реклама партнерів:
Головна » Україна - Франція: переможе витривалий

Україна - Франція: переможе витривалий


Коментарі: 0 ЄВРО-2012

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Головною проблемою, з якою зіткнулася збірна Франції під час першого матчу - з Англією, стала дуже спекотна погода. За твердженням захисника «триколірних» Маттьє Дебюші, саме висока температура повітря стала причиною того, що матч проходив у невисокому темпі.
«Було душно. А за високої вологості, варто було лише кілька разів прискоритися, як відчувалася величезна втома, - говорить Дебюші. - На рівні поля повітря практично не циркулює. Доводиться важко, хоча поступово звикаємо до умов. Адаптація до них, можна сказати, проходить успішно. Пройшли відновлення, ноги біжать нормально. Тож все в порядку ».
Для Дебюші матч зі збірною України стане 50-м у сезоні. Тим не менше, 26-річний гравець «Лілля» вважається новачком, а місце в складі отримав після того, як стало відомо, що Бакарі Санья і Лоїк Ремі не зможуть зіграти через травми. Лорану Блану довелося награвати нову в'язку. Варто сказати, що Дебюші з Насрі діяли на правому фланзі в грі з англійцями дуже злагоджено. Другий забив гол, а перший мав можливість постійно підключатися до атак. «Ми з Саміром багато розмовляємо, - говорить Дебюші. - Знаю, як краще діяти Саміру, і поки що ми добре розуміємо один одного».
З англійцями на фланзі проти Дебюші діяв новачок Алекс Окслейд-Чемберлен. Йому часто допомагав Ешлі Коул, і, в цілому, захисник французів впорався з опонентами. Але, як пише uefa.com, в п'ятницю проти нього зіграє не 18-річний молодик, а 35-річний володар «Золотого м'яча». «Андрій Шевченко - великий нападник, - визнав захисник. - З ним треба буде грати гранично щільно, бо навіть найменшу можливість він може перетворити на гол. Буде важко, адже вболівальники люто підтримуватимуть суперника. Нам треба буде показати видати найкращу гру».
Андрій Шевченко, в свою чергу, каже, що ураганний ритм, який збірні України та Швеції витримували в першому таймі, дозволив йому відчути, що він може ще більше додати. «У першому таймі я дуже багато рухався, робив ривки, але в другому відчув, що і після такого ураганного ритму готовий додавати. І додавав в ключові моменти гри, коли забивав м'ячі, встигаючи до них на секунди, а то й на долі секунд раніше суперників, - розповів капітан «СЕ». - Мені здається, тепер слід додавати в командній грі. У матчі зі шведами наша збірна показала чудовий футбол, але я розумію, що вона здатна грати краще. Тим більше що досягнутого на даному етапі рівня нам у зустрічі з французами може і не вистачити. А значить, слід сконцентруватися на майбутніх поєдинках і викинути швидше з голови думки про стартову перемогу - при всьому її історичному значенні. На тривалу ейфорію ми не маємо ніякого права».
Такої ж думки дотримується і Олег Блохін. Головний тренер відчув, що не всі футболісти ще опустилися на землю. Але це, за словами наставника, не головна проблема. На дії футболістів може вплинути спекотна погода, хоча команда функціонально готова добре. «Грати доведеться за 37-градусній спеки, - акцентує увагу Олег Блохін. - Тож нам належить добре подумати над складом. За такої температури о сьомій вечора грати дуже важко. У матчі Франція - Англія у другому таймі обидві команди ходили пішки».
З усіх стартовий заяв і приготувань ясно одне: обидві команди будуть грати на перемогу, але не проти й нічиєї. Статистика говорить про те, що на своєму полі збірна Україна в офіційних матчах грає з французами внічию. Але, як каже, Олег Блохін, традиції треба міняти.

Інформаційний центр «Україна-2012»






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
08:49
09-Квіт-2024
Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці
До 27 квітня цього року завершується другий етап очищення публічного простору від сим
19:19
08-Квіт-2024
Який смартфон придбати у 2024 році?

Сучасний ринок смартфонів пропонує величезну кількість різноманітних моделей, здат

17:23
08-Квіт-2024
На росії вигорів ракетний корабель «сєрпухов» ― деталі пошкоджень
7 квітня 2024 року на території військово-морської бази ворога у місті балтійськ калі
21:38
07-Квіт-2024
Заява НРУ щодо підняття акцизних ставок на пальне
ЗАЯВА
Політичної партії “Народний Рух України”
щодо
19:50
07-Квіт-2024
Сирський та Умєров ознайомилися із новітніми розробками від українських виробників
Головнокомандувач ЗС України , генерал-полковник Олександр Сирський: "У плануванні оп
Усі новини