реклама партнерів:
Головна » Повноправним власником 2012 року вважають Чорного водяного Дракона

Повноправним власником 2012 року вважають Чорного водяного Дракона


Коментарі: 0 Свята. Пам'ятні дати

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
На взаємозв’язок циклів обертань планети Земля і Юпітер навколо Сонця і Місяця навколо Землі звернули увагу китайці і був складений стародавній китайський календар. У цьому календарі розглянуто дванадцятирічний цикл, де кожен рік періоду має свого покровителя – так називался тварина-символ цього року. П’ять циклів по дванадцять років визначають шістдесятирічний цикл літочислення.
Китайська назва Дракона: Лун
П’ятий знак китайського Зодіаку
Час доби під керуванням Дракона: 7:00 9:00
Відповідний знак західного Зодіаку: Терези
Елемент: дерево
Полярність: позитивна
За східним календарем з 23 січня 2012 повноправним власником року можна вважати Чорного водяного Дракона, або ж як прийнято фахівцями в цій галузі, роком Синього Дракона. Основні кольори в яких радять зустрічати рік Дракона – чорний, блакитний, золотий. Оскільки стихія року – вода, цей рік принесе динамізм і напористість значні зміни, а також оскільки це рік Дракона – вогненну пристрасть. Деякі говорять, що в рік Дракона, немовля з’являється на світ зі срібною ложкою у роті. Люди народжені в рік Дракона володіють фізичною витривалістю, природне везіння дає можливість легко добится успіху і зайняти високе положення в суспільстві. Дракон із старовини – символ китайських імператорів.
Дракон, серед знаків східного гороскопу, один з тих з ким асоціюється сила, перемога і щастя. Полум’яність, напористість, бажання завжди бути першим роблять Дракона неперевершеним опонентів у дискусії. У суперечці, якщо зачепити впертого і дратівливого Дракона, він може використовувати образливі слівця, зате потім легко відходить. Його незвичайний розум та інші природні таланти допоможуть стати успішним в кар’єрі і творчих починаннях. Наріжним каменем сильної особистості Дракона є прагнення бути переможцем у всіх сферах його діяльності.
Дракон обов’язково здоровий, відкритий і життєлюбний, він настільки відкритий і чистий як вода, що ніколи не буде лицемірити або злословити. З Драконів виходять погані дипломати. Гордість і впливовість дозволяють досягнути багато чого в житті в незалежності від обрання професії, він завжди буде лідирувати.
Дракони частіше улюблені, ніж люблять. Вони чутливі і схвильовані. Романтичність, влюбливість, безрозсудність, роблять дракона незабутнім для свого обранця. Дракони-чоловіки легко підкорюють жіночі серця, вони винахідливі і видумчіви підносять обраницю до небес. Можуть довго не ставати розсудливими, так вони навіть почувають себе краще.
Дракони-жінки – це фатальні жінки, історії їхнього кохання увіковічняться. Вони часто будуть отримувати пропозиції про заміжжя, але не так просто їх приручити. Жінка-Дракон – відповідальна, інтелектуальна, вольова й енергійна. У неї скрізь порядок вдома і на роботі. Вона ефективно розподіляє свій час і з цього все встигає. Жінки-Дракони пристрасні, швидко спалахують і швидко перегорають.Вони володіють серцем багатьох чоловіків, але самі рідко віддають своє. Вони в основному кар’єристки, мають гарний смак в одязі і в чоловіках.

Дракон щодо інших знаків
Між Мавпою і Драконом можливо взаємодоповнення: хитрість Мавпи і міць Дракона. Вони потрібні один одному – це ідеальний союз. Потрібно опасатся тільки їй, він зможе пробачити насмішку. До речі шлюб з партнерами цього знаку буде гармонійним, щасливим і багатим.
Союз з Змією позитивний. Дракон-естет, він гордий красою і чарівністю Змії.
Можливий союз з Пацюком. Звичайно, Пацюк скористається всім, що принесе Дракон. Розум і матеріальна зацікавленість Щура дозволять Дракону ще більше блищати, вона буде його підштовхувати. Щур, якщо полюбить буде завжди до нього прихильний, навіть всупереч його байдужості. Щур від цього союзу може взяти багато чого.
Справи з Драконом не проти вести Півень. Півень-ділова людина буде ковтати зерна успіху, які сипляться від Дракона.
Союз Дракона з Тигром до спокою не приводить.
Дракон і метушлива Собака – погане поєднання. Вона надто пессимістично-реалістична для втілення всіх задум Дракона.

До 25 років Дракон шукає свій шлях, можуть виникати труднощі і незадоволеність, він дуже вимогливий до свого оточення. Через свою гарячковість він може нажити ворогів. Але все ж в очах багатьох він побачить захоплення і слухняність. Його важкий характер принесе йому почуття незадоволеності життям. У зрілості він однозначно знайде гармонію, душевну рівновагу і багатство. Легкий шлях у Дракона дуже ілюзорний. Його дорога – примарний блиск, його сила-це лише стан яке потрібно в собі викликати постійно. Дракон – тварина для свята, після свята він як опудало буде віддано вогню і як Фенікс відродиться знову і знову з попелу. Дракон-це химера.
Не дивно, оскільки Дракони літають, що в цей рік народилися відомі льотчики.
Яскраве життя небезпеки, пригоди, нові ландшафти дуже приваблюють Дракона.
Енергетика Дракона манить до нього всі можливості світу, потрібно тільки щоб кмітливість вчасно спрацювала.
Водяний дракон найвідчутніший знак. Він уважний до людей, легко знаходить з ними спільну мову, він вміє розуміти. Водяний дракон – доброзичливий і не дуже вимогливий. За гороскопом, хто народився в рік Дракона – приємні натури, можуть підтримати в розмові різні теми. Їх смак в захопленнях може бути хаотично-різноманітний і не постійний.

Джерело: http://korisni-porady.co.ua




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини