реклама партнерів:
Головна » Східний гороскоп на 2008 рік. Земляний щур вступає в свої права

Східний гороскоп на 2008 рік. Земляний щур вступає в свої права


Коментарі: 0 РІЗНЕ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
7 лютого за східним календарем стартував рік Земляного ЩУРА.
Вогненна ентузіастка Свиня завершує свій войовничий демарш і передає космічну естафету накопиченого досвіду прагматичному ЩУРУ. Стихія Землі схиляє до практицизму та обачності, дисципліни й порядку, тому події року відбуватимуться на спокійнішому фоні. Всі рішення та дії потрібно раціонально виважувати, реалізовувати лише ті плани, що приносять вигоду і прибуток, легковажна витрата стратегічних енергоресурсів неприпустима. Початок року співпадає із затемненням Сонця (7г.56хв.), що накладає фатум на долі багатьох людей. Уникнути приреченості подій силою власної волі буде неможливо, бо тут саме Провидіння задіює механізми карми, тобто причинно-наслідкові зв'язки, що вже не підлягають зміні. Лютий і серпень — періоди фатальних поворотів, продиктовані зовнішніми обставинами, як мовиться, чому бути — того не оминути. В цей час на перший план виступатимуть справи, що вимагають невідкладної уваги, на горизонті засяють нові перспективи, а щось важливе почне втрачати свою значимість, відходити на задній план. Ідеям, проектам, пропозиціям, людям, що включилися в життєву "орбіту", призначено стати на тривалий період частиною нашого буття.

ЩУРІ на королівському престолі, фаворити у Творця. Начальство вас обожнює, наділяючи привілеями. Під час сходження кар’єрними сходами наберете стрімких темпів. Підтримку та протекцію може зробити будь-яка впливова особа, навіть там, де ви її не чекаєте. Тільки не звалюйте на себе зайві зобов’язання, поставивши мету — вислужитися. Це неприпустимо, бо завдасть непоправимої шкоди здоров’ю, а його не купиш ні за які гроші. Візьміть курс на суспільну діяльність, зміцнення товариських стосунків. Гуртуйтеся з людьми, з якими вас єднають споріднені ідеали та інтереси. Стати щасливим — реально. Можливо, давня прихильність обтяжує, але, на жаль, розірвати її не можна, зате коханий сторицею компенсує вам давні серцеві “інвестиції”, якщо ви станете йому самовідданим другом.

БИКІВ чекають успішні перспективи професійного зростання. Ви помножите духовні капітали, станете відомою особою, розкручування іміджу пройде на “ура”. Не зривайтеся з сімейного якоря, спирайтеся на домочадців і активно штурмуйте кар’єрний Олімп. Тісніше контактуйте з шефом, завдяки керівному персоналу вам пощастить. На особистому терені то сонце, то хмари, давня пристрасть тримає в своїх лещатах (це кармічний іспит), не даючи на повні груди дихати любовними відчуттями. Та все ж пошуки ідеалу принесуть довгоочікуваний успіх. Вас оточуватимуть люди високої духовної культури, саме їм призначено стати “компасом”, що вказує у осяйне майбутнє. Не сидіть на одному місці, більше подорожуйте, змінюйте обстановку. Адже в далеких краях вас більше шануватимуть і цінуватимуть.

ТИГРАМ належить зробити “ревізію” минулого, звільнитися з полону морально застарілих життєвих догм. Духовний катарсис пройде “на відмінно”, тільки не топчіться на місці, озираючись назад. Відпустіть образи, позбавтеся комплексів, консервативні установки — це гальмо прогресу, причина дискомфорту в сім’ї. Дивіться на речі з висот філософського світогляду, прислухайтеся до порад. Духовних наставників доля пошле вчасно, підключивши вас до транслятора успіху. З висловлюванням особистих думок будьте обережні, вони тільки зіб’ють із пантелику, внесуть плутанину у правильний хід подій. Уміння вчасно промовчати, правильно зреагувати в критичній ситуації виявиться безцінною послугою.

КОТАМ прийшов час покінчити з холостяцьким життям. Навколо повно претендентів на руку і серце, визначайтеся і йдіть під вінець. Послані обранці благословленні Небесами. Одружені зазнають свіжих відчуттів, перевернувши нову сторінку у відносинах і укріпивши узи Гіменея. Підтримайте коханих, дайте їм можливість самоствердитися, адже цього року настала зоряна година для їхньої популярності і соціального зростання. Спільний бізнес — чудовий стимул для зміцнення вашого союзу. Тримайте руку на господарському пульсі — і все піде чудово.

ДРАКОНАМ належить рухатися по чітко визначеному “коридору”, крок вліво, крок управо — під контролем Вищих Сил, з метою навчити вас мистецтву самовладання, не виходити за рамки моральних засад. Домінантою року стане побудова гармонійних партнерських відносин у співпраці, створення міцного подружнього союзу. Самотність протипоказана. Робіть ставку на коханого, тоді все піде як по маслу. Якщо будете організованими, працюватимете з любов’ю і творчим вогником, досягнете кар’єрних висот. Головне, не стати жертвою аскетизму, де економність може перерости в скупість. Небажання більше віддавати ( матеріальних, душевних, інтелектуальних ресурсів), ніж отримувати, — основний камінь спотикання на шляху до щастя. Майте на увазі: поскупитеся — втратите вдвічі. І не наробіть дурниць, затіявши шлюборозлучний процес, проженіть назавжди ці спокусливі думки!

ЗМІЇ підкорять усіх своєю харизмою, оточать теплом і симпатіями. Пускайтеся в амурні пригоди, закохуйтеся, розважайтеся, пригубіть чашу життєвої насолоди і випийте її до дна! Це ідеальна можливість розтопити лід у серці, викоренити комплекси і погані звички, які гнітючим ярмом висять на шиї. Уникайте самотності, менше терзайте себе образами і смутком, розкаянням совісті. Обмежуючи свої бажання, крокуєте назад. Опускатися до принизливої ролі рабині не можна, пам’ятайте: ви самодостатня творча особа, прекрасний фахівець, що поповнює золотий кадровий фонд у трудовому колективі.

КОНЯМ слід зайнятися облаштуванням домівки, можливе збільшення в сім’ї, що подарує приємний клопіт, виховає у вас зразкового сім’янина. У багатьох прокинеться інтерес до історичної спадщини, національно-культурних традицій. Активізується дух крові, підключивши вас до Родового каналу, звідки ви маєте черпати позитивний досвід предків, освоювати спадкові професії. Тримайте зв’язок із місцем, де ви народилися. Відновіть розірвані стосунки з родичами. І ніколи не сумуйте, на ваших плечах обов’язок створювати піднесений настрій і свято всім, хто волею долі опинився поряд. Критикою і песимізмом Щура не дратуйте, адже він є вашим паном!

КІЗ чекає плідне пасовище у сфері контактів, нових зна-йомств, недалеких поїздках, отриманні нових знань. Зміна обстановки — відмінний діловий тонік, заряд бадьорості і можливість фортунних шансів. Спілкуйтеся, підтримуйте відносини з давніми приятелями. Їм потрібна ваша допомога, залишати друзів у біді не можна. З кар’єрними амбіціями розпрощайтеся, це вчорашній день, і не впадайте у розпач через негаразди на роботі. Ваш доленосний орієнтир — сім’я, побутові турботи. Будете невтомною бджілкою-трудівницею в оселі, опікуватиметеся рідними — тоді успіх весняною рікою хлине у ваше життя.

У МАВП рік матеріального зльоту та інтелектуального розквіту. Щур — ваш слуга, тому акуратно сукайте з нього вірьовки, трудіться сумлінно. Роботи передбачається багато, але добре оплачуваної. Міняти напрямок діяльності, місце роботи не слід. Уміло пристосовуйтеся до жорстких вимог керівного персоналу, адже шеф балувати не схильний і за щонайменшої помилки спуску не дасть. Не заощаджуйте гроші про “чорний” день, інвестуйте їх у благі справи, поліпшуйте побутовий комфорт, робіть подарунки. Під сімейним дахом все непередбачувано. Тут космос подає знаки, які потрібно правильно розшифровувати. Головне прислухатися до внутрішнього голосу і не сподіватися на критику, зауваження, вони тільки зіб’ють вас із правильного шляху.

ПІВНІ опиняться на п’єдесталі обожнювання і поклоніння, лише б голова не запаморочилася від шалених успіхів. Самостійність і матеріальна незалежність — ось ваше кредо. Фінансовими кредитами, позиками користуйтеся обережно, без зловживань, налаштуйтеся на самовіддачу. Генеруйте в навколишній простір більше позитивних емоцій, заробляйте своїм професіоналізмом, робіть послуги, відмовляти людям в проханнях (якщо спроможні допомогти) не можна. Слухайте себе, не звертаючи уваги на догматичні повчання інших, ідеальних радників нині навколо вас немає.

СОБАКИ, свобода вибору за вами, беріть ініціативу в руки, станьте самостійною особистістю, шукайте ключ до розгадки життєвих ребусів лише в своєму серці. Але це не означає, що потрібно ігнорувати інтересами ділової команди або шлюбних партнерів. Тільки мудро об’єднавши спільні зусилля, станете сильнішими, зможете протистояти негараздам, укріпите сім’ю. Під час непорозумінь думки про розлучення женіть геть. Вам вирішувати, далі йти разом або нарізно. Прагнете безкорисно творити добро — тоді доброчинність повинна стати невід’ємною частиною вашого буття, про що не потрібно скрізь сурмити. Більше віддасте — більше отримаєте. Пам’ятайте: цього року Бог через вас посилає допомогу людям, яким вона вкрай потрібна для повноцінного існування.

СВИНЯМ слід зменшити трудовий темп, перемкнутися на творчу хвилю, активізувати інтимні відносини. Ви досягли кар’єрного злету, тепер прийшов час перепочити, трохи поледарювати. Не дозволяйте собою маніпулювати, обмежте коло трудових навантажень. Учіться красиво ухилятися від зайвої роботи, звалювати на себе чуже ярмо зобов’язань вам протипоказано, це може підірвати здоров’я, зав’язати нові кармічні вузли. Робіть ставку на друзів, то фортунний канал, через який Небеса пошлють вам усе, що потрібно для повного щастя.

Любов ШЕХМАТОВА, астролог
Джерело: http://www.kreschatic.kiev.ua






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
22:05
15-Квіт-2024
Сучасне стильне жіноче взуття: білі шкіряні кеди і кросівки

Жіноче взуття відіграє важливу роль у формуванні образу кожної модниці. У ній поєд

19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
Усі новини