реклама партнерів:
Головна » Гороскоп на Новий рік 2014 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на Новий рік 2014 для всіх знаків зодіаку


Коментарі: 0 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Новий рік 2014 - Рік Коня - період, коли від розрахунків і спостережень переходять до діла.
Для року характерний старт, забіг і прагнення до фінішу. Переможе та конячка, яка зможе розрахувати свої сили на весь період шляху, оцінити попутників і вибрати безпрограшний варіант!
У житті людина не завжди досягає успіху тільки за допомогою власних сил. Найчастіше вона потрапляє в поле зору впливового знаку і фортуна несе її на своїх крилах до досягнення мети!
Овна у 2014 році очікує шанс дістати щасливий квиточок. Найсприятливіший період – весна. В цей час зірки рекомендують зайнятися навчанням, щоб заповнити свій багаж знань свіжими навичками, які будуть корисними в майбутньому.

Кохання
Любовна сфера буде сприятливою. Кінь вітає рішення Овнів створити сім'ю. Гороскоп 2014 пророкує, що багато самотніх Овнів знайдуть своїх других половинок. У деяких зав'яжуться теплі, тривалі відносини, що в майбутньому можуть призвести до створення міцної сім'ї . Деякі представники вогняного знака відновлять старі відносини, які вони розірвали з власної ініціативи. Однак, астрологи не радять піддаватися миттєвим поривам, краще почекати , якщо почуття не охолонуть , то можна знову спробувати зблизитися з екс-коханим.

Кар'єра
Щодо кар'єри гороскоп 2014 передбачає для Овна зміну сфери діяльності. Потрібно не упустити вигідну пропозицію, яка може надійти на початку року або наприкінці літа. Безробітним Овнам рекомендується влаштуватися на роботу до квітня, оскільки у цей період є велика вірогідність посісти цікаву, перспективну посаду.
Гороскоп на 2014 рік для Овна у фінансовому плані непоганий. Все ж варто бути особливо уважним у фінансових питаннях, особливо тим, хто має свій бізнес або знаходиться на керівному посту.

Здоров'я
Овен не повинен ставити на перше місце роботу, головне - здоров'я. Ймовірні загострення хронічних хвороб. Для Овна астрологічний прогноз 2014 радить приділити увагу раціону харчування, дуже корисною буде оздоровча дієта. Варто обмежити кількість шкідливих продуктів.

ТЕЛЕЦЬ
Телець у рік Коня зможе насолодитися періодом гармонії. Покровитель року - синій Кінь – допоможе розглянути справжні цінності в житті, відсунути на задній план все зайве. Гороскоп на 2014 рік для Тельця принесе зміну життєвих пріоритетів. Можливо, відкриються невідомі раніше Вам таланти або ж будь-які можливості, які змінять життя в цілому.

Кар'єра
Деякі Тельці знайдуть нову можливість заробляти гроші. На початку року ймовірна неприємна ситуація, пов'язана з роботою, яка змусить довести свій професіоналізм, підтвердити авторитет. Тельцям не рекомендують вступати в конфлікти, якщо їх можна, хоч якось уникнути. Вже до весни у багатьох представників цього знаку Зодіаку вийде примножити свої капітали. У середині літа деяких Тельців керівництво відрядить за кордон, що стане початком просування кар'єрними сходами.

Кохання
Для сімейного Тельця астропрогноз 2014 рекомендує підготуватися до перевірок з боку партнерів. Багато в чому така ситуація буде обумовлена ​​відсутністю Тельців вдома. Поки Тельці будуть ретельно займатися роботою, домашні все ж будуть хвилюватися, їм також потрібна допомога і турбота.
Любовний гороскоп 2014 для Тельця радить зав'язувати стосунки навесні. Якщо Тельці не будуть упиратися ріжками у спірних ситуаціях, можливо, романтичні відносини переростуть в надійний союз. Крім того, варто остерігатися романів зі співробітниками, це може викликати заздрість і пересуди колег.

Здоров'я
Весь рік буде насичений активною діяльністю, це може забрати багато сил. Щоб уникнути перевтоми, зірки рекомендують чергувати відпочинок і роботу. Вихідні дні краще присвячувати різному відпочинку, щоб Ви могли як морально, так і фізично добре відпочивати.

БЛИЗНЮКИ
Гороскоп на 2014 рік для Близнюків буде досить неоднозначним. Деякі справи складатися будуть несподівано добре, інші ж, навпаки, можуть розчарувати. Гороскоп 2014 рекомендує зробити висновки з приводу, хто з оточення є вірним другом, а хто прихованим ворогом. Якщо є розбіжності і конфлікти, вирішити їх Близнюки повинні на початку року, від цього жити буде легше. Астрологи рекомендують не вибиватися з колії, оскільки повернутися назад буде зовсім непросто.

Кохання
Найсуттєвіші зміни у відносинах, як пророкує любовний гороскоп 2014 для Близнюків, очікуються на початку року Коня. Хтось розлучиться зі своїм обранцем, у когось відносини стануть ще більш серйозними. Деякі представники сузір'я Близнюки, які перебувають у шлюбі, захочуть завести дитину. Крім цього, одинокі Близнюки найбільш ймовірно зустрінуть другу половинку навесні, але, щоб це відбулося, не варто втягуватися в швидкоплинні інтрижки.

Кар'єра
У професійному плані Близнюки будуть енергійні та активні. Якщо Близнюки зуміють продуктивно працювати весь рік, то цей період стане досить благополучним і перспективним. Є велика ймовірність підвищення на посаді.
У фінансовому плані Кінь принесе прибуток, однак не варто втрачати пильність, щоб не потрапити в тенета шахраїв.

Здоров'я
Рік Коня може принести багато проблем у сфері здоров'я. Не потрібно займатися екстремальним спортом. Крім того, результатом недуги може стати недотримання правил здорового харчування. Зірки не радять переїдати, голодувати, їсти на « ходу» і харчуватися фаст-фудом. Травна система може постраждати через жовчнокам'яну хворобу.

РАК
Гороскоп на 2014 рік для Рака обіцяє, що рік Коня буде емоційним і цікавим. Зірки рекомендують налаштуватися на позитив, адже від настрою багато залежить у житті. Можливо, представники сузір'я Рака побажають змінити власні інтереси або друзів. Гороскоп 2014 рекомендує виключити ризиковані ситуації і не випробовувати долю, не радять астрологи їхати в далекі країни.

Кохання
Якщо Рак мав конфлікти з чоловіком або партнером у 2013 році, то швидше за все, вони продовжаться із ще більшою силою в 2014 році. Не потрібно ховатися від проблеми головою в пісок: якщо Вам людина дорога, з нею варто поговорити, знайти компроміс. Гороскоп 2014 для Рака радить навчитися не тільки правильно, щиро говорити, а й уміти слухати і розуміти мовця. Раки-одинаки будуть мати масу можливостей познайомитися з особами протилежної статі, але перспективними будуть відносини лише, якщо цього захочуть самі Раки.

Кар'єра
Найбільш вдалим періодом у професійній діяльності буде осінь. Взагалі рік Коня сприятливий для зміни місця роботи, якщо це, звичайно, неодноразово обдумане рішення, прийняте за допомогою холодного розрахунку, а не емоцій.
Фінансовий гороскоп обіцяє для Рака отримання матеріальних винагород, премій, можливо, це станеться вже на початку 2014 року. Головне після такого подарунка, щоб Рак не розслабився, а продовжував трудитися. Щоб кишеня не спорожніла, зірки не радять витрачати всі отримані гроші, все-таки потрібно економити.

Здоров'я
Астрологи попереджають про можливі проблеми зі здоров'ям, які найбільш вірогідні взимку через вірусні та простудні захворювання. Варто уникати переохолодження і зміцнювати імунітет.

ЛЕВ
Кінь прихильний до Левів, тому гороскоп на 2014 рік для Лева сприятливий. Вогненні натури повинні будуть викладатися на сто відсотків, але їх старання обов'язково виправдаються. Для Левів важливо, щоб їх оточували перевірені люди, тому вони зроблять переоцінку своїх взаємин з оточуючими.

Кохання
Гороскоп 2014 для Лева рекомендує не відкривати душу людині відразу, навіть якщо вона дуже сподобалась. Потрібно подивитися, як веде себе потенційна друга половина в різних ситуаціях, лише після цього можна робити якісь висновки. Одружені Леви матимуть змогу усвідомити, що їх обранець не та людина, з якою хочеться прожити все життя. Однак не варто поспішати розлучатися, можливо, просто зникла гострота почуттів, яку ще можна повернути.

Кар'єра
Трудова діяльність для Лева, як розповідає гороскоп на 2014 рік, складатиметься успішно, є великий шанс реалізувати задумані ідеї. Небесні світила особливу удачу пророкують Левам, задіяним в науці. Є велика частка ймовірності зробити істотне відкриття. Все ж, щоб домогтися успіху, потрібно бути наполегливими і старанними.
Деякі представники знаку Лева отримають високу посаду в нагороду за свою працю. Але гороскоп 2014 рекомендує досягати всього законними способами і чесною працею, в іншому випадку вчинений обман може дуже сильно нашкодити кар'єрі.
Фінансова сфера для Лева, згідно астропрогнозу на 2014 рік, буде не однозначною.
Можливо, відбудеться конфлікт з роботодавцем або ділові партнери стануть сумніватися в надійності Левів. Проте зневірятися не варто, все налагодиться.

Здоров'я
Гороскоп на 2014 рік для Лева оптимістичний у плані здоров'я, якщо ті будуть давати собі відпочинок.

ДІВА
Гороскоп для Діви обіцяє безконфліктний, спокійний рік. Дівам рекомендують позитивно мислити і робити висновки. Є ймовірність, що налагодяться стосунки зі старими друзями, з якими була якась сварка.

Кохання
У справах сердечних гороскоп 2014 для Діви обіцяє суттєві поліпшення. У житті людей, стихією яких є Земля, з'являться нові відчуття та емоції. Любовна сфера обіцяє бути багатою на сюрпризи протягом усього року. Багато представників сузір'я Діви зустрінуть вельми цікавого представника протилежної статі, інші помітять, що у них - взаємна симпатія з кимось з їх оточення. Сімейні люди відчують, що вони зробили правильний вибір партнера, з яким безпечно і комфортно.

Кар'єра
Дівам рекомендують скоріше завершити проекти 2013 року, інакше їх можна затягнути ще на рік. Можливо партнерські зв'язки, які були досить вигідними, будуть розірвані, і це не залежатиме від дій працьовитої Діви. Однак, не треба падати духом, адже завжди чорні смуги змінюються на білі. Великий шанс, що знайдуться партнери, з якими співпраця буде більш перспективною і вигідною, ніж з попередніми компаньйонами.
Гороскоп на 2014 рік для Діви досить сприятливий, незважаючи навіть на можливі перераховані вище проблеми. Зірки прогнозують стабільне матеріальне становище і збільшення доходів, хоча зі збільшенням прибутку можуть зрости витрати.

Здоров'я
Здебільшого в рік Коня Дівам не доведеться зіткнутися з грізними недугами. Хоча це не означає, що потрібно нехтувати профілактичними засобами та переохолоджуватися.

ТЕРЕЗИ
Терезам у рік Конячки потрібно не лінуватися, а займатися навчанням та самоосвітою. Отримані знання обов'язково посприяють просуванню по кар'єрних сходах. Серйозні зміни очікують повітряних натур влітку. Ці зміни зроблять Терезів більш впевненими в собі.

Кохання
Гороскоп 2014 для Терезів пророкує багато змін на любовному фронті. Багато-хто вирішить узаконити стосунки, а хто одружений захоче поповнення сімейства. Всі ці нововведення зроблять вітряних людей більш відповідальними і щасливими. Самотні представники сузір'я Терезів, можливо, зустрінуть споріднену душу, але це трапиться тільки з тими, хто вже морально готовий до доленосної зустрічі, хто вже повністю відпустив минулі відносини.

Кар'єра
Якщо на роботі у Терезів трапляються часті конфлікти з колегами або начальством, то зірки радять задуматися про причини того, що відбувається. Деякі Терези змінять місце роботи, адже в рік Коня будуть з'являтися нові перспективи і можливості. Зірки допомагатимуть досягненню успіху людям, які почнуть нову справу, будуть проявляти такі якості як працьовитість і наполегливість.
Гороскоп на 2014 рік для Терезів попереджає, що можливі проблеми з фінансами.
Рекомендують обачно ставитися до своїх витрат, завжди потрібно залишати запас коштів, на випадок, якщо зарплата не буде виплачена вчасно.

Здоров'я
Терези, які захоплюються спортом, не зловживають алкоголем і шкідливою їжею навряд чи відчують симптоми, що змусять звернутися до лікаря. Тому спорт, відпочинок та вітаміни повинні бути супутниками Терезів.

СКОРПІОН
Скорпіонам належить багато повчитися, щоб відкрити нові перспективи в рік вогненного Коня. Астрологи рекомендують не лінуватися та засвоювати корисну інформацію - це допоможе реалізувати задумане. Скорпіони не повинні будувати захмарних планів, всі задумки повинні бути реальними і виконувати їх потрібно поетапно, щоб досягти мети.

Кохання
Гороскоп 2014 для Скорпіона обіцяє представникам водної стихії небувалий успіх в осіб протилежної статі. Небесні світила радять звертати увагу на тих, хто демонструє симпатію, в іншому випадку можна пропустити справжнє взаємне почуття. Звичайно, не варто відповідати взаємністю кожному, хто це хоче почути. Перш за все, рекомендується не обманювати потенційних залицяльників. Для сімейних Скорпіонів гороскоп 2014 пророкує загрозу у відносинах. Щоб подібного уникнути, варто бути менш дратівливими і більше тактовними.

Кар'єра
Гороскоп на 2014 рік для Скорпіона не виключає ймовірності виникнення конфліктів зі співробітниками. Тут теж рекомендується стримати свою войовничість і спокійно ставитись до критики. Якщо в словах критика є частка правди, то потрібно працювати над собою. Найбільш вдалими місяцями стануть серпень і червень.
Про фінансове становище Скорпіонам можна не хвилюватися, гроші будуть водитися. Є шанс подорожі закордон або купівлі нерухомості.

Здоров'я
Здоров'я Скорпіона може підвести ранньою весною, коли велика ймовірність розвитку простудного захворювання. У разі чого не потрібно займатися народними методиками, самолікуванням - краще звернутися до фахівців. Деяких представників сузір'я Скорпіона можуть торкнутися проблеми сексуального здоров'я, тому потрібно не нехтувати засобами захисту. Крім того, слід побоюватися професійних захворювань.

СТРІЛЕЦЬ
Небесні світила радять Стрільцям побільше спілкуватися і заводити корисні знайомства. Саме наявність зв'язків допоможе вирішувати проблемні ситуації. Рекомендується розвивати індивідуальні здібності - це принесе самозадоволення, налаштує на позитив, а значить, шанс на успіх істотно збільшиться.

Кохання
Астрологи віщують значні зміни в особистому житті. Цього року чимало Стрільців нарешті знайдуть своє щастя, і станеться це, можливо, вже навесні. Тому дуже ймовірно, що до кінця року деякі Стрільці подадуть заяву в РАЦС. У зв'язку з такими прогнозами, рік Коня для Стрільця буде вельми яскравим і емоційним, лише з позитивними емоціями.

Кар'єра
Кар'єра не повинна страждати через успіх в особистих справах, все-таки від кар'єри залежить добробут сім'ї, тому трудитися потрібно старанно. Начальство неодмінно побачить працьовитість і перспективність Стрільця, так що можна чекати збільшення заробітної плати і переходу на нову посаду.
Оскільки попереду всіх Стрільців чекають великі зміни, які зажадають чималих матеріальних витрат, то гороскоп на 2014 рік рекомендує заощаджувати фінанси. Астрологи радять уважно поставитись до пропозицій на кшталт купити нерухомість за мізерною ціною, такі обіцянки можуть надовго затягнутися і так і не втілитися в реальність.

Здоров'я
Стрільцям обіцяють хороше здоров'я. Потрібно більше відпочивати, не нервувати, гуляти на чистому повітрі і тоді ніякі недуги не будуть страшні Стрільцям.

КОЗЕРІГ
Самітництво не приносить багато користі, тому гороскоп на 2014 рік для Козерога приготував безліч зустрічей. Представникам цього знаку зодіаку рекомендується вести більш соціальний спосіб життя, частіше проводити час у дружній обстановці. У цілому для Козерогів 2014 обіцяє бути вельми успішним.

Кохання
Козероги будуть сяяти позитивною енергетикою і чарівністю, це притягне безліч бажаючих завести інтрижку з цим знаком Землі. Так що для Козерога не складе труднощів завоювати об'єкт симпатії. Ймовірно, підвищеною увагою користуватися будуть і сімейні люди. Це може насторожити партнерів і зробити їх більш ревнивими. Щоб пом'якшити гнів другої половини, гороскоп на 2014 рік радить Козерогам постаратися ігнорувати загравання з боку, адже сім'я дорожча за скороминущі розваги.

Кар'єра
Гороскоп на 2014 рік для Козерога обіцяє розкрити нові таланти, які допоможуть досягти якісних зрушень у трудовій сфері. У квітні вірогідні знайомства, які стануть в нагоді у професійній сфері. У червні зросте емоційне напруження на роботі. Щоб уникнути конфліктів, астрологи радять зберігати спокій, ставитися лояльно до висловлювань колег, не провокувати скандали.
Матеріальний дохід у Козерога буде досить непоганим, особливо навесні велика ймовірність отримання прибутку (отримання спадщини, виграш у лотерею, премія). Витрати теж зростуть, тому зірки рекомендують грамотно розпланувати фінанси, щоб не витратити більше, ніж це допускає гаманець на певний момент.

Здоров'я
Правильний розпорядок дня Козерога допоможе йому уникнути проблем зі здоров'ям.

ВОДОЛІЙ
На початку року Коня велика ймовірність, що Водолії будуть здійснювати не дуже справедливі вчинки. Це призведе до багатьох проблем, які неодмінно доведеться вирішувати. Небесні світила пропонують взяти на озброєння девіз : «Є мета - перешкод немає».

Кохання
Гороскоп 2014 для Водолія не обіцяє нічого незвичайного в любовному напрямку. Деякі самотні Водолії зустрінуть цікавих представників протилежної статі, проте значущими людьми один для одного вони, найімовірніше, не стануть. Для Водолія, який перебуває у відносинах, радять стати більш непередбачуваним, наприклад можна вчинити несподіваний вчинок, який приємно здивує партнера.

Кар'єра
У першій декаді 2014 року багато Водоліїв будуть займатися виконанням основної роботи. Рік Коня - сприятливий період, щоб задуматися про нові проекти. Влітку деяким людям, стихією яких виступає Повітря, світить підвищення на роботі.
У фінансовій сфері гороскоп на 2014 рік для Водолія рекомендує бути уважнішим. Слід остерігатися шахраїв, оскільки є ймовірність бути обманутим. Не бажано робити серйозні покупки та брати участь в сумнівних заходах.

Здоров'я
У плані здоров'я у Водолія буде все нормально, головне не можна займатися самолікуванням чи ігнорувати захворювання. Любителям командних видів спорту краще відмовитися від цього заняття в березні або ж потрібно бути гранично обережними.

РИБИ
Представникам Риб не слід будувати плани наперед. Зірки попереджають, що в першій декаді року велика ймовірність виникнення факторів, які завадять реалізувати задумане. Краще - діяти згідно із ситуацією, варто довіряти інтуїції, тим більше, що вона буде добре «працювати». Гороскоп 2014 не рекомендує Рибам намагатися робити кілька занять відразу, доцільніше зосередитися на чомусь конкретному.

Кохання
У любовних справах Риби будуть цілеспрямованими, що їм, в принципі, не характерно. Така поведінка, безсумнівно, сподобається їх обранцям. Для одружених Риб гороскоп радить відстоювати свої позиції і не змінювати рішень. Тим, у яких є якісь розбіжності з родичами, потрібно обговорити з ними ці питання, прийти до компромісу.

Кар'єра
У трудовій сфері Рибам слід бути обережнішими, не брати участь у проектах, які викликають сумніви. Деякі ситуації, які спочатку здаються вигідними, можуть змінитися не на користь Риб.
Гороскоп на 2014 рік для Риб обіцяє хороші перспективи щодо матеріального становища.
У фінансовій сфері людей, що народилися під цим зодіакальним знаком, чекає багато приємних сюрпризів. Зарплату виплачуватимуть вчасно, можливі додаткові винагороди. У Риб є ймовірність відкриття нового джерела додаткового доходу, який значно поліпшить матеріальне становище.

Здоров'я
Рибам гороскоп 2014 радить дотримуватися запобіжних заходів (гігієнічні заходи, одягатися по погоді, приймати вітаміни). Це допоможе вберегтися від захворювань.

Джерело: http://2014godloshadi.com






Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
17:25
17-Квіт-2024
Полтавська земля багата на пам’ятки історії: бережімо нашу історію
Полтавська земля багата на пам’ятки історії. Це й не дивно, адже тисячі років тому ту
Усі новини