реклама партнерів:
Головна » Кримінал наступає. У Донецьку, Харкові, Одесі, Краматорську грабують і вбивають...

Кримінал наступає. У Донецьку, Харкові, Одесі, Краматорську грабують і вбивають...


Коментарі: 25 Кримінал

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
29 грудня злочинець, озброєний газовим пістолетом, скоїв пограбування відділення Ощадбанку в Ізмаїлі Одеської області, повідомили у Відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в області.
Слідчо-оперативна група, що прибула на місце злочину, встановила, що "у момент нападу у відділенні банку перебували неозброєний охоронець і 59-річна касир, які не змогли протистояти грабіжнику", уточнили в міліції, передає УНІАН.
Дане відділення банку перебуває під охороною приватної фірми "Охорона-Комплекс-Придунав'я", в приміщенні є тривожна кнопка.
"Нападник наказав касиру зібрати всі гроші і помістити їх в поліетиленовий пакет, який він приніс з собою. Після того, як касир зібрала близько 1000 грн, Чоловік здійснив два постріли вгору і зник в невідомому напрямку", - повідомляють подробиці події в міліції.
Раніше повідомлялося, що сьогодні також було скоєно напад на банк в Донецьку, в результаті якого загинуло п'ять співробітників відділення.
А 12 грудня в Донецьку було пограбовано відділення банку "Креді Агріколь". Від куль грабіжників постраждали троє людей, одна з них пізніше померла в лікарні. Міліція Донецька звернулася до жителів міста з проханням про надання інформації, яка могла б сприяти затриманню "банди Кульгавого".

У Харкові пограбували два ювелірних магазини
У Харкові пограбували два ювелірних магазини. Про це повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.
27 грудня близько 18.30 до приміщення одного з ювелірних магазинів на проспекті Гагаріна увірвалися двоє чоловіків. Зловмисники, прикриваючи обличчя шапками і погрожуючи продавцям предметом, схожим на пістолет, розбили вітрину, забрали вироби з дорогоцінних металів і зникли. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).
Пограбування другого ювелірного магазину, який також розташований на проспекті Гагаріна, сталося 28 грудня близько 16.15. Невідомий чоловік, не прикриваючи обличчя, зайшов до приміщення, розбив вітрину, забрав вироби з дорогоцінних металів і зник. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). На даний час сума збитків встановлюється. По області запроваджено план-перехоплення.
Про пограбування одного з ювелірних магазинів вже повідомлялося.

В Одесі викрали колишнього бізнесмена
Працівники УБОЗ ГУМВС України в Харківській області спільно з СБУ затримали двох зловмисників, які в Одесі викрали людину. Підприємця - 27-річного громадянина однієї з південних республік, нібито для ділових переговорів, а потім, погрожуючи йому фізичною розправою, на автомобілі вивезли в невідомому напрямку. Було встановлено, що до викрадення причетні двоє уродженців Грозного (РФ). Потерпілого було перевезено з Одеси до Харкова і поміщено в одну з найманих квартир в центрі міста.
У ході спецоперації, проведеної правоохоронцями із залученням бійців загону "Сокіл", чоловіка було звільнено. Він не постраждав. Два зловмисника, які також перебували в квартирі, затримані.
З'ясовано, що зловмисники викрали чоловіка для того, щоб він відмовився від свідчень, які він дав у суді в якості свідка щодо одного громадянина. Викрадачі погрожували розправитися з родиною викраденого, а його самого примушували залишити Україну.
Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 386 (перешкоджання появі свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань або висновку) Кримінального кодексу Україні. Триває слідство.

У Краматорську жорстоко побито і пограбовано співробітника "обмінника"
Сьогодні вранці в м. Краматорську, поруч з ЦУМом, в калюжі крові було виявлено чоловіка середніх років. Як з'ясувалося, це працівник розташованого тут же пункту з обміну валют, - повідомляє краматорський сайт "ОбщеЖитиЕ".
У повідомленні наголошується, що потерпілого у несвідомому стані доставили в травматологічне відділення, де над його розбитою головою кілька годин працювала бригада медиків на чолі з міським нейрохірургом Віталієм Савінковим. Потерпілий перебуває в стані коми.
Одна з версій того, що сталося - спроба пограбування, оскільки при постраждалому не виявили барсетки та деяких особистих речей. У той же час, за неофіційною інформацією, медики, звільняючи пацієнта від одягу для операції, виявили великі суми грошей в його речах. Оперативники почали роботу з розшуку злочинців.

За матеріалами: http://www.newsru.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
22:05
15-Квіт-2024
Сучасне стильне жіноче взуття: білі шкіряні кеди і кросівки

Жіноче взуття відіграє важливу роль у формуванні образу кожної модниці. У ній поєд

19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
Усі новини