реклама партнерів:
Головна » Чернігівщина. Убив подругу молотком

Чернігівщина. Убив подругу молотком


Коментарі: 0 Кримінал

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
23 березня до чергової частини Чернігівського районного відділу міліції зателефонував житель Киїнки, який повідомив, що на болотистій місцевості між Киїнкою та Шестовицею він виявив труп жінки. Того дня він шукав свою мисливську собаку, яка втекла з двору. Під час пошуків він і натрапив на труп.
Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Чернігівського районного відділу міліції Сергієм Бондарем. Спершу необхідно було встановити особу загиблої і як вона опинилася в цьому безлюдному місці. Але виникли деякі складності, адже на відкритих частинах тіла вже були сліди розкладання. Перевірка по обліках безвісті зниклих осіб на території району та області позитивних результатів не дала. Тому правоохоронці звернулись до всеукраїнської бази даних. Поки чекали відповіді з Києва, отримали висновок судово-медичної експертизи, що смерть останньої настала внаслідок внутрішньо-черепно-мозкової травми, що супроводжувалась переломом кісток черепа з послідуючим розчавленням головного мозку. Спершу здавалось що цей злочин назавжди залишиться „глухарем", адже місце де знайшли загиблу, знаходиться неподалік траси Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, і цілком ймовірно, що жінка могла їхати попутнім транспортом з іншої області, а по дорозі її могли вбити і вкинути у болото. Проте співробітникам карного розшуку вистачило дві доби, щоб розкрити цей злочин.

Але все по порядку.

Двадцятидворічний житель Шестовиці минулого року працював охоронцем на одному з підприємств в Києві. Там він познайомився з тридцятирічною киянкою, почали зустрічатись. Через деякий час він переїхав до Чернігова де влаштувався на роботу і зняв квартиру. Але подруга не забувала його і інколи приїздила на кілька днів в гості. Напевне не думала вона, що чергові відвідини парубка в середині лютого виявляться для неї фатальними. Ще звечора вони вирішили, що наступного дня поїдуть до його батьків в Шестовицю, адже вона давно хотіла познайомитися з батьками свого парубка, та й він був не проти. Тому наступного дня вони не стали чекати рейсового автобуса до Шестовиці, а вирішили доїхати до Киїнки, а далі йти пішки. В Киїнці вони зайшли до бару, він взяв супутниці сто, а собі двісті грам горілки. Потім „полірнулись" пивком, та рушили через поле навпрямки до Шестовиці. За розмовою не помітили, як дісталися до болотистої місцевості. Зі слів затриманого, вони завели розмову про її борг за кредит. Жінка сказала, що їй потрібно погасити частину кредиту. Ці гроші вона могла б заробити за ці дні, але не пішла на роботу, а приїхала до нього, тому він повинен дати їй п'ятсот гривень. Він сказав, що у нього зараз немає таких грошей і він дасть їх потім. Вони почали лаятись і жінка пригрозила, якщо той не дасть їй гроші, вона заявить до міліції, що він її зґвалтував.

- Спочатку я подумав, що вона жартує, але потім вирішив, що вона дійсно може написати таку заяву, - розповів затриманий слідчому. Він раніше вже мав проблеми з законом і, не дивлячись на свій молодий вік, вже встиг побувати за гратами. А знову йти в тюрму, та ще й по такій статті зовсім не входило в його плани. Він дістав із сумки молоток, який віз батькам, і вдарив кілька разів свою подругу по голові. Коли та впала він завдав ще кілька ударів, потім викинув молоток і повернувся до Чернігова.

Злочинець не чекав, що його знайдуть і був ошелешений появою правоохоронців. Наразі він затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Джерело: http://kop.gov.ua/






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
19:25
16-Квіт-2024
Україна завдає росії потужні удари у відповідь!
Попри всю складність із боєприпасами, Україна завдає росії потужні удари у відповідь.
19:50
15-Квіт-2024
Харківщина. росіяни вдарили по Липецькій громаді: вбили двох та поранили чотирьох людей
Керованою авіабомбою по школі - ворог продовжує знищувати все живе. В селі Лук'янці п
20:41
14-Квіт-2024
У Києві перевірять законність розміщення церков Московського Патріархату на 73 земельних ділянках
У столиці перевірять законність розміщення на 73 комунальних земельних ділянках храмі
20:18
13-Квіт-2024
В Естонії планують визнати РПЦ терористичною організацією
Міністр внутрішніх справ Естонії Лаурі Ляенеметс має намір запропонувати парламенту к
21:38
11-Квіт-2024
Росіяни системно знищують нашу енергетичну систему
Це частина геноцидних практик- атаки на критичну інфраструктуру.
Ми повинні ак
20:45
10-Квіт-2024
Масована атака на Харківщину - троє загиблих, серед них дитина
Удар по Липцях, посеред дня росіяни атакували продуктовий магазин та аптеку, там здій
08:49
09-Квіт-2024
Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці
До 27 квітня цього року завершується другий етап очищення публічного простору від сим
Усі новини