реклама партнерів:
Головна » Борги Зініна: презерватив лопнув?

Борги Зініна: презерватив лопнув?


Коментарі: 0 ПОЛІТИКУМ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Якщо ви зібрались когось «поиметь», зазвичай, натягаєте презерватив и впевнено робите свою справу. Якщо ви зібрались когось «поиметь» інформаційно, ваш запобіжний засіб - Дмитро Зінін.
Презерватив в середньому коштує - 5 гривень за штуку, Дмитро Зінін коштує -2000 гривень за «темник».
Вірогідність того, що презерватив порветься -10%, в залежності від того, як ви його використовуєте. Вірогідність того, що Зінін окупиться -40%, в залежності від того, скільки ви його використовуєте. Але, якщо рветься презерватив, наслідки приємні –діти, якщо лопається «мильна бульбашка» Зініна, наслідки проблемні –його борги.
Але чому Дмитро Зінін, перетворився на такий собі «запобіжний засіб-«презерватив» і як спромігся надути свою «кредитну бульбашку»? Як, завдяки цьому, за останніх два роки стрімко збільшив тиражі газет і почав відпочивати зі своєю коханкою Богданою Стах на закордонних курортах, купувати їй розкішні автомобілі марки «Infiniti» та оформляти на близьких людей куплені квартири і ділянки? Як йому вдавалося кожен день обідати і вечеряти в таких дорогих ресторанах міста як «Мама-Міа» і «Нірвана»?
Невже Дмитро такий заможний або взагалі багатий, чи мабуть має надприбутковий бізнес?
Багато людей ставили собі ці запитання, але відповідь виявилася простою - Дмитро Зінін типовий боржник. Він переконав інвесторів давати йому в борг на розвиток бізнесу газети «Народний контроль Чернігова».
Попри те, що газета є безоплатною, Дмитро довів прибутковість цього проекту: систематична плата за замовні «темники» (від 2000 грн/статя); відкупні (від 2000 до 10000 у.о.); вплив на сесійні голосування міськради по земельним питанням (ділянка за мовчанку) і майбутній політичний капітал (рейтинг, довіра читачів, електоральне наповнення і, як наслідок, місця до Чернігівської міської ради –від 5 до 7 місць).
Однак, як виявили кредитори, Дмитро Зінін витрачав їхні гроші не за цільовим призначенням і виявився звичайним шахраєм. Наприклад , на тиражування газети «Народний контроль Чернігова» яка безоплатно поширюється, він брав у них 50000 гривень на місяць, а фактично витрачав на це -15000 гривень, на чому останнім часом неодноразово ловився, шляхом інвентаризації тиражів та співставлення їх вартості. Саме з цього часу, інвестори засумнівалися і почали скорочувати витрати на Зініна, які той намагався різко збільшити під виборчу кампанію.
За підрахунками кредиторів , приблизно 60% своїх позик, 100% сум відкупних і 100% сум з «темників» Дмитро Зінін частково витрачав на задоволення примхливих потреб своєї коханки Богдани Стах (закордонні відпочинки, розрахунок за автомобіль «INFINITI», брендовий одяг, дорогі ресторани і т.д) та частково на придбання різноманітної нерухомості (ділянки, будинок, квартира) на підставних осіб. Таким чином Зінін надув надмірну кредитну бульбашку на Чернігівському ринку журналістських «темників», комерційного і політичного шантажу.
На відміну від Комуністів, які надали Зініну можливість продажу місць у списках Компартії без значних капіталовкладень зі своєї сторони, кредитори Зініна понесли значні збитки, їх квоту в Компартії Дмитро перепродав іншим кандидатам і частково заповнив своїми людьми, серед яких його коханка Богдана Стах та її батько. Коли йому виставили претензії відносно негайного повернення вкладених в нього коштів, він пообіцяв розрахуватися, але вже після виборів, коли він стане депутатом. Це не влаштувало інвесторів Зініна, адже вони переконані, що після виборів Дмитро «остаточно випряжеться». Це і стало останньою краплею у їх грошових взаємостосунках.
Відтак, кредитори Дмитра зіткнулися з невиплатою останнім боргів і частини брудних прибутків, які за їх доказами сягають понад 150000 американських доларів і накопичувалися протягом останніх двох років. В зв’язку з цим, кредитори у складі чотирьох фізичних осіб подають до суду позов, про стягнення боргів з Дмитра Зініна.

P.S. Згідно поставленого досліду, презерватив заповнений папіром за об’ємом і масою приблизно співрозмірними з сумою у 150000 американських доларів – лопнув.

Джерело: Високий Вал







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
12:07
17-Квіт-2024
Відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів по Чернігову
Щойно відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків ракетних ударів, - повідомляє
11:43
17-Квіт-2024
Ракетна атака рашистів по Чернігову: загиблі і багато поранених
У місті Чернігів триває рятувальна операція. Три ракетні удари по центру міста. Зруйн
Усі новини