реклама партнерів:
Головна » В Одесі протистояння біля міського управління МВС, є постраждалі. Фото, відео (оновлюється)

В Одесі протистояння біля міського управління МВС, є постраждалі. Фото, відео (оновлюється)


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
В Одесі з Куликова поля близько 1 тис. проросійськи налаштованих громадян прийшли до будівлі міського управління МВС, розташованого в центрі міста - на вулиці Преображенській.
Як передає кореспондент УНІАН, мітингувальники пройшли по вулиці Пушкінській, скандуючи: «Одеса - російське місто!», «Хунту геть», «Гурвіц - вбивця!», «Одеса»! і т.п. Кілька агресивних молодиків розбили газетний кіоск, на вітрині якого побачили журнал із зображенням на його обкладинці кандидата в мери Одеси Едуарда Гурвіца.
Також побито чоловіка, який вигукнув: «Слава Україні!». Йому проломили голову, від розправи його врятували перехожі і співробітник міліції.
Зараз мітингувальники оточили будівлю. Доносяться звинувачення на адресу міліціонерів, волають, щоб вони стали на коліна.
До цього на Куликовому полі встановили великий прапор Росії, біля якого поставили ікону і квіти. Там деякі громадяни продовжують закликати йти до міського управління міліції, якийсь чоловік почав дуже голосно кричати, що на вулиці Преображенській «наших людей закидають камінням правосеки».
Ситуація дедалі більше загострюється. Біля будівлі міліції багато агресивно налаштованих молодиків, які тримають в руках електричні шокери. Вони погрожують журналістам, вимагаючи показати посвідчення.

16.49.
В Одесі біля будівлі міськУВС, яке штурмують близько 1 тис. проросійськи налаштованих громадян, поранено співробітника ЗМІ, інформує УНІАН
Як передає кореспондент УНІАН, присутні тут громадяни скандують: «Свободу!», «Фашисти!», «Не пробачимо!», «Фашизм не пройде!", "Свободу героям!» і т.п.
Понад десяток молодиків у масках палицями почали розбивати скло на воротах і вікнах будівлі, до яких можуть дотягтися. Кілька жінок їх намагалися зупинити, вигукуючи , що вони - провокатори. Несподівано пролунали постріли – молодому чоловікові в помаранчевому жилеті співробітника ЗМІ прострелили ногу.
Невідомий чоловік почав кричати , що стріляють з будівлі міліції. Хтось крикнув , що це - провокація. Деяка частина мітингувальників прорвалася всередину двору будівлі. Чути волання, лайку. Вони вимагають, щоб журналісти називали їх «патріотами».







Одесский евромайдан через социальные сети собирает свои силы на улицу Жуковского, где находятся пророссийско настроенные граждане.
Как передает корреспондент Репортера, в соециальных сетях расходится следующая информация: «Кое-кто опять нас называет провокаторами и говорит, что никуда не нужно идти, милиция «отбивается». Да, видно как она отбивается. Сама открыла ворота и обещает выпустить всех задержанных. Все на Жуковского! Но будьте осторожны, первыми в конфликт и столкновения не вступаем».

В Одесі учасники мітингу на підтримку затриманих проросійських сепаратистів, зламали в'їзні ворота та проникли до внутрішнього двору міського управління міліції.
Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Одеській області.
За інформацією місцевих ЗМІ, міліція випустила десятьох затриманих. Разом з тим на Куліковому полі зібралися кілька тисяч людей. Вхід до будівлі Будинку Профспілок відкритий, на ньому хтось вивісив великий російський прапор, інформує Укрінформ

Одеською міліцією керуватиме чернігівський генерал, інформує Сіверщина
Рішенням міністра внутрішніх справ начальником УМВС в Одеській області призначається колишній начальник чернівського УМВС генерал - майор міліції Іван Катеринчук. На час моєї розмови він уже був за 20 хвилин їзди до Одеси.
Генерал Катеринчук був членом чернігівського обласного штабу національного спротиву, його кандидатуру підтримав штаб для конкурсної комісії МВС при призначенні на почаду начальника чернігівського УМВС. І раптом - Одеса.
Іван Катеринчук: "Рано-вранці мені подзвонив міністр і сказав, що я потрібен в Одесі. Що я міг відповісти, будучи військовю людиною? Я відповів: "Єсть!".

Нагадаємо, що керівництво одеського УМВС звільнене після побоїща мирних українських фанатів російськими диверсантами та провокаторами і після пожежі, вчиненої ними у Будинку профспілок. Заступник начальника одеського УМВС був зафіксований на фото, коли нападник стріляв у мирних людей. Є багато доказів підтримки одеською міліцією проросійських диверсантів - недарма вони разом вдягли якісь червоні пов'язки під час побиття футбольних фанатів.
Зараз родичі та проросійські провокатори штурмують управління МВС, вимагаючи видачі їм затриманих диверсантів.

З будівлі міліції на Преображенській в Одесі вивели вже близько 30 затриманих. Затриманих продовжують виводити групами по шість осіб, інформує 24 канал
Як повідомляє видання "Таймер", серед них і голова Приморської організації партії "Родина" Олег Музика. Раніше поширювалася інформація, що він в полоні у "Правого сектору".
У будівлі міліції депутат Сергій Бовбалан, він контролює, щоб відпустили всіх затриманих.
Як повідомляє видання "В городе", правоохоронці відпустили частину затриманих під тиском близько тисячі протестувальників. Вони розбили вікна , виламали двері і винесли ворота у будівлі управління МВС.
Звільнення підозрюваних натовп зустрів радісними вигуками.
У прес-службі міліції, підтвердили інформацію про 30 звільнених.
"Наразі міліція відпустила близько 30 затриманих учасників подій 2 травня. Керівництво міліції проводить переговори з мітингувальниками з врегулювання ситуації", - йдеться у повідомленні.



17.09.
Сепаратисты в Одессе, которые блокируют городское управление МВД, сорвали на здании флаг Украины и вывесили флаги Одессы и России.
Как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, сейчас около здания находятся около 250 силовиков, однако они не препятствуют действиям сепаратистов. При этом сепаратисты сначала отказывались пропускать сотрудников милиции во внутренний двор управления, пока те не надели георгиевские ленточки. После чего под крики "Беркут!" и "Россия!" милиционеры прошли во двор.
В пресс-службе МВД подтвердили, что сепаратисты в Одессе прорвались во внутренний двор городского управления Милиции. По данным корреспондента ЛІГАБізнесІнформ, из горуправления внутренних дел выпускают антимайцдановцев, задержанных после событий 2 апреля в Одессе. По одной информации участников акции, отпущены все задержанные, по другой - несколько человек еще остались в задании УВД.







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
08:49
09-Квіт-2024
Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці
До 27 квітня цього року завершується другий етап очищення публічного простору від сим
Усі новини