реклама партнерів:
Головна » Гідна й доступна за ціною європейська освіта в Чернігові

Гідна й доступна за ціною європейська освіта в Чернігові


Коментарі: 0 Освіта та навчання

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Якісну, гідну та доступну за ціною освіту європейського рівня можна отримати в Чернігівській філії ПВНЗ "Європейський університет", якій в цьому році виконується 10 років.
Цей вищий навчальний заклад був створений в 2001 році, як відокремлений підрозділ приватного вищого навчального закладу "Європейський університет".
Європейський університет заснований родиною вчених - Тимошенком Іваном Івановичем, його дружиною Зоєю Іванівною та їх донькою Оленою Іванівною. Із дня створення університет очолює ректор Тимошенко Іван Іванович, професор, заслужений працівник освіти України, голова Асоціації вищих навчальних закладів України приватної форми власності.
Європейський університет сьогодні - це потужний приватний вищий навчальний заклад, що разом зі своєю державою буде святкувати 20-ти річний ювілей. Європейський університет - член Міжнародної асоціації університетів, неодноразовий переможець Міжнародного відкритого рейтингу популярності та якості "Золота Фортуна", лауреат конкурсів "100 найкращих підприємств України" і "Кращий навчальний заклад нового покоління", нагороджений золотою медаллю "Незалежність України", переможець Х Українського Національного конкурсу з якості, нагороджений сертифікатом "Визнання досконалості в Європі" та ін. За високий рівень підготовки фахівців, відповідно до європейських стандартів, університет відзначений нагородою "Європейська якість" (м. Барселона, 2008р.).
Керівництво університету ставить за мету формувати високоосвічену, професійну еліту України, вільну і творчу, здатну на самостійне мислення і активні дії в галузі економіки і правознавства, управління та інформаційних технологій на базі глибоких найсучасніших наукових знань і технологій, усвідомлення збалансованості суспільних ідей та особистісних устремлінь.
В університеті функціонує Міжнародний освітньо-підготовчий центр для іноземних студентів та аспірантура для підготовки спеціалістів вищої кваліфікації.
У структурі університету: Науково-навчальний інститут права та безпеки підприємництва, Науково-дослідний інститут системних досліджень стабілізації і розвитку економіки, а також факультети: економіки і менеджменту, інформаційних систем і технологій, юридичний, безпеки підприємництва, практичного підприємництва і професійної адаптації, 25 філій (до 2004 р. - відокремлені підрозділи) у різних містах України, а також Бізнес-коледж, гімназія і дитяча школа-садок. Це єдиний в Україні вищий навчальний заклад, у якому створена система освіти від дитячого садку до університету.
В цій великій родині філій гідне місце займає Чернігівська філія - добре відомий заклад в Чернігові та області. Цей рік філія святкує свої перші 10 років. За ці роки в філії створена потужна матеріально-технічна база, великий книжковий фонд, в т.ч. й на електронних носіях, з повним дотриманням авторських прав, працюють два комп'ютерних класи, на базі яких встановлений лінгафонний кабінет для поглибленого вивчення іноземної мови за професійним спрямування.
Чернігівська філія має IV рівень акредитації, готує фахівців за двома освітньо-кваліфікаційними рівнями: "бакалавр", "спеціаліст"; за 3-ма напрямами: економіка підприємства, менеджмент, комп'ютерні науки та 3-ма спеціальностями: економіка підприємства, менеджмент організацій, інтелектуальні системи прийняття рішень. Випускники філії отримують два дипломи - державного зразку та зразку Європейського університету, який визнається в країнах Євросоюзу.

В перший рік діяльності філії навчалося 198 студентів, з яких 17 - денного відділення. За 10 років становлення та роботи філії підготовлено 981 бакалавр та 1019 спеціалістів. З часу заснування Чернігівської філії, як і всього Європейського університету, сформульована і втілюється в життя концепція діяльності університету "Вчись, працюючи!". Вона передбачає єдність чотирьох основних завдань: органічне поєднання теорії і практики; глибоке знання основ новітніх технологій; вільне володіння англійською або німецькою мовами; виконання дипломної роботи на базі реальних даних і матеріалів.
Педагогічний та адміністративний персонал філії вдячний керівникам головного вузу за постійну підтримку в процесі становлення та розвитку даного навчального закладу.
Викладацький склад філії сформований за принципами професіоналізму, сучасності нових знань та практичного досвіду і налічує професорів, докторів наук, кандидатів наук, досвідчених викладачів, які плідно співпрацюють зі студентами, всіляко залучаючи їх до наукового та культурного життя філії шляхом участі у науково-практичних конференціях, круглих столах, заходах присвячених знаменним датам України і світу, та інших наукових й мистецьких подіях.
На теперішній час Чернігівську філію очолює кандидат технічних наук, доцент з двадцятирічним педагогічним стажем у галузі вищої освіти Аніщенко Вікторія Олександрівна. Разом з колективом основною задачею вона вважає - гідну якісну підготовку студентської молоді, укріплення професорсько-викладацького складу за рахунок "взрощування" власних кадрів з випускників філії. Починаючи з 2007 року з випускників філії більше 10 випускників продовжують навчання в аспірантурі Європейського університету та працевлаштовані в філії на посадах викладачів.
Взагалі, випускники Чернігівської філії працюють у багатьох галузях народного господарства на підприємствах усіх форм власності, займаються викладацькою та науковою діяльністю.
Професорсько-викладацький склад і студенти філії здійснюють активну науково-пошукову діяльність. Щорічно у філії проводяться науково-практичні міжвузівські конференції "Теорія і практика сучасного менеджменту: проблеми та шляхи їх вирішення", "Сучасні проблеми соціально-економічного розвитку України", студентсько-учнівська конференція "Молодь - надія нації" (освіта, наука, культура). Велика увага приділяється культурно-виховній роботі серед студентів.
Незабаром почнеться нова вступна компанія до вищих навчальних закладів. Кожен випускник школи постане перед вибором.
Чернігівська філія, якій в цьому році виконується 10 років, а Європейському університету - 20 років, запрошує на навчання абітурієнтів міста Чернігова та Чернігівської області, інших населених пунктів України.
Весь колектив з радістю та повагою прийме в свою родину тих, хто обере шлях отримання освіти європейського рівня, тих, хто прагне індивідуального підходу до свого становлення як громадянина, освіченою людини, майбутнього фахівця в галузі економіки, менеджменту та комп'ютерних наук.
Від імені випускників спеціальності "Менеджмент організацій" хотілось виразити особливу подяку директору філії, завідувачу кафедри менеджменту к.т.н., доценту Аніщенко В.О., заступнику директора з наукової роботи, к.е.н., доценту кафедри економіки Іванову Л.П., заступнику директора з виховної роботи Ткачу Ю.В., заступнику директора з навчальної роботи Зенченко О.О., всім викладачам філії та адміністративному персоналу за уважне, добре відношення до студентів, за можливість отримання якісних знань з обраної професії.
Абітурієнти! Приходьте навчатися в Чернігівську філію ПВНЗ "Європейський університет" і ви не пожалкуєте!

Наші контакти: м.Чернігів, вул. Мстиславська, 76, т. 614-404, 614-808, 933-547
Випускники спеціальності «Менеджмент організацій» Чернігівської філії ПВНЗ «Європейський університет» 2010, 2011 років випусків – Кондратенко Ольга, Кадала Ірина, Єршов Валентин, Озімай Володимир, Осипова Ольга, Петренко Ольга, Нікітюк Ольга та інші.

Джерело: http://www.gorod.cn.ua/




QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини