реклама партнерів:
Головна » Український театр тіней VERBA підкорив американців (ВІДЕО)

Український театр тіней VERBA підкорив американців (ВІДЕО)


Коментарі: 0 ПОДІЇ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Нещодавно телеканал NBC оприлюднив анонс нового епізоду шоу America's Got Talent. І в ньому був повністю показаний номер чернігівського театру тіней VERBA! Він став першим театром тіней з України, який взяв участь в шоу такого масштабу! З-поміж 40 000 поданих заявок для зйомок в шоу були відібрані тільки 225 учасників!

Весь Лос-Анджелес просякнутий духом кіно і телебачення. Буквально всюди рясніють біл-борди з анонсами найпопулярніших телешоу, на автобусах афіші кінопрем'єр, далеко видніються знаменитий напис Hollywood і Universal Studios. Відчути цю атмосферу вже здається чимось неймовірним.



До зйомок у колективу була ще ціла вільна добу, тому було прийнято одноголосне рішення своїми очима побачити алею зірок, Chinese Theater, в якому проходить щорічна церемонія вручення Оскар, а також сфотографуватися на тлі знаменитого напису Hollywood. Цей день був першим вихідним за довгі тижні старанних репетицій і тренувань, він допоміг команді знову зібратися з силами для одного з найвідповідальніших днів у творчій кар'єрі.

У артистів театру тіней VERBA вже більше 8 років досвіду виступів на великих сценах і телепроектах, але в день зйомок навіть у них тремтіли коліна. У цьому шоу конкуренція настільки висока і всі учасники настільки професіонали своєї справи, що ні у кого просто немає права на помилку. Всього 3 хвилини виступу вирішували всю подальшу долю колективу на проекті.

Саме шоу проходило в театрі Pasadena Civic Auditorium невеликого міста Пасадена, у передмісті Лос-Анджелеса. У цьому театрі проходило безліч концертів і заходів найвищого класу. Зал місткістю майже 3000 чоловік є місцем проведення церемонії Еммі, найбільших бродвейських мюзиклів і концертів найбільших зірок.

Судді нового сезону - незмінні Саймон Коуелл і Хоуі Мендел, а також новачки Джуліанна Хаф і Габріель Юніон. Головним завданням колективу театру тіней VERBA було здивувати кожного з суддів, а це не так просто! Наприклад, Саймон є суддею як американського, так і британського шоу талантів вже протягом 15-ти років і він бачив вже буквально все. Для Хоуі це ювілейний десятий сезон, а Джуліанна і Габріель, які є хореографом і актрисою, відразу побачать всі недоліки виступу.

Перед колективом стояла непроста задача і кожен з артистів був у неймовірному напруженні. Однак, перед самим виступом їх чекав приємний сюрприз. Новим ведучим шоу став сам Террі Крюс! Після спілкування з ним кожен з учасників театру почав відчувати себе набагато впевненіше.
На сцені згасло світло і почався виступ. Театр тіней VERBA, в першу чергу, український колектив, про що говорить і їх назва. Тому в першому номері вони вирішили розкрити тему близьку кожному українцю і поділитися нею з усім світом. У ній є любов, розставання, втрата і надія.



VERBA SHADOW в співавторстві з MarinArtStudio (режисером-постановником Володимиром Маріним і хореографом Іриною Маріною) вдалося створити прекрасну історію. Але щоб запам'ятатися глядачам і журі мало показати просто театр тіней. Вони презентували світу новинку - театр тіней 3D. Завдяки цій техніці, звичний "плаский" театр перетворюється в незвичайне шоу, де артисти виступають не тільки за екраном у вигляді тіней, а й перед самою аудиторією, що більше втягує всіх глядачів в шоу. До того ж до театру тіней і живого виступу головних героїв, були додані візуальні спецефекти, які підкреслюють настрій і атмосферу, що відбувається. Це було саме те, чого чекали журі: свіжий погляд на вже добре відомий жанр.




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини