реклама партнерів:
Головна » Чернігів. Кореспондент газети “Вісник Ч” Валентина Тимошко перемогла в Національному конкурсі.

Чернігів. Кореспондент газети “Вісник Ч” Валентина Тимошко перемогла в Національному конкурсі.


Коментарі: 0 РІЗНЕ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Кореспондент газети “Вісник Ч” Валентина Тимошко стала переможницею Національного конкурсу „Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в друкованих та інтернет-ЗМІ” на регіональному рівні.
Як повідомив представник організатора конкурсу – керівник медіа-департаменту Українського Освітнього Центру Реформ Андрій Куліш, участь у конкурсі взяли 155 учасників. Вони надіслали 462 роботи з протидії корупції в друкованих та інтернет-ЗМІ та 19 робіт, що вийшли в теле- та радіо ефірі.
Найбільше було учасників з Закарпатської області – 11 журналістів надіслали на конкурс 14 робіт. Найменше було учасників з Чернігівської та Кіровоградської області – по одному учаснику. Найбільше робіт надійшло з Чернівецької області – 34 публікації та 6 радіо-телематеріалів від дев’ятьох учасників, найменше – з Рівненської – 4 роботи від трьох учасників.
Пан Куліш пояснив, що в кожному регіоні було створене журі конкурсу, яке визначало переможців серед журналістів іншого регіону. Такий механізм був вибраний для того, щоб оцінка робіт колег була максимально об’єктивною.
Так чернігівське журі, до складу якого входили Ірина Мельник, голова Чернігівського прес-клубу реформ, Олександр Підгорний, начальник департаменту в Чернігівській області Національного комітету по боротьбі з корупцією, Сергій Бриль, начальник Центру громадських зв’язків УМВС України в Чернігівській області, Ярослав Сухомлин, видавець Чернігівської Медіа Групи, Сергій Народенко, редактор газети “Вісник Ч” та Василь Чепурний, редактор газети “Сіверщина” оцінювали роботи журналістів з Одеської області.
Журі з Криму визначало переможця серед робіт, надісланих з Чернігова. В результаті оцінок журі переможцем стала відома чернігівська журналістка Валентина Тимошко. За сумлінну журналістську працю вона отримала в подарунок цифровий фотоапарат.
Національний конкурс на кращі опубліковані журналістські розслідування та авторські публікації з протидії корупції в Україні проходить з 1 вересня по 29 грудня 2007 року. Його організатором є Український освітній центр реформ за підтримки та фінансування Проекту „Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні” (MSI).
Конкурс проводиться за наступними номінаціями:
На регіональному (обласному рівні): „Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в друкованих та інтернет-ЗМІ Чернігівської області” – перше, друге й третє місце.
На національному рівні:
„Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в регіональних засобах масової інформації України” – перше, друге й третє місце.
„Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в національних друкованих та інтернет-ЗМІ України” – перше, друге й третє місце.
„Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в національному телерадіоефірі України” – перше, друге й третє місце.
„Краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції в регіональному телерадіоефірі України” – перше, друге й третє місце.
„Головний приз Національного конкурсу на краще журналістське розслідування чи авторська публікація з протидії корупції” – одне місце.
Головними етапами конкурсу були збір заявок на участь у регіональному етапі Конкурсу: з 1 вересня по 20 жовтня 2007 р.; церемонії нагородження переможців регіональних етапів Конкурсу: протягом листопада 2007 року; збір заявок на участь у Конкурсі на національному рівні: з 1 вересня по 31 жовтня 2007 р..
Підведення підсумків Конкурсу та офіційна церемонія нагородження переможців у національних номінаціях відбудеться у Києві 21 грудня 2007 р. Переможці регіональних етапів конкурсу автоматично висуваються і на отримання національної премії.

Оксана КЛИМЕНКО, GO.CHERNIGOV.NET






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
22:05
15-Квіт-2024
Сучасне стильне жіноче взуття: білі шкіряні кеди і кросівки

Жіноче взуття відіграє важливу роль у формуванні образу кожної модниці. У ній поєд

19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
Усі новини