реклама партнерів:
Головна » М'ясо з доставкою

М'ясо з доставкою


Коментарі: 0

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном

Сьогодні досить складно собі уявити звичний перебіг справ без інтернет-магазинів. Зовсім не обов'язково збирати статистику зростання популярності онлайн-шопінгу. Просто згадайте скільки товарів ви придбали в мережі за останній рік і порівняйте цей показник з аналогічними за попередні роки. Якщо ви вважаєте, що тільки у вас спостерігається підвищення кількості куплених через інтернет товарів, то це не так. Весь світ поступово переходить в мережу і це сприймається як норма поточного століття. Але варто зазначити, що так було далеко не завжди.

Як зароджувалися мрії та технотренди
Коли на зламі століть журналісти вперше почали відкрито міркувати на тему зручності онлайн-покупок, то багато хто сприйняв це як фантастичні історії. Людей досить складно звинувачувати у недалекоглядності. У таких висновків були цілком обґрунтовані заперечення. По-перше, якість інтернету ті роки була не найкращою. Поняття виділеного каналу прийшло у масовий вжиток набагато пізніше і швидкість була неймовірно низькою. Крім швидкодії досить серйозно страждала й стабільність потоку даних. У будь-який момент роутер міг почати вередувати і користувачеві було необхідно терміново перепідключатися до мережі, а про поняття буферизації тоді ще навіть не знали, тому кожна сторінка потребувала нового завантаження. Гірших умов для створення інтернет-магазину було досить складно уявити.

По-друге, технології створення якісних майданчиків для продажу ще навіть не були розроблені. Це відноситься як до прийому (обробки) онлайн-платежів, так і до організації структури сайтів. Складно собі уявити як взагалі аналітики передбачили появу великого сегмента інтернет-продажів. Але цілком можливо це було не ворожіння на кавовій гущі, а поштовх, який став для програмістів мотивацією створювати нові можливості. 

Третя причина полягає в доставці товарів. Це сьогодні подібна опція сприймається цілком нормально і ви можете замовити собі м'ясо з доставкою. А в ті роки логістикою займалися виключно великі поштові компанії, які не ставили в пріоритет доставку товарів, а займалися перевезенням всіх посилок без їх розподілу. Чи варто говорити про те, що такі посилки могли їхати до своїх одержувачів протягом декількох днів або тижнів? Не дуже приємний факт, що може спонукати до купівлі в мережі, чи не так?

Гігантський стрибок популярності інтернет-магазинів
Але коли всі перелічені вище проблеми почали поступово вирішуватися, в мережі почали з'являтися перші магазини. Спочатку користувачі почали знайомитися з вузькопрофільними торгівельними майданчиками. Якщо потрібно було придбати щось конкретне, то користувач звертався до якогось магазину. У роки зародження сегмента мало хто розумів, що можна створити великий магазин, в якому буде продаватися все й одразу. Це сприймалося як щось зовсім не природнє і нездійсненне. Та й навіщо щось купувати на торговому майданчику, де продавець накидав все підряд в одну купу, якщо є магазини, в яких все чітко розділене і розкладено "по поличках"?

Але з часом користувачі почали помічати, що навіть найстійкіші магазини розпочали значним чином розширювати свій асортимент. Відбувалося це поступово. Якщо, припустимо, магазин раніше продавав тільки телефони, то раптово в його асортименті почали з'являтися аксесуари, планшети, зарядні пристрої. Іншими словами, все те, що може зацікавити покупця мобільного пристрою. А слідом за супутніми товарами йшли телевізори, комп'ютерна техніка. Й надалі асортимент товарів формувався вже в алфавітному порядку.

Сьогодні онлайн-продажі все активніше захоплюють ринок. Капіталізація великих проектів вже обійшла величезні світові компанії з багатомільярдними оборотами та столітньою історією. Це яскраво демонструє вектор напрямку розвитку ринку. Складно собі уявити людину, яка жодного разу нічого не купувала в мережі, та ще складніше уявити сучасного користувача, що не розуміє переваг купівлі товарів сидячи вдома в улюбленому кріслі перед комп'ютером і попиваючи смачну каву.


foodex24





Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
Усі новини