реклама партнерів:
Головна » Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату

Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату


Коментарі: 0 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для України не буде. В цей час, хтось підштовхує Україну на перемир’я з врахуванням окупованих росією територій та зробити зупинку у війні. Так, на деякий час ми отримаємо якусь передишку, але потім буде ще більш кривавіша війна. Підтвердженням цього є риторика на московії.
Керманич московії заявив, що війна з Україною стає головним завданням для всіх росіян. Водночас, недалеко відійшла і фсб-а філія на московії, яку ще називають московський патріархат.
Учора відбувся, так званий, Всесвітній російський собор під назвою: «Теперішнє і майбутнє руського міра» у столиці мордору. Під керівництвом Гундяєва, часом якого ще називають Кирилом, патріархом російської православної церкви, було чітко заявлено і публічно оголошено війну московії проти України - «священною». Пряма мова Гундяєва:
«…с духовно-нравственной точки зрения специальная военная операция является Священной войной, в которой Россия и ее народ, защищая духовное пространство Святой Руси, выполняет миссию «удерживающего» от натиска глобализма…. После завершения СВО вся территория современной Украины должна войти в зону исключительно влияния России..».
Новоявлений «Хрестоносець» вирішив підтримати свого царя путіна, і фактично, оголосив православний джихад проти України і українців. При цьому, звинувативши українців у всіх смертних гріхах. Але саме головне - заперечивши право українців на існування, на існування не тільки держави, але й самих українців.
Чи ще у когось залишилось бажання йти на мирні перемовини з такими людьми?
Ми маємо чітко усвідомити, що для досягнення миру нам потрібно не просто вихід на кордони 1991 року, а докласти максимальних зусиль для руйнування московії як останньої імперії у світі. Деякі наші західні партнери цього не усвідомлюють і побоюються розвалу московії.
Хочеться їм сказати: не бійтеся, тому що поневолені народи московії мають право на свою національну ідентичність і на своє самовизначення. Не можна в угоду свого мнимого, короткострокового спокою миритися із поневоленням інших націй і народів. Це не відповідає загальнолюдським цінностям, затвердженими ООН.
І наступне – нам потрібно визначитися: чи може в Україні бути присутня фсб-а мережа, яку часом називають УПЦ МП, чи взагалі вона може існувати в Україні? І скільки ще потрібно доказів, що це не просто церква, а це - агентурна мережа по замилюванню очей українців. Після таких заяв, рішень, так званого Синоду, так званої московської патріархії, будь – яка структура, яка пов’язана різними вузами з ними, немає права на юридичну реєстрацію і знаходження в нашій державі.
Влада повинна реагувати на всі ці дії московського патріархату. Тобто, ми в Україні вже маємо засуджених понад 26 попів так званої УПЦ МП за державну зраду і пропаганду руського міра, а кримінальних впроваджень ще більше. Поводир московських попів оголошує про те, що української нації немає і не може бути, а всі українці мають бути знищені, а в цей час, філія абсолютно нормально продовжує працювати по розколу української держави, по знищенню українського духу і повної їх демотивації.
У мене абсолютне переконання, що нинішнє політичне керівництво нашої держави працює не над утвердженням національної ідентичності. Вони слідкують за рейтингами і настроями українського суспільства. А оскільки велика кількість українців ходить до московської церкви, то рішення щодо заборони діяльності такої церкви приведе до падіння їх рейтингу. Тому українські керманичі і мовчать.
І коли Зеленський заявляє, що після завершення війни у нас буде демографічний бум за рахунок мігрантів з Азії та Африки, то по великому рахунку, він є ворогом. Тобто, сьогодні українці б’ються за свою землю, за свою державу і за те, щоб мати право на існування, а в цей час Президент говорить, що майбутнє українців будуватимуть інші національності.
Так за що б’ються українці? За те, щоб мігранти з Африки та Азії отримали Україну? А може інші «мігранти» сюди заїдуть панувати, називаючи мігрантів з Африки і Азії як прикриття?

Павло Жебрівський






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

00:31
27-Квіт-2024
10 найпопулярніших застосунків для смартфонів у цьому році

Глобалізація інтернет-середовища призвела до того, що окремі застосунки мають стаб

21:02
26-Квіт-2024
Резонансне ДТП у Броварах: правоохоронці затримали Майбоженка
Затримано посадовця РДА Київщини, який скоїв ДТП з чотирма постраждалими

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
Усі новини