реклама партнерів:
Головна » Любовний гороскоп на 2008 рік по знаках Зодіаку

Любовний гороскоп на 2008 рік по знаках Зодіаку


Коментарі: 0 РІЗНЕ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Хто куштував в раю кущів плоди
Хто сіль землі взяв до смаку
Той знає сам, які кохання дотики
Можливі у житті для серця і душі.

І я під небом світло синім
Богам подяку підношу
Не тому, що сам люблю
Тому, що любиш ти мене. (В.Третьяков)
Щороку виникають декілька унікальних планетарних комбінацій, які з великим ступенем вірогідності створюють передумови для змін виняткової значущості. І якщо Венера в такому розкладі займає особливе становище, то ось вона - точка відліку! І романтичні думки вже не дають зосередитися ні на чому істотному. І несподівано все стає «безглуздо-смішно-безрозсудно-шалено-чарівно», зникають перешкоди, ухвалюються рішення, вчинки стають на диво сміливими. Зрозуміло, що якщо ви довгі місяці чекали, поки виникне такий стан, то його не можна упускати. Навіть якщо це не любов до конкретної людини, а загальний стан напруженого і радісного контакту з світом. Він може стати джерелом успіхів в самих різних аспектах життя.

У 2006-м таким насиченим був кінець жовтня. Тепер, в 2007-м, в кінці серпня парад планет в знаку Лева створив ще інтенсивнішу гру пристрастей.

І напередодні новорічних свят, з середини грудня 2007-го, планети влаштовують фінальне крещендо - в останніх градусах знаку Стрільця зійдуться Сонце, Меркурій, Юпітер і Плутон, і Венера сформує трон з Ураном. І те, що почнеться в цей час, одержить імпульс для тривалого розвитку. Не чекайте новорічної ночі! Ще в атмосфері загального передчуття свята, увесь грудневий передноворічний період знайомтеся, спілкуйтеся, подорожуйте, беріть участь в заходах, в які особливо приємно зануритись в цю пору року. Почуття вимагатимуть виходу, свого прояву, вираження, яке неодмінно станеться за сприятливих умов. Ситуації можуть бути і руйнівними (можливо, якісь відносини назавжди кануть в минуле), але що могутнє перетворює вплив Юпітера і Плутона відкриє новий канал для розвитку теми кохання. Ця точка відліку допоможе вибрати орієнтири і розставити нові пріоритети - і в любові, і в інших важливих темах.

Особливо сприйнятливими до цих вібрацій будуть ті, у кого в кінці знаку Стрільця - початку Козерога знаходяться значущі елементи свого гороскопу. Тоді в кінці 2007-го – на початку 2008-го року у вас в житті обов'язково відбуватиметься щось нове.

Цікавий розклад подій можливий у тих, у кого в кінці Стрільця знаходиться натільний Юпітер. Це ті що народилися в кінці 1983 – на початку 84 р., в січні і липні-вересні 1972 р., в лютому і жовтні 1960 р. Передноворічний період відкриє для них перспективи на наступні 12 років. Щось активно почне конкретизуватися, щоб зайняти в житті виключно важливе місце. Можливо, відкриється відразу декілька напрямів, розпилюючи вашу увагу. Але все-таки, постарайтеся розставити для себе пріоритети і наповнитися завзятістю для досягнення мети (не тільки кохання!)

Якщо в кінці знаку Стрільця знаходиться натільна Венера, то з великим ступенем вірогідності доленосні зміни вас чекають саме в особистому житті.

Коли Плутон проходить по Венері, перестають задовольняти підробки, і відчуття набувають свого дійсного сенсу. Тому, такий транзит може привести і до розриву відносин, розставання. Але якщо дійсне відчуття в цей час увійде до вашого життя, ви можете бути заінтриговані викликом, який приготувала вам доля (або зрозумієте, що фатальна фігура з'явилася в цей час не випадково) - тоді для такого відчуття не буде ні перешкод, ні кордонів. Ви розумієте, що доводиться приймати нові закони, міняти систему цінностей. Відчуйте момент, його потенціал - цілком можливо, що в цей час відбудеться перша зустріч або важлива розмова - а дійсні події розвернуться пізніше.

Якщо в кінці знаку Стрільця у Вас знаходиться Марс, то ваші здібності до активного завоювання об'єкту кохання розкриються повною мірою. Але тут можливо і любовне суперництво, і пристрасті, де ревнощі гратимуть не останню роль. Юпітер і Плутон, проходячи по натільному Марсу, можуть сприяти значним соціальним змінам, вибору нового напряму діяльності або розширенню старого. Але якщо їх вплив торкнеться сфери відчуттів, то любов може виявитися виключно могутнім переживанням. І навряд чи воно буде короткочасним. Цей рубіж між 2007 і 2008-м роками виявиться не просто символічним, але може стати реальною можливістю переходу на новий рівень. І можливо, у вас буде вибір - на що спрямувати свою увагу (або доведеться «розриватися» між пропозиціями і спокусами).

Тим, у кого Сонце знаходиться на межі знаків Стрільця і Козерога (19.12 - 22.12), варто проявити ініціативу і узяти на себе відповідальність за долю відносин. Присутність в цій темі Плутона знижує можливість вибору; але якась тема виявиться виразно, створюючи всі умови для вже підготовлених змін.

І навіть, якщо ґрунтовно «закрутить», немає сенсу панікувати, потрібно скористатися шансом почати щось наново, зробити крок назустріч невідомому. І потім в обставинах, що складуться, вже планувати свою подальшу долю, будувати відносини. Цей унікальний час для кардинальної зміни іміджу. Тому, наперед потрібно подумати про бажаний результат і продумати майбутні витрати. Можливо, зміни в особистому житті стануть наслідком сміливих внутрішніх і зовнішніх трансформацій.

Це тільки деякі акценти, які пов'язані з віковими особливостями гороскопів, а інформацію про індивідуальні перспективи можна одержати в любовному гороскопі (прогнозі), де є інтерпретації і швидких аспектів, які створюють малюнок подій кожного дня, і фонових аспектів повільних планет, які формують любовний сюжет в його основних напрямах і якостях.

Кожен знак має свої індивідуальні особливості, риси вдачі, темпераменту, і вони знаходяться в стані постійної зміни. Дивно насичені астрологічні акценти осені 2007-го і створять резонанс, розставляючи по черзі акценти для знаків.

Цього разу час перед Новим роком супроводжуватиметься особливим підйомом і рідкісними аспектами, які допоможуть знайти сенс кохання у кожному конкретному випадку (не пропустіть грудень і січень! - якщо ви в пошуку істини і рішення, як далі будувати відносини). Цей час трансформацій і звільнення через любов, отримання нового сенсу життя.

Обдумуйте і загадуйте свої бажання, робіть і приймайте поздоровлення, компліменти і визнання; налаштовуйтеся на ті цілі, які допоможуть вам зробити любов позитивною силою і інших змін в своєму житті - і хай нові зоряні ритми допоможуть утілитися вашим мріям і планам.

Прогноз на 2008 рік для знаків Зодіаку

Гороскоп для Овнів на 2008 рік

Ностальгія про відчуття, яке минуло, але ще себе не вичерпало, стане фоном ваших переживань на початку року. Несподівані зустрічі, телефонні дзвінки, привітання - можливо, ви тільки і чекаєте стимулу, щоб відновити відносини. Та все ж, щось може вас стримувати; вашому звичайному щирому натиску не вистачатиме енергії. І ви будете вдячні, якщо цього разу ініціативу проявить партнер.

Але може бути і так, що грудень і січень ви захочете присвятити зовсім іншим справам, при цьому продемонструєте опір чужим ідеям і пропозиціям. Лютий обіцяє бути чарівним місяцем. Знаходьте привід частіше бачитися з друзями; від них ви можете одержати і підтримку, і поради. У березні ви відкриєте для себе, що немає нічого страшного у відвертості і вразливості, якщо це сприяє близькості. 8 березня щось порушить ваші очікування. Але це - загальна тенденція - непередбачуваний поворот подій в березневого молодика. Плани не будуйте, але включайте нове сприйняття, готовність міняти правила гри, грати ще не освоєні ролі. Зміни на початку квітня матимуть визначальне значення для прояснення ваших перспектив. Саме в цей час може відбутися включення нової програми в справах або у стосунках, але може супроводжуватися і потребою залишити щось у минулому, зробити символічний жест відмови або прощання. У травні ви оціните стабільність і міцність вже наявних стосунків. Можливі несподівані, але сприятливі зміни в сім'ї, її поповнення або зростання прибутків. Якщо у вас є потреба в нових знайомствах, то для відпустки вибирайте другу половину липня. Вересень зажадає рівноваги у відносинах. І якщо до цього вам діставалося більше уваги, то тепер настроюйтеся задовольнити всі бажання і вимоги партнера. Цілком імовірно, що із цього приводу ви почуєте від нього категоричні заяви. Цей місяць наповнить ваші відчуття пристрастю, але прагніть контролювати ревнощі і не переоцінюйте терпіння партнера. У жовтні і листопаді нові знайомства можливі в поїздках (подорожах, відрядженнях). Можна знайомитися в інтернеті. Розраховуйте на початок грудня. Добре приурочити до цього часу приємні і важливі події. Особлива магія цього періоду обіцяє реалізацію будь-яких намірів і спонтанне виконання бажань.

Гороскоп для Близнюків на 2008 рік

Складний вибір між ідеалами і сталими цінностями формує різні варіанти розвитку подій протягом року. Сатурн в знаку Діви, в 4-му сонячному будинку, м'яко направляє вас до зміцнення сімейних традицій, до надійного домострою і отримання тилу з близьких людей. Уран в Рибах створює несподівану проблему вибору, яка до кінця 2008-го року може стати особливо актуальною і такою, що хвилює. Важливо розібратися в своїх відчуттях і відносинах протягом зимових і весняних місяців, коли обставини будуть мінливі, а учасники подій вашого життя виявляться несподівано відверто.

Вам належить пережити період романтичного дорослішання і навчитися правильно оцінювати силу зобов'язань і стимулів, які можуть тягнути вас в різні сторони. Якщо ви одружені, то в кращому разі це може бути проблема вибору між кар'єрою і домашніми обов'язками. Якщо ви в пошуку кохання, то цей рік готує для вас сюрпризи. Навколо вас витатиме дух конкуренції, і з'являться шанувальники, які інтригуватимуть вашу уяву.

У січні емоції будуть квапливі і поверхневі. Відносини, які вже склалися, потрібно оберігати від стороннього втручання. Якщо в лютому вам доведеться відпрацьовувати старі уроки, то спробуйте не повторити все знову. Можливо, вашу увагу буде спрямовано на щось інше, окрім любові, і краще не відволікатися - майбутнє ставить важливіші завдання, до яких ви ще з часом повернетеся.

Ситуації березня можуть бути цікавими, але найголовніше - уникайте імпульсних рішень. Для творчих осіб цей унікальний час, коли можна реагувати швидко і емоційно, уміло провокувати збудження - і партнер це оцінить. Квітень дасть вам проявити і інтелект, і чарівливість, поверне відчуття контролю над ситуацією.

У травні і червні виграють ті відносини, де є не тільки загальні відчуття, але і інтереси. Липень добре підходить для відпустки, поїздок з партнером в місця, де можна насолоджуватися самотою і спокоєм. У будь-якому випадку, цей хороший час, щоб привести в порядок свої думки і зрівноважити емоції.

У вересні достаток можливостей і потенціал пристрастей можуть розпорошити вашу увагу. Не все вдається одержати навіть в такий багатообіцяючий час, але потрібно прагнути максимально наблизити свій успіх. Якщо пропозицій чекають від вас і ви готові, то дійте - це буде хорошим початком подальших, приємніших подій. У жовтні і листопаді ваші відчуття стануть глибшими, але можуть піддатися серйозним випробуванням. Не беріться в цей час за дуже багато що, не зв'язуйте себе обіцянками, поки не розберетеся в змінах, які можуть стати початком нового витка у вашому житті.

До 12 грудня почекайте з ухваленням серйозних рішень. Щось може підштовхувати вас до необережної відвертості. Але якщо ви відчуваєте, що контролюєте ситуацію, то в цей час можете одержати те, чого хочете. Кінець року принесе заслужену нагороду вашим зусиллям. У любові цей час визнань і пропозицій, нових сумісних планів, прилив приємних емоцій. Прекрасний час для романтичної подорожі.

Гороскоп для Раків на 2008 рік

Події, які відбулися в недавньому минулому, підготували ваше майбутнє. Плутон в січні переходить на знак Козерога, і перед вами відкриваються унікальні можливості змінити схеми відносин, які вас давно не влаштовують.

Це одна із загадок знаку Раку - при потребі утримання рівноваги і опору будь-яким змінам - така ж сильна схильність до мінливості і здатність швидко адаптуватися до нових умов і людей, які для вас багато означають. У грудні Юпітер переходить на знак Козерога, Плутон - в січні - і це може викликати глибокі зміни у відносинах, що вже склалися, або привернути у ваше життя нових партнерів, які розбудять у вас відчуття і емоції, можливо, не зрівнянні з тими, які ви випробовували раніше. У будь-якому випадку вас чекає новий досвід, навіть якщо ви вже одружені і вважаєте, що все тримаєте під контролем. У січні якісь відносини (не обов'язково любовні) можуть себе вичерпати, але в кінці місяця формуються передумови для нових зв'язків. Ініціатива поки не на вашому боці, та проте буде можливість вибору. Прислухайтеся до своїх снів, інтуїції і передчуттів напередодні молодика 7 березня. Переповнюючі емоції не перешкодять ясно побачити вигідні перспективи, але головне - встигнути зрадити внутрішні орієнтири, не боятися експериментів. Тим паче, що інтуїція в цей час працюватиме на вас. Обережніше потрібно бути в останню декаду березня, щоб не зруйнувати те, що перед цим ви створили і що ще не зміцніло. Квітень видасться неспокійним, але допоможе пожвавити стосунки, якщо вашим відчуттям не вистачає пристрасті. У травні частіше проводьте час з друзями, відволікайтеся від надмірного занурення в світ фантазій, якщо відчуваєте, що вони належать до галузі малоймовірного. Червень продовжить тему таємних відчуттів і відносин, які вам би не хотілося афішувати. Будьте уважні - таємне легко може стати явним. Липень сприятиме встановленню тісніших і зацікавленіших відносин в сім'ї. А серпень сприятливий для відпусток, подорожей, і якщо ви не одружені, то флірт або курортний роман внесуть у ваше життя приємну різноманітність. Вересень буде вдалим місяцем для тих, хто планує оформлення стосунків, переїзд, початок спільного життя з партнером. Жовтень і листопад тему кохання можуть трансформуватися на новий рівень. Схильність до безпеки може увійти до суперечності з потребою самостверджуватися в новій ролі, викликати сильні відчуття, відчути себе коханою (коханим). На початку грудня довіртеся природному ходу подій - все у вас повинно скластися вдало. Нова зустріч може покласти початок тривалому роману або відносини, що вже склалися, захочеться зареєструвати.

Гороскоп для Левів на 2008 рік

Стежте уважно за подіями, які розгорнуться після молодика 9 грудня. Це відбудеться в знаку Стрільця, у вашому 5-му сонячному будинку. Це область найбільш захоплюючого життєвого досвіду, де ви йдете на ризик, створюючи свій власний любовний спектакль, і або добиваєтеся мети, або дістаєте відмову. У цій грі викладаються всі карти і всі козирі, взаємодія стає відвертою, і цей час «або - або», коли ви одержуєте відповіді на свої питання і здійснюєте вчинки.

До середини січня відбудуться зміни, зсув пріоритетів, інтересів. Несподіваний поворот - після якого може каменя на камені не залишитися від старих ілюзій. Протягом січня Венера сформує аспекти з Ураном, Марсом і Плутоном - і кожного разу це буде новий хід у вашій любовній партії. Драматичний і захоплюючий час, якщо ви налаштовані на зміни і нового вибору. Але лютий знову все заплутає. Це буде час поглиблення тих відносин, що вже є, і вам буде потрібна неабияка частка іронії і здатності легко сприймати складне, щоб все розвивалося саме так так, як це потрібне вам.

У березні для вас особливо важливо буде те, як вас сприймає кохана людина. Тут має сенс попрацювати зі своїм іміджем, але не поспішайте проявляти ініціативу. І взагалі - не поспішайте.

Квітень - час любовного загострення і лихоманки, курортних і інтернет-романів. Споріднена енергетика знаку Овна забезпечить відчутний прилив сил і натхнення. Бажання і цілі будуть відвертими і конкретними, але ставки залишаються високими, і вас влаштують тільки дійсні відчуття. На цій хвилі самоцінності ви здатні і на розрив стосунків; це завжди легше вдається зробити на підйомі.

У травні постарайтеся зміцнити відносини, які вас влаштовують. Не жалійте часу і засобів, щоб виглядати ідеально. Одночасно вирішуйте і свої професійні питання. У червні сексуальна складова стане необхідною умовою успішного просування будь-яких справ і проектів. Уміння викликати симпатію, фліртувати, давати іншій людині відчуття його значущості, при цьому зберігаючи ледве помітну дистанцію - це гармонізуватиме обстановку і сприяти оптимальному просуванню ваших планів.

З середини липня Венера в знаку Льва, і на цю пору року потрібно складати найцікавіші плани. Повнота відчуттів, деяка їх драматизація, задоволення від створення сексуального спектаклю - ці традиційно левові якості в цей час помітно посилюються. Вам не потрібно буде докладати багато сил, щоб чарувати і спокушати - ваша чарівливість стає абсолютно природною і чарівною.

Серпневі затьмарення і аспект Марса з Плутоном у середині місяця примусять вас серйозно поглянути на деякі важливі речі. Тепер краще понизити обороти, і не шукати обхідних шляхів, якщо доведеться робити вибір.

У вересні пристрасть може позбавити вас обережності, спокуса з'явиться несподівано і не дасть схаменутися - але ви попереджені, і хоча складно судити, які сюрпризи готує вам цей час, але вже складніше застати вас зненацька.

Осінь включає тенденції всіляких маніпуляцій і провокацій, але одночасно примусить задіяти всі резерви відчуттів, відчути раниму свою і іншої людини. Буде щось незбагненне і невідбутне, що примусить прагнути до нового досвіду (навіть, якщо це будуть відносини з тією ж людиною). Але іноді давайте собі передихнути від любовних драм - використовуйте надлишки енергії для реалізації маси справ, які накопичилися.

Тим паче, що попереду - грудень, любов знову готує вам виклик і можуть з'явитися конкуренти. Енергетика, що прибуває, відкриває шлях сильним відчуттям, зосередженості і пристрасності. Ви будете як ніколи близькі до виконання своїх бажань.

Гороскоп для Скорпіона на 2008 рік

У середині грудня 2007-го Скорпіони матимуть більше можливостей, ніж коли небудь, почати в своєму житті щось з чистого листка. Ви можете на якийсь час втратити відчуття безпеки, але саме кризи і розставання з ілюзіями, що відводять від дійсності, створять могутні стимули для прощання з частиною минулого і пошуку нових можливостей для самоствердження. Швидше за все, зміни в кінці року торкнуться не однієї теми, але якщо довгий час ви не давали виявитися якомусь відчуттю, то тепер відбудуться неконтрольовані події - і ви не в силах опиратися тому, що повинно увійти до вашого життя.

З'єднання Юпітера з Плутоном в знаку Стрільця може привернути у ваше життя нову людину, яка розширить для вас горизонти, з яким співпадуть інтереси, виявляться загальні програми, відкриються можливості спробувати себе в новій якості. Останній тиждень січня створить відчуття, ніби ви опинилися на самому краю обриву, і період вичікування закінчився. Венера з'єднається з Плутоном і Марс розвернеться до прямого руху - лютий зрадить ваші плани і зажадає визначеності і відвертості з тим, хто володіє вашими почуттями і думками. Молодик 7 березня стане новою точкою відліку. Не будуйте плани на цей час, вас може здивувати розвиток подій, мінливість настрою і швидкість змін у стосунках. Якщо щось відбудеться, у вас вже не буде шляху до відступу і можливості повернутися на колишні позиції. Квітень підсилить амбіції, потребу негайних завоювань, але разом з тим, для ревнощів буде досить щонайменшого приводу, як і для розриву стосунків. Травень принесе відчуття спокою, партнер відчує, що ви довіряєте йому ініціативу і право вибору. Взаємна турбота буде тією якістю, яку ви обоє високо оціните, а деякі обмеження контактів з світом тільки підуть на користь відносинам. Червень принесе випробування і спокуси. Це один з найбільш складних з погляду збереження позицій, місяць року, а в любові легко може початися серйозно те, що починалося несерйозно. В період 8 - 16.09.08 чекайте активного розвитку подій. Якщо зможете приборкати свої емоції, то це буде час ваших перемог (можливо, відразу на декількох «фронтах»). Жовтень і листопад будуть забарвлені сильними сексуальними емоціями і боротьбою з власним егоїзмом. У грудні обережно давайте обіцянки - вам не вдасться відмовитися від своїх слів. Оцініть те, що маєте, якщо ваш магнетизм, що посилився, приверне підвищений інтерес представників протилежної статі.

Гороскоп для Стрільців на 2008 рік

Стрільцям потрібно бути уважнішими з 08.12.07. Саме з цієї дати можуть початися події, які приведуть до глобальних змін в 2008-му році. Соціальний успіх, що супроводжується зростанням доходів, - це стає більшим, ніж це потрібно. Вихід на своє призначення вірогідний і в інших темах, і кохання тут може грати не останню роль. Якщо ваша особиста любовна історія дозволяє оцінити те, що відбувалося 13 років тому, варто пригадати осінь 1994 роки. Те, що одержало тоді почало, вже принесло свої результати, і зараз час підводити підсумки. Тепер - черговий виток, оформлення нової програми.

18 грудня 2007 року Юпітер міняє знак, із Стрільця на Козерог, проходить одну з чотирьох кардинальних точок Овна. Починається період матеріалізації планів, які були підготовлені в 2007-му році. У відносинах з протилежною статтю може відчуватися незвичайна сміливість, схильність до остаточного вибору і віра в свої кращі можливості. Але союз, який не відповідає вашим життєвим завданням, може розвалитися, як картковий будиночок

У січні формуються нові тенденції, і настрій буде серйозний. Можливо, щось не одержить розвитку і лише позначиться в цей час, а остаточно оформиться вже восени 2008-го.

У лютому буде багато суєти, неспівпадань планів з реальними можливостями, з коханими легко розійтися в часі, місцезнаходженні або інтересах. Але нудно не буде, можуть з'явитися нові знайомі, цей час легких романів, фліртов з інтелектуальним відтінком.

У березні очі розбігатимуться від нових можливостей, але не варто поспішати. Особливо - міняти що-небудь одруженим Стрільцям. По всіх змінах, які здаються такими чудовими, краще радитися з партнером.

Квітень повною мірою розкриє свій романтичний потенціал. Але не дивлячись на очевидну близькість мети, все банальне вас не влаштовуватиме, а експерименти можуть зажадати дуже багато зусилля. Та все ж, цей місяць для любові один з кращих в році.

У травні добре дійти визначеності, і зі всіх надихаючих варіантів вибрати найбільш надійний. У червні спробуйте надати партнеру вибір в найбільш важливих ситуаціях. Той, кого ви чекаєте, може з'явитися у вашому житті. Це може бути хтось із старих знайомих або друзів.

Вересень поверне вам натхнення. Життя наповниться яскравими фарбами після періоду незначних змін, що затягнув. Головне - не розпилюйте енергетику цього періоду, і якщо якась інша тема, окрім любовної, стане актуальною в цей час, не втрачайте можливості досягти успіху. Якщо ж головною темою буде любов, то можна ухвалювати відповідальні рішення.

Жовтень і листопад - не найкращий час для нових захоплень. Ваша чарівливість проявлятиметься без особливих зусиль, привертаючи підвищений інтерес протилежної статі, але стрімкі романи можуть стати джерелом проблем. Для відносин з постійним партнером це період важливих змін. Головне - не здійснювати поспішних дій, зберігати вірність, уміти виділяти головне серед нахлинаючих відчуттів і можливостей. Загалом - розставляйте пріоритети і боріться із спокусами. А шансів досягти успіху буде досить.

Кінець листопада - почало грудня - час яскравих подій, конкуренції і потреби не одержувати, а завойовувати любов що запам'ятовується. Невеликі потрясіння в любовних стосунках тільки розпалюватимуть пристрасть. Цікавим може опинитися період перед Новим роком - чарівна пора у відчуттях і раціоналізм, ділова хватка - в професійній діяльності. Доведеться ущільнювати свій час і рухатися відразу в декількох напрямах, використовувати всі свої таланти і резерви сил. Робити і приймати пропозиції добре в самий переддень чергового Нового року.

Гороскоп для Козерогів на 2008 рік

Для Козерога гороскоп на 2008 рік виглядає багатообіцяючим. З 18 по 22 грудня 2007-го на знак Козерога переходять Юпітер, Сонце і Меркурій. Градус цей є однією з чотирьох Точок Овна, і володіє унікальними характеристиками - відмічена незвичайними подіями доля, подвійність ситуацій, сміливе використання можливості, лідерство. У січні через цей градус проходить і Плутон, який зажадає підбиття підсумків, звільнення від минулого і обрання дороги для майбутніх подій і досягнень. У любові це може бути відповідальний період, який означає переорієнтацію і новий вибір.

Юпітер в транзиті по знаку в знаку Козерога протягом всього 2008 року. Його вплив розширює горизонти і створює передумови для успішного розвитку відразу декількох напрямів. Тому напередодні Нового року постарайтеся розчистити в своєму житті всі закутки і підготувати місце для нового життєвого досвіду. У січні для вас важливо буде зберігати внутрішню стійкість і не піддаватися спокусі швидких романів. 2 (майже так само хороша і дата 4.02) лютого можна ухвалити важливе для себе рішення і повідомити про нього тому, хто удостоєний цій честі або приурочити до цієї дати якусь важливу для вас подію. У березні ви відчуєте більше свободи в своїх діях і можливість робити вибір, але може з'явитися альтернатива, яка примусить поламати голову, вирішуючи, чого ж ви хочете насправді. Будьте уважні в кінці березня, щоб не спливла небажана для вас інформація. Квітень і травень підходять для зміцнення сімейних відносин. Старайтеся все робити разом, надовго не залишайте партнера без турботи і уваги. Початок липня тестуватиме вас на запас міцності і уміння знаходити компроміс там, де дуже хочеться наполягти на своєму. У серпневе місячне затемнення 16.08 зумійте розібратися, в чому ви уразливі і яка спокуса може відвести вас убік від вибраного курсу. Вересень - яскравий і насичений місяць. Для когось він може стати і медовим. У жовтні ви відчуєте, як швидко все може мінятися. Цей час емоційної нестабільності, пристрасті і ревнощів у відносинах. В результаті ви випробуєте або розчарування, або радість переходу на новий рівень взаєморозуміння. Початок грудня може стати часом вашого тріумфу, заслуженого відпочинку і задоволення від поточного ходу справ. Але вже з другої декади ви зрозумієте, що ніколи розслаблятися. У відносинах можливий новий поворот, а для когось може початися зовсім інша історія. До кінця місяця ви розберетеся і в своїх відчуттях, і в тому, які бажання загадувати наступного року.

Гороскоп для Водоліїв на 2008 рік

Той, хто мав справу з Водолієм рано чи пізно розуміє, що Водолій дивиться на світ з позиції власного егоїзму. Схильність до ідеалізму і творча уява дає йому можливість створювати унікальні внутрішні сюжети і сценарії, чому в реальному житті мало що може відповідати. Закохатися у Водолія – це як спокуситися на яскраву красу метелика. І безпечніше для власного світу відчуттів милуватися без надії на володіння.

Нарцисизм, самодостатність, недоступність привабливі, і транзит Нептуна по цьому знаку поки сприяє «відсутності» Водоліїв у реальних стосунках. Але в якийсь момент все міняється. І до Водолія приходить розуміння, що не можна все життя бути обережним. І несподівано захочеться зануритися в світ сокровенних таємниць і бажань іншої людини. Тоді з Водолієм може бути цікаво. У серпні-жовтні 2007-го року можуть відбутися події (вони можуть бути і драматичними), які примусять Водоліїв зайняти активнішу позицію. Про зміну іміджу бажано подумати ще в 2007-му році. Грудень-початок січня 2008-го року - час метаморфоз в емоційному житті. Лютий і березень підтвердять багато ваших припущень. Думайте вголос поряд з улюбленою людиною - інтелектуальна близькість продовжує бути для вас самою захоплюючою пригодою. На менше ви не погодитеся; все інше - буде прекрасним доповненням. Квітень сприятиме зміцненню сімейних відносин. Добре в цей час займатися нововведеннями в будинку, робити придбання, про які ви з партнером мріяли. Травень розбудить уяву і інтерес до любовних пригод, фліртів. Дійсним місяцем кохання буде вересень. Якщо плануєте романтичну подорож, то відправляйтеся в поїздку з другого тижня вересня. У листопаді не порушуйте зобов'язань і обіцянок, які давали раніше. Бумерангом можуть повернутися ситуації, в яких раніше з'явилася фальш. Почало грудня порадує можливостями, що відкриваються. В цей час добре ухвалювати важливі рішення щодо майбутніх перспектив. Обставини покажуть, що особисто для вас в цей час буде головним (зовсім не обов'язково, що це буде любов), але якщо зважитеся на початок відносин або їх оформлення, то можете розраховувати на тривалий і стабільний шлюб.

