реклама партнерів:
Головна » Володимир Кличко відправив Нігерійського кошмара в нокаут. ВІДЕО

Володимир Кличко відправив Нігерійського кошмара в нокаут. ВІДЕО


Коментарі: 0 Спорт

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
11 вересня на футбольному стадіоні Commerzbank-Arena у Франкфурті-на-Майні чемпіон світу за версіями IBF/IBO і WBO Володимир Кличко здобув 55-ту перемогу в кар'єрі у ювілейному сотому поєдинку братів Кличків на профринзі.
Кличко-молодший переміг Нігерійського кошмара Семюела Пітера. На відміну їх першого бою у 2005 році, цей поєдинок пройшов за тотальної переваги українця і завершився нокаутом.
Кличко з перших раундів контролював поєдинок, а Пітер з кожним раундом все частіше йшов у клінч, а його праве око запливло.
Кличко завершив односторонній бій достроково, в десятому раунді відправивши Нігерійського кошмара в нокаут після серії точних і сильних ударів.

Джерело: ТСН-спорт

Володимир Кличко захистив титули чемпіона світу за версіїю WBO та IBF у двобої проти нігерійця Семюеля Пітера. У поєдинку, який проходив на 50-тисячному стадіоні у Франкфурті, Кличко нокаутував свого суперника на другій хвилині 10 раунду.
Пітер став для сім`ї Кличків найбільш близьким суперником і майже товаришем. Стільки разів, скільки обіймалися протягом трьох двобоїв з Пітером Володимир та Віталій Кличко, українські брати не зближувалися не з ким з професійного боксу.
5 років тому Кличко-молодший вже виходив в ринг проти Пітера і здобув перемогу за очками, хоча й тричі побував у нокдауні. Той бій давав привід Пітеру увесь цей час заявляти, що він майже переміг Кличка. І дійсно, у тому поєдинку українець багато пропускав і ледве не програв, але зумів вистояти і отримати важку перемогу.
Майже 2 роки тому Пітера побив Віталій Кличко, який повернувся у професійний бокс і відібрав титул чемпіона WBC у "нігерійського кошмара". Тоді питань щодо переможця не виникало, оскільки Пітер не витримав усі 12 раундів і його команда викинула білий рушник. Отже, бій з Кличком для Пітера мав стати одним з вирішальним у протистонні з українськими братами.
Дійсно, Пітер підійшов до бою у непоганій формі, скинув вагу у порівнянні з 2005 роком, став більш рухливий. Але і цього для перемоги над Кличком виявилося замало. За цей час Кличко-молодший теж виріс і не пропускає вже стільки ударів і вже набагато сильніше б`є.
Початок бою 50-тисячна "Commerzbank-Аrеnа" отримала видовищний. Пітер відразу пішов в атаку і навіть одного разу влучив лівим боковим в голову українця. Кличко зустрічав свого суперника традиційним лівим прямим і чомусь зовсім не включав аперкорт, який би зумів йому допомогти закінчити бій раніше. Втім перший раунд пройшов за гарної швидкості обох боксерів і в обміні ударами.
У другому раунді Пітер знову пішов в наступ, але отримав кілька болючих ударів від Кличка, які суттєво похитнули його впевненість у собі.
Уже в третьому раунді нігерієць був не такий жвавий і намагався уникати лівого "джебу" від українця. Хоча це і не виходило в Пітера. Кличко ж продовжував цілеспрямовано пробивати броню нігерійця. Такий розвиток подій змусив Пітера ввести в бій елемент клінчу, змушуючи Кличка витрачати сили. Варто сказати, що на таку тактику суперника Володимир повівся, але це не заважало йому перед клінчами проводити по одному-два удари в голову суперника.
Із 7 раунду сили вже почали залишити Пітера, а Кличко-молодший виглядав свіжо і став більше пробивати, включивши у свій "раціон" аперкот.
8 та 9 раунди Пітер вже відверто пересувався по рингу на силу. Його удари вже навіть не влучали у спину українця, а набряк над правим оком збільшувався з кожною секундою.
10 раунд став завершальним для Пітера у бою з Кличко. Після чергового клінчу від нігерійця Кличко видав аперкорт, після чого ще серія з 5-6 ударів вже на добивання, і його суперник на підлозі рингу в нокауті, а Володимир святкує перемогу зі своїм братом Віталієм.
Для Володимира Кличка це 55 перемога та 49 нокаутом, а для Пітера лише третя поразка та друга від родина Кличків.

Джерело: Чемпіон







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
Усі новини