реклама партнерів:
Головна » Керівник Чернігівської ОДА Володимир Хоменко знайомиться з районами

Керівник Чернігівської ОДА Володимир Хоменко знайомиться з районами


Коментарі: 0 ПОДІЇ

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
17-20 липня тимчасово виконуючий обов'язки голови Чернігівської облдержадміністрації В.Хоменко відвідав з робочими поїздками райони: 18 липня - Бобровицький та Носівський, 20 липня - Чернігівський, 21 липня - Козелецький.
Зокрема, В.Хоменко побував на ВАТ "Бобровицький молокозавод", відвідав Бобровицьку центральну районну лікарню, ознайомився з ходом державних закупівель зерна на ДП ДАК "Хліб України" "Хлібна база N83" та станом справ з приймання зерна цьогорічного врожаю на ВАТ "Бобровицьке ХПП".
У ході відвідування Вороньківського стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян було порушено питання винайдення можливостей за рахунок місцевого бюджету створити кращі умови перебування громадян у зазначеному закладі та забезпечити їх усім необхідним, а також необхідність вирішення проблеми надання допомоги одиноким непрацездатним громадянам району, що не мають можливості перебувати у відділенні.
Під час зустрічі з працівниками підприємства ВАТ "Новобиківський цукровий завод" В.Хоменко зауважив, що стурбований долею заводу, який є бюджетоутворюючим підприємством району, а зараз знаходиться у тяжкому фінансово-економічному стані, і наголосив, що бере під контроль питання виведення заводу з кризи.
У с.Кобижча тимчасово виконуючий обов'язки голови Чернігівської облдержадміністрації ознайомився з підготовкою шкіл до нового опалювального сезону та відвідав спортивний комплекс.
У м.Носівці В.Хоменко побував на ВАТ "Носівський цукровий завод", приватному підприємстві "Агро прогрес", де ознайомився з новими підходами вирішення соціальних проблем, та ЗАТ "Нива".
Під час розмови з керівництвом районів обговорювалися також питання щодо необхідності подальшої газифікації населених пунктів, активізації роботи "Облспоживспілки" та підприємств споживчої кооперації, які без відповідної уваги районної влади перетворилися на пам'ятники безгосподарності в обох районах.
Порушуючи питання щодо призначення нових керівників районів, В.Хоменко підкреслив, що сподівається знайти кандидатів на посаду нових голів райдержадміністрацій серед місцевих кадрів і висловив надію на те, що це будуть кваліфіковані фахівці з досвідом роботи, які користуються повагою у районі.
Перебуваючи в Чернігівському районі, В.Хоменко відвідав ТОВ "Аргон" с.Количівка, де ознайомився з виробництвом столярних виробів та підняв питання розширення асортименту кінцевої продукції, та інтенсивний сад фермерського господарства "Світанок".
У ході зустрічі з керівництвом та спеціалістами ВАТ "Чернігівський молокозавод" були обговорені перспективи розвитку підприємства, відносини з виробниками молока та система закупівель.
В селищі Седнів на підприємстві ДП "Левона С" керівник області вів мову про технологію вирощування картоплі, кооперацію сільгоспвиробників в питанні вирощування та забезпечення потужностей даного підприємства сировиною для виробництва крохмалю.
Перебуваючи в сільськогосподарському підприємстві ЗАТ НВО "Чернігівеліткартопля", В.Хоменко ознайомився з науковою базою підприємства, дав позитивну оцінку їй, відвідав насіннєвий центр та здійснив об'їзд полів.
На будівельному майданчику Седнівського навчально-виховного комплексу мова йшла про інтенсифікацію археологічних робіт.
У місцевій амбулаторії були підняті питання сільської медицини та забезпечення її медикаментами.
У розмові з Седнівським селищним головою керівник області наголосив на вирішенні нагальних проблем соціального захисту жителів селища, зокрема, одиноких людей.
В Чернігівській центральній районній лікарні т.в.о. голови облдержадміністрації відвідав модернізоване пологове відділення, інфекційне відділення. Головний лікар підняв питання забезпечення обладнанням ЦРЛ та потреби у вирішенні питання неврологічного відділення.
Керівником області дана вказівка на підготовку проектно-кошторисної документації розпочатого будівництва для розміщення неврологічного відділення.
Під час перебування у Козелецькому районі В.Хоменко оглянув підприємства, установи соціальної сфери та провів зустріч з керівництвом району.

Джерело: офіційний сайт Чернігівської обласної держадміністрації.





QR-код посилання на сторінку



Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
20:23
21-Бер-2024
Триває обговорення про введення французьких військ в Україну
І так, що відбувається у Франції і про що йдуть розмови в європейських столицях.
Усі новини