реклама партнерів:
Головна » Руйнація міфів країни ZERO

Руйнація міфів країни ZERO


Коментарі: 0 Погляд. Версії

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Головний міф російськоі імперії (вона ж срср, вона ж нинішня російська федерація) - це міф про тисячолітню історію росії, за яким ховається безпрецедентний історичний злочин рейдерства чужоі давньоі історії і назви держави. Історії Руси-Украіни і ії назви в одній із грецьких версій.
Цей міф є глибинною причиною нинішньої російсько-украінськоїі війни, а також двох світових війн. Його руйнування є руйнуванням історичних і інформаційних підвалин роzzімперії.
Над створенням цього міфу працювали три століття державні пропагандисти від науки, політики, літератури, мистецтва, освіти і т. д. Тобто покоління арміі російськоі інтелігенції. А всіх, хто не підтримував цей міф, знищували фізично, морально, професійно.
Периферійний уламок імперії Чингізидів з осідком на москві з комплексом меншовартості і заздрості створив каргокульт імперії, взявши, як і будь-який каргокульт, лише зовнішні ознаки оригіналу. Вторинність була закладена на самих початках цієї каргоімперії. Московіти взяли собі прагнення до відновлення загиблої імперії і продовження завоювання світу, величі, а також жорстокість.
За пару століть династичних розборок світ змінився. В цьому світі, на межі 17 і 18 століть треба було імперію легалізувати і продовжити завоювання, тобто зберегти ранньосередньовічного монстра, такого собі тиранозавра цивілізації, вдягнувши його в європейський одяг, і відвернувши увагу від його гнізда на москві. Цар петро це й зробив. Назвав своє царство імперією, переніс столицю в захоплене шведське місто, дав імперії вкрадену давню назву сусідньоі держави Руси (України) в грецькій версії, а заодно прихопив і ії давню історію для визнання новоявленоі імперії краінами тогочасного світу. Так на пику монстра була приторочена маска людської подоби і почалося творення оцього головного міфа про тисячолітню росію, супроводжуване викраденням або знищенням архівів, переписуванням документів, а також безкінечними вбивствами. Так почалася інформаційна СПЕЦОПЕРАЦІЯ по переписуванню історії, яка триває досі.
Міф про тисячолітню історію росіі є головною скрепою, навіть наближення до якоі досі охороняється всіма засобами багатогалузевою роzzпропагандою, а якщо цього замало, то роzzімперія пускає в хід війська.
Це головна причина нинішньоі російсько-украінської війни, ірраціональність якоі відзначають західні політики і експерти.
Маніакальна ненависть путіна до України, його трактовки історії, які по суті нічим не відрізняються від Історій государства російськага, його нехтування політичними, економічними і людськими втратами потрактовуються як те, що він збожеволів. Ні. Він цілком раціональний у захисті свого головного міфа про тисячолітню росію. Він є квінтесенцією цієі каргоімперіі, яка у всій "красі" відкрилася світу завдяки інформаційним технологіям.
Його нинішня війна, названа спецоперацією, є одним із військових епізодів для продовження головної інформаційної спецоперації російської імперії по збереженню головного міфа про її тисячолітню історію, як підстави для існування самоі цієї каргоімперії.
Відновлення Українськоі держави, супроводжуване відновленням її історіі, поширенням вживання українськоі мови, прагненням українського народу повернутися до свого справжнього місця у світі, стало смертельною загрозою для роzzімперії. З перших же днів вона почала війну проти відновленоі України, намагаючись знищити її економічно, посилити павутину агентури, особливо в політичній і навколополітичній сферах, щоб Україна не мала свого голосу у світі, а лише повторювала московські наративи. Українці Майданами виборсувалися з цієї павутини.
Коли москва зрозуміла, що Україна може звільнитися, а всесвітня історична брехня московськоі каргоімперії буде викрита, вона почала збройну агресію проти України у 2014 році. Героїчний спротив украінського народу був для неї несподіваним і звів здобутки роzzії до захоплення окремих анклавів.
Вісім років московська каргоімперія готувалася до цієі масштабної війни. Не просто війни, а "окончатєльного рєшенія украінского вопроса" як незадовго до нападу заявив сам путін. Тобто до "спецопераціі" по знищенню цілого народу. Це нічого не нагадує?
Те, що цей народ налічує більше сорока мільйонів, теж його не зупиняє. Для збереження міфу і ухилення від викриття історичного злочину всіх українців він хоче знищити. Якщо нема потерпілого, то нема і злочину?
Попередні злочини геноциду, здійснювані роzzімперією, залишались безкарними і ковталися світом з мовчазною посмішкою, перезагрузками, та іншими лукавими виявами політичноі і просто людськоі аморальності.
Проте знову плани роzzімперії наштовхнулися на єдність і героїзм українського народу у боротьбі за своє життя, за свою землю, за своє майбутнє, за свою історію, мову, культуру, за своє давнє вкрадене і сплюндроване ім'я. Українці збройно проламали маску на пащі роzzімперії і показали світові її справжнє єство.

Сьогодні відомі рядки Тараса Шевченка звучать пророче, як ніколи раніше:
Та неоднаково мені,
Як Украіну зліі люде
Присплять, лукаві, і в огні
Іі, окраденую, збудять...


Україна прокинулась. Вона закінчить війну повною перемогою.
Ворог розбудив не тільки Україну, а й привів у рух приспану саму історію, хода якої невблаганна.
Роzімперія, як явище, має бути знищена, з розпадом на національні держави.
Після анексії Криму тестом на людську і цивілізаційну адекватність стало питання "Чий Крим?" Після закінчення нинішньої війни адепти тисячолітньої історії росії в очах адекватних людей виглядатимуть, як кримнашисти. І цих адекватних людей не в один день, але стане більшість.
Тільки тоді слова "Ніколи знову" перестануть бути просто словами, а стануть підтвердженням подолання зла, що продукує війни.

Слава Україні! Слава її Збройним силам і всьому народу! Слава героям!

Тетяна Яхеєва, народний депутат України І скликання




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини