реклама партнерів:
Головна » Чернігів. 30 тисяч зібрав Центр АХАЛАР на благодійному балу

Чернігів. 30 тисяч зібрав Центр АХАЛАР на благодійному балу


Коментарі: 0 СОЦІУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Організатор балу Центр АХАЛАР запросив успішних і небайдужих людей міста прийти на цей світський захід і підтримати молоді таланти Чернігова.
Кружляння у вальсі під музику струнного секстету, загострення пристрастей під час аукціону, надія виграти в лотерею, розчулення від тих, що стоять на сцені в очікуванні солодких призів дітвори, виступ чернігівських співаків і музикантів в святково уквітчаному залі, вишукані блюда під час «параду ресторанів» – все це стало реальністю для 150 учасників благодійного балу «Ренесанс милосердя», який пройшов 18 січня в Чернігові.
Організатор балу Центр АХАЛАР запросив успішних і небайдужих людей міста прийти на цей світський захід і підтримати молоді таланти Чернігова. І прийшли всі ті, хто вважає себе успішним і небайдужим – це депутати міської і обласної рад, керівники підприємств і комерційних фірм, представники влади. Вони жертвували на вході 200 гривень і тим самим приєднувалися до меценатів або благодійників, що підтримують мистецтво.
Основний внесок на стипендіальну програму зробив аукціон, на якому було продано 25 картин юних художників ART-студії «Колібрі». Найдорожча картина «Равлик» 10-річної Таї Оленькової куплена за 3800 грн. Це своєрідний рекорд за всі три роки проведення аукціонів. На першому заході найдорожчою була картина за 720 грн., минулого року ціна 2400 стала рекордною.
Складно описати радість дітей і дорослих, які під час розіграшу лотереї отримували подарунки. Це були м'які іграшки, набори чоловічої і жіночої косметики, абонементи на відвідини фітнес-клубу «Кисень» і танцювально клубу «Ніка», МП-3 плеєр і мобільні телефони. Деяким щасливчикам фортуна посміхнулася кілька разів. На найголовніше питання про те, куди підуть всі зібрані кошти, директор Центру АХАЛАР Юрій Трофименко відповів:
- Як і минулого року, ми всі гроші покладемо в банк на спеціально виділений для цієї програми рахунок. Потім, згідно затвердженої процедури, буде оголошено конкурс серед нашої чернігівської молоді на стипендії АХАЛАР. Потрібно буде заповнити і подати відповідні документи. Потім експертна комісія зробить перший відбірковий тур і запросить кращих на другий. За підсумками другого туру визначаться фіналісти, які і отримають стипендії. Для цього буде зроблено підсумковий концерт, де виступлять всі номінанти. Там же ним і будуть вручені стипендії. Таким чином, чернігівська організація АХАЛАР зробила черговий конкретний крок в посиленні створеного механізму рішення міських проблем. Підтримка талановитої молоді і є однією з них.
Проект підтримано Європейським Союзом і Фондом ім. Стефана Баторія. Генеральним спонсором стала страхова група «ТАС». Генеральний інформаційний партнер: РА «Gold Future», Інформаційна підтримка: Чернігівська Медіа Група, РА «Реклама і Друк», телеканал «Детінец», газета «Погляд» Спонсори добродійної лотереї: Фітнес клуб «Кисень», мережа магазинів «Фокстрот», бутік елітної парфюмерії «Парфюмер», Магазин«555», «Мері Кей». Спонсори стипендій: ТОВ «Кампанія Віват», Банк «АВАЛЬ», Агентство путівок «ОКМІ, що горять, Тур». Цей документ був проведений при фінансовій підтримці Європейського Союзу. За зміст цього документа несе відповідальність Центр АХАЛАР, і ні за яких обставин він не може розглядатися як такий, що відображає погляди Європейського Союзу.

Джерело : Центр АХАЛАР, http://www.civicua.org






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
Усі новини