реклама партнерів:
Головна » Юрій Костенко: «Роби, купуй, захищай українське, - бо це твоє!»

Юрій Костенко: «Роби, купуй, захищай українське, - бо це твоє!»


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
В Естонії середня зарплата $1,5 тис, а пенсія – $500 дол. Ось що пропонує УНП українцям
За кого голосувати на президентських виборах? Чия економічна програма допоможе українцям жити по-людськи? Популістських обіцянок-цяцянок вистачає, тоді як реальних економічних програм насправді обмаль. Економічна програма кандидата в Президенти від Української Народної Партії Юрія КОСТЕНКА «Роби, купуй, захищай українське, - бо це твоє!» розроблена на основі принципів, завдяки яким посткомуністичні Польща, Балтія, країни ЄС та США подолали не одну економічну кризу в своїй історії. КОСТЕНКО вважає, що Україна - не гірша за інших, і її економіка може за 1-2 роки не тільки одужати, а й накопичити сили для якісного стрибка рівня життя кожної людини.
- З чим ви йдете на вибори як кандидат на пост Президента від Української народної партії?
- Ми пропонуємо, нарешті, навчитися в Україні робити, купувати й захищати українське. Це і є права альтернатива, - найкоротший шлях подолання економічної кризи та вирішення соціальних проблем. УНП представить суспільству єдину та унікальну економічну програму як альтернативу нездійсненним політичним обіцянкам. В цій програмі, робота над якою тривала майже 20 років, проаналізовано, з одного боку, економічну політику розвинених країн у часи важких економічних криз, - наприклад, досвід США періоду «Великої депресії», - з другого, - досвід посткомуністичних держав, який нам найбільше підходить, - Балтійських країн, Польщі тощо.
- З чого складається програма УНП «Роби, купуй, виробляй українське, - бо це твоє!»?
- З трьох базових напрямків державної політики. По-перше, - стимулювати в Україні національне виробництво. По-друге, - сприяти продажу української продукції в Україні та закордоном. По-третє, захищати свій інтерес в міждержавних стосунках.
Влада має підтримувати національного виробника, а не бити його по руках. Приміром, програма УНП, щоб полегшити життя підприємств, передбачає заборону змінювати податки частіше одного разу на п’ять років. УНП також пропонує дозволити малим підприємствам, селянам-одноосібникам та фермерам звітувати раз на рік, а сплачувати податки - не частіше двох разів на рік. Треба покінчити назавжди із практикою дотації інших країн коштом українців. Адже, купуючи в Україні іноземну продукцію, 70% її вартості ми віддаємо закордонному виробнику. Не слід грати в «піддавки» й з Росією, купуючи у неї газ за світовими цінами, і натомість здійснюючи газовий транзит в чотири рази дешевше, ніж в інших країнах Європи. УНП пропонує за три роки повністю перейти на українські енергоносії, - вугілля, газ, уран, нафту, - та зробити більш дешевими, - а значить конкурентоспроможними, - українські товари. Програма УНП також передбачає інтеграцію України в міжнародні транспортні коридори, частиною яких стануть дороги європейської якості до кожного українського села. Завдяки цьому, Україна отримає можливість, як мінімум на третину, підвищити доходи в бюджет, - а це фінансування соціальних програм, медицини, освіти, підвищення зарплат та пенсій. Те, що допомагає українцям жити заможніше, має бути підтримано державою, а - що б’є по їх гаманцю, є неприпустимим. І саме така політика об’єднає захід, центр та схід України.
- Чи можете ви навести приклади країн, які, завдяки правим подолали кризу?
- Права політика економічного протекціонізму – тобто повороту обличчям до національного виробника, - забезпечила практично всім країнам Центральної Європи та Балтії членство в ЄС - і за рівнем економічного розвитку, і за соціальними стандартами, - зарплатами, пенсіями тощо. Приміром, в Естонії середня зарплата 1,5 тис дол., а пенсія – 500 дол. Ось вам і відповідь на питання, що таке права політика захисту національного інтересу. Україна ж через політику лівого популізму не виходить зі стану економічної кризи, вже 18 років втрачаючи свій колосальний економічний потенціал.
- Чи здатні ви реалізувати цю програму УНП?
- Більшість політичних зірок обіцяють здійснити масштабні перетворення. Однак це можливо за умови, що кандидат у Президенти має власну команду, - починаючи із сільської, селищної, районної, міської, обласної - до Верховної Ради. Лише узгоджена дія цієї команди створює механізм реалізації президентської програми. УНП ж представлена десятитисячним загоном місцевих депутатів, які сьогодні втілюють нашу праву програму в життя. Зокрема, Полтавська область, - єдина, де член УНП є головою облдержадміністрації, - одна на всю Україну, де приріст ВВП складав 1%! Програму УНП реалізує в Івано- Франківську мер міста, член УНП Віктор Анушкевичус, який отримав перехідний прапор Парламентської Асамблеї Ради Європи за втілення європейських стандартів самоврядування. Успішні партійці-землероби, члени УНП, - такі, як Дмитро Лисун з Черкаської області, Микола Кучер з Вінницької, чиї сільськогосподарські виробництва визнані одними з найкращих в Україні, - забезпечили односельчан робочими місцями, місцеві бюджети – податками, а відтак «оживили» село. Наша політична команда готова до реалізації масштабної програми «Роби, купуй, захищай українське!», яка гарантує українцям високооплачуване робоче місце та високі соціальні стандарти життя.

Джерело: прес-служба УНП.





QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини