реклама партнерів:
Головна » Бокс. Болгарська «Кобра» не встояла перед Володимиром Кличком. Слава Україні! Відео

Бокс. Болгарська «Кобра» не встояла перед Володимиром Кличком. Слава Україні! Відео


Коментарі: 0 РІЗНЕ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA, IBO і журналу The Ring Володимир Кличко здолав Кубрата Пулєва. Українець відправив болгарина у нокаут вже у 5 раунді. Свою перемогу Кличко-молодший присвятив усім, хто відстоює незалежність України. Тримаючи в руках синьо-жовтий стяг, український боксер завершив свій тріумф словами «Слава Україні!».
У професійній кар'єрі Володимира Кличка цей бій став 66-им за рахунком. Усього в активі українського чемпіона 63 перемоги, з яких 53 нокаутом і всього три поразки.
У свою чергу 33-річний Кубрат Пулєв, відомий від прізвиськом «Кобра», дебютував на професійному ринзі у 2009 році і до цього бою ще не знав смаку великих поразок. На рахунку болгарина було 20 боїв, з яких 11 завершилися нокаутом, і жодної поразки у професійній кар'єрі.

Болгарська «Кобра» не встояла перед Кличком
Перед боєм команда Пулєва усілякими методами намагалася штучно підігріти ситуацію. Болгарський боксер і його помічники не втрачали можливості звинуватити команду українського боксера у нечесній поведінці та махінаціях. Нагадаємо, що бій Кличко-Пулєв повинен був відбутися 6 вересня, однак Володимир Кличко отримав травму і попросив команду Пулєва перенести бій. Таким чином бій довелося перенести аж за два місяці від попередньої дати.
Команда Пулєва одразу звинуватила Кличка у симуляції, продовжуючи піднімати цю тему у пресі доти, доки не отримала відповідну довідку про стан здоров'я Володимира. Уже напередодні бою Кубрат Пулєв відмовився приходити на традиційну прес-конференцію, оскільки мусив привести лише обмежену кількість осіб зі своєї команди. У результаті, Кличко-молодший поспілкувався із журналістами поруч із порожнім кріслом Пулєва.
У прогнозах перед боєм коментатори віддали перевагу Кличку. Також у своєму підопічному не сумнівався тренер Джонатон Бенкс.
«Це буде нелегкий бій, але Кличко в ньому буде фаворитом. Володимир не тільки більший за Пулєва, але й майстерніший як боксер. Ми пройшли хороший тренувальний табір. Володимир перебуває у відмінній формі і думає тільки про перемогу. Якщо хочете почути ми прогноз, то я відводжу Пулєву максимум п'ять раундів», - сказав Джонатон Бенкс.
У Гамбурзі на боксерів чекала заповнена 15-тисячна арена. Суперники вирішили не приглядатися один до одного і потішили публіку гарячими моментами вже у першому раунді. Кличко пропустив джеб від Пулєва, за що двічі після цього відправив болгарина на землю. Пулєв піднявся і навіть показав язика, мовляв, зі мною все добре.
У третьому раунді Пулєв отримав важкий удар правою від Кличка і після серії наступних ударів втретє опинився на підлозі рингу. Українець хотів продовжити пресинг, але раунд перервав звук гонгу.
Пулєв непогано тримався на рингу, намагаючись атакувати Кличка джебом. Попри те, що перед поєдинком перемогу одноголосно пророкували Кличку, на рингу зберігалася інтрига - Кличко і Пулєв проводили драматичний і дуже напружений бій.
Однак вже у 5 раунді Володимир Кличко коронним лівим боковим ударом відправив болгарина у нокаут. Володимир здобув 53 перемогу нокаутом у професійній кар'єрі, а Пулєв відчув смак першої поразки на професійному рингу.
38-річний Володимир Кличко свідомий того, що перебуває на фініші своєї кар'єри. У найближчому майбутньому Кличко-молодший планує провести об'єднавчий бій за чемпіонський титул за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC), завоювання якого дозволить йому стати абсолютним чемпіоном світу з боксу.

Наразі Володимир в очікуванні іншої важливої події в його житті - на початку грудня кохана українського боксера, голлівудська актриса Хайден Панетьєрі, народить йому первістка. Саме тому зіркова половинка Кличка не змогла приїхати до Німеччини, аби підтримати Володимира. Рік тому, під час поєдинку Кличка-молодшого із росіянином Олександром Повєткіним, Хайден гаряче підтримувала свого коханого. Тоді Володимир впевнено здолав російського боксера, незважаючи на тиск багатотисячного залу, адже бій відбувався у Москві.
Цього разу Володимир захищав свій титул у німецькому Гамбурзі. Звісно, що жоден бій Кличка-молодшого не відбувається без підтримки брата. Віталій Кличко прибув у Гамбург напередодні і навіть встиг навідатися до українських бійців АТО, які зараз перебувають на лікуванні у Німеччині.Разом із Віталієм підтримати Кличка-молодшого приїхало понад 500 українських фанів. Варто додати, що за час багаторічних тренувань у Німеччині, братів Кличків також обожнює місцева публіка, яка нагородила Кличка відповідною підтримкою.
Збуджений та стомлений після бою, Володимир розповів глядачам, що зараз його країна переживає не найлегші часи, тому цю перемогу він присвячує усім, хто відстоює незалежність української держави. Кличко-молодший завершив свій трімуф у Гамбурзі словами, які об'єднали українських патріотів у всьому світі, - «Я люблю тебе, Україно! Слава Україні!».

Джерело: zaxid.net





QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини