реклама партнерів:
Головна » Київ чепуриться до фінальної частини єврочемпіонату

Київ чепуриться до фінальної частини єврочемпіонату


Коментарі: 0 ЄВРО-2012

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Українську столицю продовжують готувати до третьої (після матчу-відкриття та фіналу) події Євро-2012.
До жеребкування фінальної частини єврочемпіонату, яке відбудеться 2-го грудня, наряджають не лише Палац «Україна» - місце проведення урочистостей, але прикрашають його навколишні території та дороги між Палацом, аеропортом «Бориспіль» і готелями, де розташуються гості жеребкування.
Найбільше чепурять «Україну». Тут облагородили фасади навколишніх будинків – тепер вони, як новозбудовані. Перед центральним входом в Палац встановили великі ворота, забрендовані в символіку Євро-2012, з написом «Final Draw». Зліва від головного входу розмістили гігантський євробанер. У такий самий спосіб прикрасили паркан, поруч з Палацом. Скрізь по території, яка прилягає до «України», встановлені ознакування – нагадування, що в Києві 2 грудня відбудеться урочиста церемонія жеребкування Євро-2012. Біля Палацу також розміщено зупинку автобусів-шатлів, які транспортують працівників, що готують урочисту церемонію.
У центрі Києва та на шляху від Палацу «Україна» до аеропорту «Бориспіль» реклама єврожеребкування – повсюди. Від наземних сітілайтів, рекламних щитів, банерів та рекламних комплексів над автодорогами. Та, як обіцяють в Київській міській держадміністрації, це ще не все. Євросимволіка та реклама урочистої церемонії жеребкування більше з’являтиметься, чим ближче до самої події. Як розповідають, окрім анонсованої раніше льодової фігури – Кубка Анрі Делоне, перед «Україною» ще мають з’явитися кілька комплексів європрапорів.
Окремо прикрасили до жеребкування автошлях від Києва до аеропорту «Бориспіль». Тут на 150-ти опорах освітлення з двох сторін розмістили три види прапорів. На кожному із них окремо зображені слова «KYIV», «UEFA EURO 2012», а також намальовані спонсори чемпіонату. При дорозі з «Борисполя» на Київ встановлено з десяток великих рекламних щитів Євро-2012. Промоційні банери фінального жеребкування Євро-2012 красуються обабіч дорожнього полотна і в самій столиці.
Загалом, як повідомили в прес-службі КМДА, місто прикрасять 1300 рекламними носіями – це 200 сітілайтів, 60 рекламних щитів, 130 перетягів, 300 прапорів та 60 холдерів на опорах освітлення, 200 звичайних прапорів тощо.
Окрім самого рекламування події, київська влада запланувала під час жеребкування промозаходи. На Майдані Незалежності в прямому ефірі транслюватимуть 54-хвилинну церемонію, а на «Глобусі» розмістять велетенський футбольний м’яч.

Нагадаємо, урочиста церемонія жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року відбудеться 2-го грудня в київському Палаці «Україна». Захід розпочнеться о 19.00. Свято буде розбите на кілька частин – символічну, коли відбудеться презентація офіційного м’яча Євро-2012, власне жеребкування команд, до якого буде залучено легенд європейського футболу, а також промоційну, під час якої буде представлено рекламні ролики приймаючих міст. Опісля цього, бонусом Київ представить концертну програму, яку забезпечить відома українська співачка Джамала, заслужений ансамбль танцю П. Вірського та світова зірка, ім’я якої поки тримають в таємниці. Усього буде задіяно 140 артистів.
На захід запрошено 700 гостей, серед яких: президенти УЄФА ат ФІФА Мішель Платіні та Йозеф Блаттер, члени європейської та світової футбольної родини, найвищі посадові особи країн-господарок фінального турніру, партнери та спонсори УЄФА ЄВРО 2012, представники МОК Україна та МОК Польща, такі легенди європейського футболу, як Зінедін Зідан, Луїс Суарес Мірамонтес, Марко ван Бастен, Петер Шмейхель.
Подію висвітлюватиме 500 представників міжнародних та українських ЗМІ. Напередодні відбудеться спільна прес-конференція керівників федерацій України та Польщі, присвячена Євро-2012 на НСК «Олімпійський».

Джерело: [url=Сергій Ющишин, Інформаційний центр «Україна-2012»]Сергій Ющишин, Інформаційний центр «Україна-2012»[/url]






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
Усі новини