реклама партнерів:
Головна » ТЕРМІНОВО! Вночі зламано сайт «Червоної рути»: робота хакера-українофоба

ТЕРМІНОВО! Вночі зламано сайт «Червоної рути»: робота хакера-українофоба


Коментарі: 0 «Червона рута»

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Вночі зламано сайт «Червоної рути»: робота хакера-українофоба
23 травня 2012 о 01:06 невідомий хакер зламав сайт Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» www.chervonaruta.info

Хакер залишив свій автограф, який цитуємо мовою оригіналу: «Хохлы продажные жопу салом вытераете?Ненавижу всех!!!»
Таким чином, що це не звичайне кібер-хуліганство, а злочинний акт з метою розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Отже, чекаємо відповідних дій, а головне результатів від правоохоронних органів.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Української народної партії






Дирекція «Червоної рути» про кібер-злочин українофоба

23 травня 2012 о 01:06 невідомий хакер зламав сайт Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута» www.chervonaruta.info і
залишив свій автограф, який цитуємо мовою оригіналу (пробачте за грубість): «Хохлы продажные жопу салом вытераете?Ненавижу всех!!!»
Таким чином, продемонструвавши, що це не звичайне кібер-хуліганство (хоча й це також відкидати не слід, оскільки знищено всю інформацію, що містилась на сайті), а злочинний акт, який підпадає не лише про статтю про злісне хуліганство зі знищенням власності чинного законодавства України, але й про приниження національної честі і гідності, які охороняються Конституцією нашої держави.
Як довго українці будуть терпіти зневагу до себе? Дозволяти принижувати свою націю, національні символи і мову?... Хіба можна собі уявити, щоб, скажімо, у Франції , Польщі, Словаччині чи інших країнах подібні безбатченки плюндрували і принижували гідність їхньої нації у них же вдома: надписами на будівлях, парканах, в підземних переходах, актами вандалізму по відношенню до національно свідомих організацій та Інтернет-ресурсів, до книжок… Щоб громадськість мовчала, коли в міжнародний прокат йдуть фільми зі свідомим антиукраїнським підтекстом, коли на площах встановлюють портрети і пам’ятники терористів, що знищили мільйони, і прапори неіснуючого тоталітарного режиму, від яких постраждали, до речі, не лише українці?... До слова: фільм Анжеліни Джолі про війну на Балканах серби, ображені неправдивим показом історії, просто байкотували – на показ по всій країні прийшло аж двоє глядачів. А в нас?
Не хочеться перераховувати, які стягнення, штрафні санкції і позбавлення волі застосовують у всьому світі до подібних дій – і не на папері, а в дійсності...
Чому цього разу жертвою став сайт фестивалю «Червона рута»? Відповідь проста: за всю історію існування фестиваль ставив першочерговим завданням популяризацію українського слова, музики, пісні. Саме завдяки фестивалю, в Україні в славетні 90-ті вільна незаангажована і заполітизована сучасна українська пісня почала лунати і на вулиці, і з екранів телевізорів, а світ дізнався, що українською мовою можна співати не лише «Несе Галя воду», але й рок, поп, джаз тощо.
І до цього часу на відбіркових і гала-концертах фестивалю лунає лише якісна українська музика. Таким чином, зловмисники хотіли черговий раз показати, як безкарно можна принижувати усе, що є українським.
Та чи безкарно?...

Дирекція фестивалю «Червона рута»
P.S. У 2012-2013 роках проводяться заходи ХІІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», який протягом своєї діяльності сформував українську національну музичну масову культуру і є основним постачальником нових імен для української естради.
Фестиваль складається з двох етапів – відбіркового та фінального.
У 2012 році з 31 березня по 9 грудня по всій Україні пройдуть 27 відбіркових конкурсів ХІІІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута - 2013» згідно з планом роботи Міністерства культури України, за підтримки Державного комітету телебачення та радіомовлення України з метою виконання Дорученням Кабінету Міністрів України від 13.01.2012 р. №63623/1/1-11.
Співорганізаторами відбіркових конкурсів в областях, АР Крим, м. Києві та м. Севастополі є управління культури, у справах сім’ї та молоді, освіти і науки облдержадміністрацій, Київської й Севастопольської міськдержадміністрацій і Міністерства АР Крим, також центри народної творчості, дитячо-молодіжні центри тощо та місцеві осередки інших організацій-засновників.
Мета конкурсів – здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.
На відміну від інших, «Червона рута» залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме українських виконавців, а не зарубіжних зірок. Участь у конкурсах для виконавців є безкоштовною, а вхід для глядачів - вільним, що робить захід доступним для всіх бажаючих.
Загальна кількість конкурсантів становитиме близько 3000 гуртів і солістів – це понад 5000 осіб з усіх областей України та АР Крим. Будуть представлені більшість районних центрів та сіл. Спеціально для участі у конкурсах буде створено і виконано близько 6 тис. нових пісень українською мовою.
Відбіркові конкурси проводяться за музичними жанрами: поп-, сучасна танцювальна, рок-, акустична, інша музика та український автентичний фольклор, який буде представлений у таких напрямках: сольний та гуртовий спів (виконання українських народних пісень в автентичній давній манері співу), виконання українських народних обрядових дійств (показ календарних обрядів, звичаїв молодіжних зібрань і дозвілля), сольна та гуртова інструментальна музика, кобзарсько-лірницьке виконавство (гра на традиційних інструментах в автентичній давній манері народної гри і музикування). Виконавцями фольклору є молодь і діти (віком від 6 років), а не старші люди (бабусі і діди). До того ж вони виступатимуть насамперед із молодіжним і дитячим репертуаром.
На кожному відбірковому конкурсі будуть визначені переможці, які виступатимуть у фіналі фестивалю в 2013 році у Києві та гідно представлятимуть свій регіон на всеукраїнському рівні.
Разом з професіоналізмом, критеріями відбору у жанрах поп-, рок-, сучасної танцювальної, акустичної та іншої музики є: новизна, сучасність та молодіжність, оригінальне творче обличчя, індивідуальність і неповторність виконавців, поєднані з українською національною визначеністю музики і виконання. У жанрі українського автентичного фольклору критеріями оцінки виступів є відповідність (походження) виконуваного матеріалу традиційним зразкам справжньої автентичної народної творчості, а його виконання – максимально наближене до виконання справжніми носіями традиційної народної культури
Фактично, фестиваль робить з початківців зірок. Майже 90% відомих, популярних в Україні та за її межами вітчизняних виконавців, відкриті «Червоною рутою». Серед них: Руслана, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Сестри Тельнюк, Марія Бурмака, Віктор Павлік, Катя Чіллі, Альоша, гурти “ВВ”, “Брати Гадюкіни”, “Сестра Віка”, “Скрябін”, “Тартак”, “Піккардійська терція”, “Плач Єремії”, “Танок на майдані Конго”, “Мертвий півень”, “Кому вниз”, “Брати Блюзу”, “Гайдамаки” та інші.
Фестиваль виконує важливу державотворчу функцію в Україні і має всеукраїнський масштаб, формує сучасну естрадну і молодіжну школу вітчизняної музики. Дає змогу нашій державі інтегруватися у світовий культурний простір, допомагає нашим виконавцям досягнути конкурентоспроможності на міжнародній арені.
Поки не відновиться офіційний сайт фестивалю «Червона рута», інформацію про відбіркові конкурси можна дізнатись зі сайту інформаційного партнеру – веб-порталу "Європейська Україна": http://upi.org.ua/news/chervona_ruta/1-0-27






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
Усі новини