Гороскоп для Риб на 2008 рік

Молодик 10 жовтня 2007-го року матиме велике значення для подій, які розвернуться в житті Риб в подальші місяці і в 2008-му році. Два управителі знаку Риб, Нептун і Юпітер, будуть в цей час в мажорних аспектах. Нептун - з точкою молодика, а Юпітер - в точному квадраті з Ураном. Могутній імпульс змін, несподіваний поворот в подіях, внутрішнє звільнення, прорив, потреба звільнитися від теми, яка довгий час не давала спокою. Ось в цей час і добре узяти новий курс, звернути увагу, що особливого відбувається в житті, хто опинився в цей час поряд і які відчуття все відбувається викликає. Інтуїція в цей час гратиме велику роль, і деякі свої вчинки і рішення ви зможете зрозуміти тільки через час, коли отримаєте перші результати.

У 2008-м зв'язок Юпітера з Ураном набуває конструктивнішого характеру. Найбільш динамічними місяцями, коли в житті починає відбуватися більше руху, оновлення, активізуються відчуття найнезрозумілішим, але життєрадісним чином, будуть березень, травень, листопад. Це не виключає того, що настрій цих місяців схилятиме до рішучих вчинків, і відносини можуть бути переглянуті. Але іноді саме цієї рішучості і не вистачає Рибам, які звикли оберігати від сильних стресів і катаклізмів свої відносини.

Після з'єднання Юпітера з Плутоном в грудні 2007-го, якась нова тема (або настрій) складе і особливі переживання новорічного періоду. Але будьте уважні, щоб в цей час потреба в сильних відчуттях не привернула у ваше життя фатальну фігуру. Можна чекати напливу нових відчуттів, ідей, але було б добре поставити в цей час і ясні цілі, визначитися зі своєю роллю і статусом у стосунках.

Лютий і березень найбільш складні і цікаві місяці, коли двох молодиків - одне в з'єднанні з Ураном, інше з Нептуном - створять інтригу і примусять по-новому розставляти пріоритети і цілі. Якщо ваші відчуття пройдуть ці випробування, далі все вже буде, якщо і не простіше, то зрозуміліше. Цей благодатний час для творчості і пошуку себе в нових проектах і захопленнях.

У квітні і травні вибудовуйте і укріплюйте свої любовні стосунки. Фізичний аспект любові гратиме основну (або помітну) роль у відносинах. Можливо, варто пригальмувати в цей час потребу знати все про плани партнера, довіритися природному ходу подій.

У червні критичними можуть виявитися 22-23.06. Енергоємний транзит несе в собі сильний потенціал для змін, але інтуїтивно потрібно відчути, що особисте для вас важливо в цей час, і попередити можливі проблеми.

Липень - кращий час, щоб усамітнитися разом з партнером, поїхати в романтичну подорож, проявити турботу і задовольнити бажання один одного.

Серпень внесе суперечності у відносини, але може, і освіжить їх, примусить подумати, чого вам не вистачає, висунути вимоги. Але будьте уважні в період затьмарень 1 і 17 серпня, не перестарайтеся.

Вересень підсилить інтелектуальну складову союзу, але в цей час може виникнути і нове захоплення. Сентиментальність літніх місяців зміниться жаркими осінніми романами. Можуть повернутися минулі любовні захоплення і зв'язки, або колишній досвід простежуватиметься в нових любовних сюжетах.

Кінець листопада - грудень - час, коли зірки підштовхуватимуть вас до правильного вибору, додадуть рішучості і чутливості. У такий час збуваються мрії, і не варто обмежуватися тільки любовною темою - у Риб це можливість досягти успіху відразу в декількох аспектах життя.

Автор: Ірина Звягина

Джерело: http://buket.ck.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
22:05
15-Квіт-2024
Сучасне стильне жіноче взуття: білі шкіряні кеди і кросівки

Жіноче взуття відіграє важливу роль у формуванні образу кожної модниці. У ній поєд

19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
Усі новини