реклама партнерів:
Головна » Чернігівська якість-2009

Чернігівська якість-2009


Коментарі: 0 ЕКОНОМІКА

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Двадцять три підприємства області беруть участь у конкурсі "Чернігівська якість-2009". Серед них – виробники молокопродуктів та хлібопродуктів, ковбас та напоїв, світлофорів і медичного одягу.
Про хід конкурсу розповіла начальник відділу систем управління державного підприємств "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик.

Просто – смачно і якісно!
У номінації "Продовольчі товари" підприємство "Ічнянський завод сухого молока та масла" виставило на конкурс масло солодковершкове селянське.
Вперше бере участь у конкурсі ВАТ "САН ІнБев". Їх продукція – пиво "Чернігівське світле".
Молоко згущене варене "Ірис" представив на розсуд конкурсної комісії ТОВ "Торговий дім "Сіверяни", а ВАТ "Ніжинський хліб" – хліб український новий подовий.
На належне визнання своєї продукції сподівається і Приватне виробниче підприємство "Джі-Ен-Ел" (крупа горох шліфований).
У конкурсі також беруть участь ВАТ "Чернігівський хлібокомбінат" (продукція Витушка здобна вищого ґатунку), ЗАТ ЧЛГЗ "Чернігівська горілка" (горілка "Столична" та горілка "Оригінальна"), підприємство "Ритм (балик фуршетний сирокопчений вищого ґатунку), ТОВ "Наша булочка" (палочки з кунжутом), ВАТ "Чернігівський молокозавод" (йогурти ТМ "Кринка" в економній упаковці та продукт кисломолочний "Біфілайф", ВАТ "Ніжинський м’ясокомбінат" (ковбаса напівкопчена першого сорту "Салямі до пива" і ковбаса напвікопчена першого сорту "Ніжинська фірмова".

Чернігівці – найкращі у всьому!
Вдруге бере участь у конкурсі "Чернігівська якість" ФОП "Кияшко". Продукція приватного підприємця – причіп автомобільний – минулого року викликала справжній ажіотаж на виставці фіналістів "100 кращих товарів України" у Києві. Виставковий екземпляр причепа тоді додому не повернувся – його купили просто у виставковому павільйоні.
Продукцію "Комплект одягу лікаря-інфекціоніста" представляє на конкурс ТОВ "Здравмедтех-Чернігів", а ТОВ "АТІЛОС" – свою розробку світлофорів дорожніх.
"Ми уже виставляли на конкурс світлофори кілька років тому. Але з того часу ми значно удосконалили свою продукцію і тепер впевнені, що чернігівські світлофори – справді найкращі в Україні", - розповів заступник директора з питань якості підприємства "Атілос" Микола Клюсовець.
Ще один постійний учасник конкурсу – ніжинське підприємство "Техно-Т". Воно займається розробкою та виготовленням обладнання для виноробства.

Залізобетонна якість
У номінації "Продукція виробничо-технічного призначення" за звання кращого змагаються ВАТ "Домобудівник" (продукція залізобетонний сходовий марш з двома напівплощадками) та приватне підприємство "НВФ"РЕГ-МІК".
У номінації "Роботи та послуги" конкурсна комісія буде оцінювати послуги з флористики ФОП "Марченко", продаж та обслуговування автомобілів "Skoda" та "Mitsubishi" від ЗАТ "МЕТЕК", страхові послуги Страхового ЗАТ "ГРАНДВІС".
Начальник відділу систем управління ДП "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик відзначила, що конкурсна комісія матиме нелегку роботу. Адже доведеться вибрати кращих з кращих, які представлятимуть нашу область на всеукраїнському етапі конкурсу якості товарів та послуг.
Майже всі учасники конкурсу "Чернігівська якість" мають сертифіковані системи управління, інші – прагнуть їх впровадити. Це допоможе випускати гарантовано якісну продукцію не лише для перемоги у конкурсі, а і для стабільного життя підприємства навіть у сучасних кризових умовах.
Конкурсна комісія працюватиме протягом червня та липня, оцінюючи роботу та продукцію підприємств за багатьма параметрами. Переможці та лауреати отримають заслужені нагороди у День незалежності.

Підготувала прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"





QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини