реклама партнерів:
Головна » Лілу: я не піду по трупах!

Лілу: я не піду по трупах!


Коментарі: 1 КУЛЬТУРА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Цей рік для України ознаменувався проривом у кінематографічній сфері.
А саме - знято і частково презентовано на Берлінале (був показаний тільки трейлер, бо українська команда не вклалася у терміни) перший український 3D фільм «Люблю і крапка». Процесом керував одеський режисер Валерій Ямбурський, а головну роль у стрічці зіграла співачка Лілу, не уповільнивши і з виходом 3D кліпом на пісню-саундтрек до фільму.

Для початку, звичайно ж, розкажіть про фільм «Люблю і крапка» - першого українського 3D фільму. Як все починалося, як Вас запросили брати участь в кіно?

Одного разу пролунав дзвінок на мобільний телефон і представник адміністративної групи фільму «Люблю і крапка» запропонував взяти участь у пробах на одну з ролей фільму. Як виявилося, Віктор Вільгельм, один з продюсерів фільму, побачив в одному з Київських офісів моє фото, а так як він з Чехії і не особливо стежить за українським шоу бізнесом, зацікавився і запитав "Хто це?"
До моменту нашої зустрічі на пробах в Севастополі, вони з режисером Валерієм Ямбурським вже знали про мене практично все ... прослухали пісні, переглянули всі відео та інтерв'ю і навіть ознайомилися з моїм авторським курсом «Естетична гімнастика з Lilu» на DVD (сміється).

Мені відправили сценарій і сказали які сцени підготувати. У Севастополі ми відзняли «проби», і я ввечері поїхала додому. Причому поїхала дуже спокійна, адже була впевнена, що напевно з цього всього нічого не вийде ... А ще через тиждень мені передзвонили і сказали, що чекають мене на зйомки до Севастополя через десять днів. Ось така історія (посміхається).

А чи знаєте ви хто ще був у списку на Вашу роль?

Знаю, пробувалися ще дві актриси: одна з Москви, інша з Мінська, і більше нічого про них сказати не можу. І ще, для саркастично налаштованих журналістів і людей хочу додати: у мене немає грошей і амбіцій знімати кіно «під себе». А судити про мою роботу прошу строго, але вже після прем'єри ... Це потрібно для того, щоб я могла покращитись у своїх наступних кінороботах, якщо ж, звичайно, мене будуть запрошувати (сміється).
Природно, не стану кривити душею, в майбутньому я буду розглядати пропозиції, якщо вони будуть мені поступати, але домінуючою вважаю все-таки свою вокальну кар'єру!

Які були перші враження про Вашу героїні?

Перше, що я відзначила, це те, що ми з нею абсолютно полярні і саме тому мені було вдвічі цікаво приступити до роботи над роллю. Ви знаєте, мої слухачі і глядачі звикли до мого досить позитивному образу на сцені, а тут щось інше ...

У процесі зйомки вносили якісь корективи до реплік чи характеру героїні?

Ми працювали над роллю ще й до початку зйомок з режисером Валерієм Ямбурським, так що безпосередньо обговорювали кожну сцену напередодні і в процесі зйомок також ... Так як відносини з командою склалися довірчі і атмосфера на знімальному майданчику в цілому була приємною і до мене як до творчої одиниці ставилися з повагою, звичайно, я могла вносити свої корективи. Наприклад, мені хотілося додати моїй героїні деякого лиску, хоч вона дівчина з глибинки, і додати м'якості і жіночності в її манери, поведінку і мова, не дивлячись на рід її діяльності .. Мені хотілося, щоб глядачі їй симпатизували.

І як взагалі складалися взаємовідношення на майданчику з акторами та знімальною командою? Кого б відзначили особливо з усіх, з ким довелося працювати?

Як я вже говорила, відносини на майданчику з групою склалися просто чудові! І для мене це було вкрай важливо, тому що я вперше опинилася на знімальному майданчику, в чужому місті, з абсолютно незнайомими людьми (посміхається). І хоча елементарні акторські навички у мене все ж є - я закінчила коледж естрадно-циркового мистецтва, відділення естрадно джазового вокалу - це і поняття про сценічної мови і сценічних рухах і акторській майстерності в рамках предметного вивчення, все одно багато чому доводилося вчитися прямо на майданчику.
Хочеться відзначити і сказати величезне спасибі Валерію Ямбурському, режисерові, перш за все за те, що затвердив мене на цю роль і допоміг багато в чому розібратися, також Павлу Дерев'янко та Михайлу Голубовичу (актори, прим. Авт.) За «школу молодого бійця» (сміється ).

Було щось таке, чого Вам ніколи не доводилося робити раніше?

Для мене на зйомках багато що було вперше, але це був захоплюючий період мого життя і я «віддавалася» йому вся без залишку.

Чи довелося переступати через себе на зйомці?

Не знаю, я навіть не замислювалася над цим ...

До речі, чи є щось, що б Ви ніколи не зробили заради якої б там не було вражаючої кар'єри? Якісь табу?

Я не піду по трупах! Це не мій шлях. Кар'єра - це дуже важливо, але важливіше для мене - це залишатися гідною людиною.

Під час зйомок - чи було щось кумедне або зворушливе, що до цих пір згадуєте?

Так (сміється)! Абсолютно реально, вперше в житті, мені розбили голову сковорідкою! А ще зйомки на яхті ... У які ситуації ми там тільки не потрапляли (сміється)! Боюся, що я довго ще не буду виходити в море на яхті після цієї історії ... А взагалі, багато що є що згадати.

А як щодо кліпу на пісню-саундтрек до фільму «Я буду сильною»? Розкажіть як проходили зйомки? Знімала та ж команда, яка працювала над фільмом, вірно?

Над візуалізацією до пісні «Я буду сильною» ми працювали з командою фільму «Люблю і крапка». Але я якось не звикла розповідати про кліпи, зазвичай я відразу ж пропоную їх подивитися (посміхається). Можу сказати одне: картинка вийшла досить «кіношною» і це мене порадувало. Мені хотілося, щоб було видно артиста: його очі, міміку, жести, харизму .. Лощена гламурна картинка - це теж здорово, але не для цієї пісні, адже за ефектами не завжди помічаєш і запам'ятовуєш самого артиста.

Ви ж зробили акцент на характер своєї героїні, і кінець міні-історії кліпу відрізняється від фіналу фільму. Можна зробити висновок, що ви не згодні з версією режисера?

Я б не стала так говорити, я надала своїм слухачам і глядачам просто свій варіант розв'язки цієї заплутаної історії ..

У підсумку, Вам подобається результат - фільм і відеокліп? Чула від журналістів, які були на прем'єрі, що 3D картинка далека від зарубіжної ..

Що стосується фільму, то я не бачила його повністю. Хочу піти на прем'єру і подивитися в кінозалі. Ті невеликі епізоди, які мені вдалося побачити на великому екрані - конкурентноздатні. Інше питання - це стилізація «картинки», вона може комусь подобатися, а комусь ні. А журналісти... Вони взагалі з сарказмом ставляться до будь-яких «рухів» в українському кінематографі (сміється). Але ж якщо подивитися на це з іншого боку, фільми знімаються для людей, а не для журналістів. За їх реакції і треба судити. Однак я висловлюю свою особисту думку, я не продюсер картини, щоб когось і у чомусь переконувати...

А що стосується кліпу, то візуальним рядом до пісні «Я буду сильною» я задоволена.

Відволікаючись від теми кіно, розкажіть про головне у Вашій музичній кар'єрі. Над чим працюєте, що плануєте, ніж пишаєтеся?

Минулий рік для мене був «врожайним». Це і вихід третьої студійної платівки «Час, як вода» і тур по містах України на його підтримку, зйомки у фільмі «Люблю і крапка». На квітень запланована прем'єра фільму, а з нею - ряд поїздок і прем'єр по великих містах України. Також планую весняний тур по тих городах, концерти в яких довелося скасувати через зйомки, а ще готую джазову програму для своїх слухачів.

Великі плани! А що з останнього в світі шоу-бізнесу Вас вразило найбільше? Концерт, новина, подія, що завгодно.

Інтернаціональний «baby bum». Це здорово (сміється)!

Концерти, зйомки, кліпи, пісні, кіно ... Це виснажлива і часто невиправданий і невдячна праця, та й особисте життя, адже її складно поєднувати з роботою. Навіщо Вам все це?

Я в цьому всьому, як риба у воді. Це і є моє життя і я люблю її в будь-яких проявах! Навіть коли у мене щось не виходить (посміхається). Що стосується сім'ї, то мені пощастило - мій чоловік теж причетний до шоу бізнесу, він музикант, композитор, саунд продюсер. І крім того, він поділяє мої погляди на життя!

Про фільм «Люблю і крапка»:

Режисер: Валерій Ямбурський («Приблуда», «День переможених»).
Сценарій: Денис Замрій, Костянтин Коновалов.
У ролях: Лілу, Павло Дерев'янко («Штрафбат», «Бій з тінню»), Дмитро Шаракоіс («9 рота», «Інтерни»), Михайло Голубович («Пропала грамота», «Тихий Дон»), Олександр Тютрюмов (« Механічна сюїта »,« Блокпост »).
Прем'єра: 7 квітні 2011

P. S.: «Студія Квартал-95» разом з компанією Leopolis у минулому році почали зйомки, як було оголошено, «першого українського фільму в 3D форматі». Але команда «Люблю і крапка» обскакала Зеленського і Ко. А от Павло Дерев'янко, між тим, встиг влізти в обидва фільми. Зараз фільм «Ржевський проти Наполеона» в стадії пост-продакшена, так що, судячи з заявленої дати прем'єри, в листопаді подивимося яка з двох команд у підсумку здивує більше.







Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

18:20
25-Квіт-2024
Міністр Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею, подав заяву про відставку
"До Верховної Ради України надійшла заява від Миколи Сольського про відставку з посад
21:23
24-Квіт-2024
Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млрд
Президент США Джо Байден підписав законопроект щодо допомоги Україні на понад $60 млр
20:49
23-Квіт-2024
Коли Верховна рада заборонить РПЦ в Україні
Верховна Рада, ймовірно, у травні зможе розглянути в другому читанні урядовий законоп
16:38
22-Квіт-2024
Виставка акварельного живопису Марії Рибіної-Ткач «Прозорі барви» в Чернігові
23 квітня о 12.00 в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стар
08:16
21-Квіт-2024
Конгресвумен Марсі Каптур виступаючи за допомогу Україні процитувала Тараса Шевченка
Під час виступу на підтримку законопроєкту про допомогу Україні, конгресвумен-демокра
21:03
20-Квіт-2024
Конгрес США проголосував за військову допомогу Україні
Трохи статистики голосувань:
1. Конфіскація активів РФ та заборона TikTok — 36
18:46
19-Квіт-2024
Ворожий літак Ту-22МЗ збили на відстані близько 300 кілометрів від України
Один з дальніх бомбардувальників Ту-22М3, які в ніч на 19 квітня здійснювали ракетну
16:13
19-Квіт-2024
Дружба народів: росія використовує студентів з Африки заради пропаганди своєї геополітичної величі
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його уча
10:16
19-Квіт-2024
Дослідження ефективності навчання у приватних школах

Приватна школа в сучасному світі привертає увагу батьк

18:39
18-Квіт-2024
«Хатят лі русскіє вайни»
З таким рефреном звучала давно радянська пісня. Зміст якої полягав у тому, щоби перек
Усі новини