реклама партнерів:
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Це цікаво! :) » Цікаві факти » Біоенергетика людини під загрозою?
Біоенергетика людини під загрозою?
surenzh Дата: П'ятниця, 13-Бер-2009, 00:15 | Повідомлення # 1
Новий читач
Група: Користувачі
Постів: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Вплив оточення на біоенергетику людини

«Рівне-Суренж»
В.О. Дем’янов, А.О. Андрєєв.
Доповідь на ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні технології мінімізації енергоспоживання. Екологічні й економічні аспекти пасивного будівництва. Відновлювальні джерела енергії»., «Виставковий центр «Лемберг», м. Львів», 19 Лютого, 2009 року

В останні десятиліття людство відчуло нагальну потребу в збереженні середовища свого існування. До цього його спонукали значні і навіть небезпечні зміни в кліматі Земної кулі, які пов’язані в першу чергу з використанням теплової енергії видобутої з нафти, газу, вугілля, інших джерел та наростанням парникового ефекту через зростання вмісту СО2 та інших речовин в повітрі.

Звідси значний інтерес до відновлювальної енергетики, де джерелами енергії є Сонце, вітер, енергія хвиль та інше. В цьому напрямку йдуть пошуки і пропозиції скорочення теплових викидів в атмосферу.

Це вірний шлях. Але слід зауважити, що не тільки клімат є визначальним аспектом гармонійного середовища проживання людини.

Так, клімат – це температурні режими комфортні для людини; це стан атмосферного повітря (якісні показники повітря, тиск, його забрудненість); це кліматичне районування, яке визначає аграрні особливості районів, їх спроможність нагодувати людство; це залежність рівня світового океану від температури та інше.

Проте є і інші досить вагомі чинники комфортності проживання людини, на які не звертається належна увага.

До таких відносяться, в першу чергу, стан польового та тонкоенергетичного середовища на поверхні Землі. І цей стан зазнає більш значних змін в порівнянні зі зміною клімату Землі.

Не секрет, нині загрозливо швидко зменшується магнітне поле Землі. В ньому виникають своєрідні «дірки» та «деформації». Напрямки силових ліній магнітного поля в районі екватора часто міняють свою полярність, закручуючись, а магнітні полюси Землі стали більш рухливішими та значно змістились.

Різко змінюється напруженість магнітного поля, навіть в місцях де воно довго виявляло значну стабільність. Все вказує на своєрідний підготовчий період до переполюсування магнітного поля Землі, що за прогнозами, можливо, почнеться в кінці 2012 року.

Нестабільність виявлена і в гравітаційному полі Землі, яке значним чином залежить від процесів в Сонячній системі, Космосі, та власне і у самій Землі. Залишається загадкою і сама природа гравітаційного поля як силового поля, пов’язаного з тяжінням та відцентровою силою, його вплив на біополе людини.

Надзвичайно мало даних є і стосовно електромагнітних полів на поверхні Землі. Такі поля викликані різними процесами як в глибинах Землі, так і в кристалічному щиті, осадових породах та атмосфері. Ці поля мають прямий стосунок до так званих геопатогенних зон та безпосередньо впливають на людину.

Всі названі поля активно діють на весь матеріальний світ. Інтенсивність цих полів, в певному коридорі, є комфортною для людини і всього живого. Виявлено, що вихід за рамки комфортного коридору по інтенсивності полів викликає незворотні деструктивні процеси в організмі людини. Найперше, значних змін зазнає імунна система людини, яка схоже, особливо залежна від польових, тонкоенергетичних процесів. Втрата імунітету людиною веде до росту онкохвороб, хвороб внутрішніх органів, нервової, серцево-судинної системи. Чи не тому велика частина нововиявлених хвороб бере свій початок з екваторіальних районів Землі, де змінність полів найінтенсивніша?

До природних змін польового середовища та тонкої енергетики на поверхні Землі, що тісно пов’язані з процесами в ближньому та віддаленому Космосі, додаються і інші. Серед них можна виділити ті, які викликані технічним розвитком цивілізації та ті, що створює сама людина, як біоенергетичний об’єкт.

Людством техногенні впливи вивчаються і контролюються на рівні санітарних вимог. Введені допустимі норми по шкідливих впливах: опроміненню людини, радіації, забрудненню води і повітря, шуму і багатьох інших факторах. Проте дія полів на людину маловивчена, особливо в довготривалій перспективі. Не враховуються в нормуванні слабкі та слабоенергетичні дії та випромінювання, що не доступні сьогоднішнім наявним в СЕС приладам вимірювання. Крім того не з’ясовані і механізми польових та тонкоенергетичних впливів на імунну систему людини. Не існує чіткої наукової бази самого процесу, який своїми параметрами виходить за рамки тільки матеріального розуміння світу.

Поза нормуванням залишається і антропогенний вплив людини на людину. Особливо це стосується польових та тонкоенергетичних впливів місць поховань на живих людей. Могильники залишаються постійно діючими носіями цих впливів, і їх тонкоенергетичні та польові впливи не унормовані санітарними вимогами в Україні.

Санітарні норми дозволяють по певному терміну останнього поховання використання ділянок цвинтарів під забудову, беручи до уваги тільки біологічні фактори небезпеки: вірусні та мікробні ризики, можливість зараження різними хворобами.

Спроби західних дослідників, Куррі, Хартмана, дослідити природу геопатогенних факторів (геопатогенних зон) підняли інтерес дослідників до самого питання, але не дали певних відповідей на їх природу та походження. Набули застосування такі нововведені поняття як «сітка Куррі», «сітка Хартмана», «зони Онко», «зони Крона», що вказують на місця аномальні і, нібито, завжди небезпечні.

Останні десятиліття з’явилась і нова наука - еніологія. Вона вивчає енерго-інформаційні зв’язки всього сущого у цьому світі та береться розв’язати проблематику польових та тонкоенергетичних явищ. Проте нині ця наука є в стані самоутвердження та жорсткої критики «академічної» науки. Це нагадує часи народження кібернетики та генетики, та гоніння на радянських науковців, нібито, «поплічників» буржуазної ідеології, що відкинуло розробки в сфері електронної техніки та генетики в СРСР на десятиліття.

Відповіді на певні запитання еніологічного плану дають і історичні надбання людства. До таких відносяться біоенергетичні знання в системі східних вчень: буддизму, ламаїзму, індійської йоги та інших.

Дуже цінні знання збереглися в майже не вивченому слов’янському волхвізмі, який по своїй суті є глибоким надрелігійним світоглядом, та дає унікальне бачення світобудови. Принципи волхвізму вповні узгоджуються з сьогоднішніми позиціями еніології.

Волхвізм, як і більшість подібних вчень, бачить все суще в цьому світі двокомпонентним, таким, що складається з керуючої субстанції (Вищої Ідеї, Творця, на чолі Ірію, Духу Святого - ієрархічної інформаційної системи) та енергії (хаосу, неструктурованої сили), яка здатна ущільнюватись, структуруватись в фізичну субстанцію та матерію.

За волхвізмом, будь-що в цьому світі є матеріальним втіленням творчої ідеї, і без неї існувати не може. Стан згорнутої Вищої Ідеї, є станом ентропії, коли не існує фізичних її втілень та власне матерії, є лишень маса неструктурованих енергій. Для нас це вакуум, відсутність проявлених властивостей Ідеї, енергетичного порядку.

Інформаційним носієм Ідеї є сума полів (магнітних, електромагнітних, гравітаційних), що на певних рівнях керування енергією створюють з хаосу енергій матеріальні утворення. Тому, будь-що у світі наділено тонкопольовим каркасом та має польову основу (вона ж і інформаційна). Ця основа живе за законами польового світу, а не похідного, матеріального світу.

Людина здатна бачити лишень доступну їй невелику частину проявленого світу, матеріальні тіла, і їй здається, що саме закони матеріального світу є визначальні.

