реклама партнерів:
Головна » Українські МСП отримають консультації за COVID-19 Ваучерами від міжнародної консалтингової компанії

Українські МСП отримають консультації за COVID-19 Ваучерами від міжнародної консалтингової компанії


Коментарі: 0 ЄВРОІНТЕҐРАЦІЯ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Консалтингова компанія CIVITTA за дорученням Європейського Союзу і уряду Німеччини надаватиме бізнес-консультації для малих і середніх підприємств у межах COVID-19 Ваучерів проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП.

Малий та середній бізнес в Україні сильно постраждав від наслідків пандемії коронавірусу, адже не був достатньо діджиталізований та інноваційно підготовлений до несподіваного виклику. Щоб допомогти підприємцям зробити ривок у розвитку власної справи, ми скерували цільову фінансову допомогу через COVID-19 Ваучери в межах проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Консультаційна підтримка за ваучерами має на меті допомогти підприємцям виявити слабкі місця у їхньому бізнесі та зміцнити власні позиції на ринку України і вийти на зовнішні ринки», – зауважила Клое Алліо, керівниця відділу “Економічна співпраця, енергетика, інфраструктура і довкілля” Представництва Європейського Союзу в Україні.

Скористатися COVID-19 Ваучерами можуть підприємства з усіх областей України та зі штатом співробітників від 5 до 249 осіб через COVID-19 Бізнес-клініки. Такий ваучер дає представникам бізнесу право на отримання серії профільних консультацій тривалістю до 10 днів для відновлення власної справи після наслідків економічної кризи, спричиненої пандемією коронавірусу. Консультації надаватимуть фахівці компанії CIVITTA.

«У світі з’являється все більше нових інструментів і підходів до ведення підприємництва. Компанії, які їх опановують, отримують конкурентну перевагу в боротьбі за клієнта. Ми сподіваємося, що глибинні індивідуальні консультації за COVID-19 Ваучерами від провідних бізнес-експертів допоможуть українським підприємствам в організації операційних процесів, сталому розвитку та пошуку нових каналів продажів», – відзначив Армін Хофманн, програмний директор проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

«Ми впевнені, що наша експертиза у підтримці малих та середніх підприємств, розвитку інновацій, цифровій трансформації та стимулюванні експорту допоможе українському бізнесу вийти на новий рівень, подолати виклики спричиненні пандемією коронавірусу та використати нові можливості. Конкурентоспроможність  МСП – запорука розвитку економіки України», – підкреслив Юрій-Володимир Блавт, Асоційований Партнер CIVITTA, координатор проєкту.

 

Довідкова інформація: Проєкт «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

CIVITTA є провідною компанією у сфері управлінського консалтингу в Центральній і Східній Європі, зі штаб-квартирою в Естонії. Портфоліо компанії складає понад 10 000 успішно реалізованих проєктів з приватними компаніями та державним сектором у більш ніж 40 країнах Європи, Азії, Африки та Америки. CIVITTA допомагає компаніям у розробці стратегій, оптимізації бізнес процесів, залученні фінансування, дослідженні ринку, впровадженні інновацій, цифровій трансформації тощо.







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:34
30-Квіт-2024
ССО уразили два російських ЗРК «Бук» на Сумському напрямку
Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій на Сумському напрямку в
20:13
30-Квіт-2024
Херсонщина. Російські окупанти без успіху намагаються штурмувати звільнений острів Нестрига
Російські окупанти без успіху штурмують острів Нестрига в Херсонській області, який р
20:01
29-Квіт-2024
Чотири батальйони «кадировців» прибули до кордону з Сумщиною
29 квітня командир 3 роти 8 добровольчого формування територіальної громади Володимир
20:18
28-Квіт-2024
Ситуація на російсько-українському фронті загострилась
Ситуація на фронті загострилась. Намагаючись захопити стратегічну ініціативу та прорв
21:41
27-Квіт-2024
Найганебніша сторінка в історії ВР України
Ці кадри обійдуть всі світові медіа. 27 квітня 2010. Ратифікація Харківських угод. Ми
00:31
27-Квіт-2024
10 найпопулярніших застосунків для смартфонів у цьому році

Глобалізація інтернет-середовища призвела до того, що окремі застосунки мають стаб

21:02
26-Квіт-2024
Резонансне ДТП у Броварах: правоохоронці затримали Майбоженка
Затримано посадовця РДА Київщини, який скоїв ДТП з чотирма постраждалими

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
Усі новини