реклама партнерів:
Головна » Медведчук і Бойко знову зустрілися з Медведєвим у Росії

Медведчук і Бойко знову зустрілися з Медведєвим у Росії


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв проводить зустріч з членами "Опозиційної платформи - За життя" Юрієм Бойком та Віктором Медведчуком у будівлі "Єдиної Росії" в Москві.

Про це повідомляє ТСН з посилання на ТАСС.

Кум Путіна Медведчук запевняє, що усе це заради миру на Донбасі, адже без "співпраці з Росією" його досягти неможливо. Він також надумав налагодити міжпартійні контакти з РФ.
Своєю чергою, російський прем'єр заявив, що Россія поки не отримала "виразних сигналів" про курс нового президента України Володимира Зеленського. Медведєв каже, що через Росія дуже чекає на результати виборів до Верховної Ради.

Також він засмучений відсутністю "політичного діалогу" між російськими та українськими партіями та підтримує ідею "Опозиційної платформи - за життя". Медведєв не впевнений, що цій політсилі вдасться досягти "таких результатів", як у "Єдиної Росії", але бажає їй успіху.

Окрім цього, він заговорив про підписання меморандуму між партіями - аби відносини розвивалися і були системними.

Нагадаємо, 22 березня, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв прийняв у своїй резиденції в Москві Юрія Бойка і кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука. За результатами зустрічі під час брифінгу Медведчук заявив, що Росія розглядає можливість "зниження" ціни на газ для України на 25%.
У "Нафтогазі" скептично поставились до заявлених "знижок", адже за чинним контрактом, зміненим арбітражем, РФ має вже продавати газ на 48% дешевше.

На засіданні Кабміну 27 березня генпрокурор України Юрій Луценко запевнив, що Луценко пообіцяв відкрити провадження проти Бойка та Медведчука за незаконний перетин кордону з РФ.
А Гройсман доручив перевірити, чи не було порушень у дотриманні правила аероруху. У політсилі Медведчука пояснюють всі необхідні митні та прикордонні процедури були дотримані.

3 квітня Кабінет міністрів України Після "вояжу" Бойка та Медведчука Кабмін заборонив чартерні рейси до Росії.

Фінансова розвідка США виявила $700 млн, які лідер партії ‘Опозиційний блок’ Юрій Бойко і соратники екс-президента Віктора Януковича, що втекли в Росію, вивели за кордон між 2008 і 2014 роками.
Про це повідомляється в матеріалі bn24.biz.ua

‘Міністерство фінансів США визначило щонайменше два десятка чиновників Януковича, які надсилали або отримували підозрілі трансферти. Серед них – український законодавець Юрій Бойко, колишній міністр палива і енергетики, який підписав бюджет ‘вишок Бойка’. Хоча влада США назвали його ‘об’єктом розслідування державної корупції’, Бойко ніколи не був засуджений в Україні’, – наголлошується в статті.

Загалом документи, що потрапили в розпорядження журналістів, говорять про те, що українські правоохоронці дуже вибірково використовували докази, надані американськими колегами.

‘Незабаром після революції 2014 року уряди США і Великої Британії публічно оголосили про допомогу Україні в поверненні активів Януковича. ФБР направило в Київ команду досліджувати ‘чорну бухгалтерію’ та інші докази фінансових злочинів уряду Януковича’, – повідомляє BuzzFeed.

Слідчі направили запити в американські банки, щоб отримати більше інформації про підозрілі транзакції компаній, афілійованих з оточенням Януковича і представниками його уряду.

‘Департамент казначейства США почав збирати ці записи ще 2014 року, коли ФБР вперше почало розслідувати відмивання грошей і корупцію адміністрацією Януковича. Саме ці транзакції 2017-го були передані команді спеціального прокурора Роберта Мюллера і стали приводом для понад двох десятків звинувачень на адресу Пола Манафорта, колишнього керівника передвиборної кампанії Дональда Трампа’, – повідомили автори матеріалу.

Раніше колишній президент України Віктор Янукович заявив, що на той момент глава його адміністрації, а нині народний депутат і один з лідерів ‘Оппоблока’ Сергій Льовочкін безпосередньо працював з Полом Манафортом.




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
20:23
21-Бер-2024
Триває обговорення про введення французьких військ в Україну
І так, що відбувається у Франції і про що йдуть розмови в європейських столицях.
Усі новини