він, перебуваючи на згаданих державних посадах цілеспрямовано і наполегливо заперечував, що Голодомор 1932-1933 року – геноцид Українського народу. І не тільки це… Тож заслужено нагородили…

Отже, ця акція, замаскована під виглядом «науково-практичної конференції», реально є пропагандою злочинця-людожера світового рівня, російського імперіалізму доби комуністичного тоталітарного режиму, органічно вкладається у тактику і стратегію сучасної інформаційної війни російського агресора проти України, спрямована проти нашої держави, її національної безпеки.

Сергій Бутко, Український інститут національної пам’яті






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

00:31
27-Квіт-2024
10 найпопулярніших застосунків для смартфонів у цьому році

Глобалізація інтернет-середовища призвела до того, що окремі застосунки мають стаб

21:02
26-Квіт-2024
Резонансне ДТП у Броварах: правоохоронці затримали Майбоженка
Затримано посадовця РДА Київщини, який скоїв ДТП з чотирма постраждалими

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
Усі новини