За різними данними видимий та доступний людині нині матеріальний світ скадає лишень від 4% до 25% маси Всесвіту. Для всього іншого, не пізнаного, науковці сформулювали дивні назви: «темна матерія» та «темна енергія».

Прояви польового світу (Ірію), що не вивчені і не осмислені сьогоднішньою наукою, названо «надприродними явищами». Так ніби в усьому природному, в самій повноті охоплюючої нас природи, в Космосі і Всесвіті, щось може бути надприродним? Скоріше нас оточує не пізнане та не усвідомлене нами.

Людина, як частина цієї системи, теж двокомпонентна та має польову, тонкоенергетичну основу та матеріальне тіло. Польова, тонкоенергетична основа, чи біополе, живе за законами тонкопольового світу і відчуває на собі активний його вплив. Результатом втілення біополя є людина, як матеріальна форма.

Сила, повнота та якість біополя визначає фізичні та функціональні параметри тіла людини. Відбувається це опосередковано, через певні механізми. Наслідки свідомої чи несвідомої корекції біополя можуть виявитись досить довготривалими і носити ґрунтовний базовий характер для здоров’я людини.

Біополе людини (як випромінювання) своїми розмірами значно перевищує розмір її тіла. Як всіляке випромінювання, воно тяготіє до безкінечності. Конечність вимірюваного дослідниками біополя можна пояснити межею доступних для вимірювання величин біополя, можливостями вимірювальних приладів.

Корекція біополя людини в нинішньому світі може відбуватись спонтанно та без волі людини. Це пов’язано з тим, що люди в своїй більшості втратили можливості та знання самоперевірки, корекції та удосконалення власного біополя як головного чинника людського здоров’я та самоусвідомленного людського «Я».

Проте, залишки древніх знань та методик залишились не тільки в східних практиках, що оперують такими поняттями як “прана”, “чакри” та інше. В релігійній та інших формах вони присутні в закритих вченнях та практиках: герметизмі, йозі, каббалі, гностицизмі, суфізмі та інших. Такі знання є і в слов’янському світі, хоча і в залишковій ритуальній формі (побутовій магії, гаданнях та іншому). До корисних практик та дієвих методів слід віднести біоенергетичний пошуковий метод - лозоходство.

Лозоходство базується на виявленні тонкопольових, тонкоенергетичних проявів прихованих об’єктів (руд, копалин, підземних вод, комунікацій, поховань). Фіксація відбувається при контакті поля предмету з біополем підготовленої людини, здатної відчути та ідентифікувати сам об’єкт пошуку, та внаслідок перебування людини і предмету пошуку в єдиній енерго-інформаційній системі Ірію. Останнє дозволяє виконувати пошук дистанційно, з використанням картографічних матеріалів.

Нині з’явились прилади, які дозволють поряд з людиною-біолокатором (лозоходцем), фіксувати аномальні прояви невидимих оку підземних та фантомних речей. До таких відносяться: прилад ИГА-1, прилад В.Е.Г.А. - розробка ДЦ «Рівне-Суренж» та інші.

Вказані прилади дозволяють ДЦ «Рівне-Суренж» проводити пошукові та дослідницькі роботи в сфері польових проявів та тонкої енергетики, та порівнювати дані біолокації з даними приладів.

Нашим центром розроблені та успішно застосовуються як приладні так і біоенергетичні методики по визначенню геопатогенних зон, результати яких фіксуються в екологічних паспортах встановленого зразка:

1) для ділянок під забудову;

2) для існуючих приміщень та будівель.

Ці ж методики дозволяють ДЦ «Рівне – Суренж» виконувати пошукові та дослідницькі роботи в таких напрямках як:

а) археогеофізика - неруйнівні пошуки фундаментів, підземних споруд, могильників, поховань, тощо;

б) будівельна геофізика - вишукування аномалій, залишків будівель, неоднорідностей ґрунтів, мереж на ділянках проектування;

в) спеціальні роботи - пошуки геопатогенних зон, геопатогенних факторів, фантомних польових утворень, що впливають на людину;

г) дослідницькі роботи - вивчення людської біоенергетики, аур, чакр, кількісна оцінка цих явищ;

д) конструкторські роботи - розробки апаратури та принципів вимірювання польових та тонкоенергетичних проявів.

ДЦ «Рівне-Суренж» організував співпрацю з однодумцями з різних регіонів України та Росії. Підготована та опублікована разом з Ю.П. Кравченком, розробником приладу ИГА-1 з м.Уфа цікава наукова стаття про новий метод вимірювань аур людини, що опублікована в науковому збірнику робіт Алтайського державного технічного університету в м.Барнаулі.

З більш повною інформацією по темі ви можете ознайомитись на сайті ДЦ«Рівне-Суренж», http://www.rivne-surenzh.com.ua, в розділі «Дослідження» - «Біоенергетичні», «Геопатогенних зон».

В нашому центрі йде накопичення матеріалу та підготовка до випуску нової книги з назвою «Вселенський закон: заповіт предків та основа майбутнього», яка буде стосуватись теми цієї доповіді та засад слов’янського волхвізму. Орієнтовна дата виходу книги – 2010 рік.

Питання впливу сьогоднішнього, зміненого людиною, оточення на біоенергетику людини, як ніколи актуальне і потребує уваги не тільки невеликих груп ентузіастів, але і державних інституцій та світової громадськості.

* * *

1. В.О. Дем’янов, О.А. Андрєєв, «Велич Дулібії Рось. Суренж. (Таємниця Волинської землі), Київ, 2006 р.

2. В.О. Дем’янов, О.А. Андрєєв, «Велич Дулібії Рось. Суренж.» Київ, 2007 р.

3. Андреев А.А., Демьянов В.А., Кравченко Ю.П. Волынский центр исторических и геофизических исследований "Ровно-Суренж", г.Ровно, Украина (surenzh@utkc.net), Медико-экологическая фирма Лайт-2, г.Уфа, Россия(astra.47@mail.ru), «Опыт исследования биополя человека (ауры) с помощью аппаратуры ИГА-1 для исследования энергетики применительно к оценке эффективности средств защиты человека от воздействия геофизических излучений»

4. В.О. Дем’янов, О.А. Андрєєв, «Походження слов’ян: сплеск ведичної культури в Європі I тис. до н.е. – середини I тис. н.е.»

5. В.О. Дем’янов, О.А. Андрєєв, «Біолокаційні дослідження – спосіб підвищення ефективності геофізичних робіт», «ДЦ "Рівне-Суренж"», 17 листопада, 2007 року

6. В.О. Дем’янов, О.А. Андрєєв, «Суренж-Арта: священне місто слов’ян», «ДЦ "Рівне-Суренж"», 7 Квітня, 2008 року

7. http://rivne-surenzh.com.ua/ua/research/geo

8. http://rivne-surenzh.com.ua/ua/research/bio

9. http://rivne-surenzh.com.ua/ua/our_articles/articles/102

 
archi03 Дата: Понеділок, 30-Січ-2017, 12:25 | Повідомлення # 2
Новий читач
Група: Користувачі
Постів: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
http://hippocrat.net/bioenergetika/ - биоэнергетика очень помогает средство от заболеваний. Кроме этого существует множество различных курсов для обучения. Выше приведенный сайт, где я нашла такую информацию.
 
Sarra Дата: Понеділок, 19-Лис-2018, 11:23 | Повідомлення # 3
Новий читач
Група: Користувачі
Постів: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Цікаво)
 
Форум » Це цікаво! :) » Цікаві факти » Біоенергетика людини під загрозою?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Loading...

Останні новини

19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
20:23
21-Бер-2024
Триває обговорення про введення французьких військ в Україну
І так, що відбувається у Франції і про що йдуть розмови в європейських столицях.
Усі новини




Loading...