реклама партнерів:
Головна » Наталя Добринська: Євро загартує український характер

Наталя Добринська: Євро загартує український характер


Коментарі: 0 ЄВРО-2012

Допомога проекту Європейської України - благодійний внесок
ваша підтримка важлива для незалежного видання
стань патроном
Відома легкоатлетка (багатоборство), Олімпійська чемпіонка Наталя Добринська вважає, що Євро-2012 впливає не тільки не розвиток футболу, але й загартовує характер всього українського народу.
Про це спортсменка наголосила в ексклюзивному коментарі Інформаційного центру «Україна-2012».
За словами Наталі, «чим більше подій такого масштабу, тим здоровішою і багатшою, красивішою і спортивнішою буде наша нація». А зміни вже є, вважає Наталя: «Крок за кроком з нинішньою владою відчутні зміни в країні. Відчутне фінансування для вищого спорту. Ведуться переговори про проведення єврочемпіонату з легкої атлетики на стадіоні НСК «Олімпійський». Я повністю вірю, що все відбудеться на високому, професійному рівні».
За її словами, услід за футболом, наступною має «підняти голову» і легка атлетика. «Знаю, що Україна подала заявку на проведення чемпіонату Європи з легкої атлетики у Києві на НСК «Олімпійський». Сподіваюсь, у молодих спортсменів умови будуть не гірші, ніж у футболістів, щоб вони підготувались до змагання. Хочеться, щоб наша держава на усіх змаганнях, які вона організовує, була на найвищому рівні. У нас дуже багато талановитої молоді і кожен вид прагне показати свій високий результат. Футбол – футболом, інші види спорту держава має підтягнути не гірше. Адже багато талановитих дітей хочуть займатись легкою атлетикою, плаванням, фехтуванням. Усі види мають йти пліч-о-пліч – це і буде розвитком всього спорту», - зазначила Наталя.
«Молоде покоління буде брати наш приклад – займатися спортом, заражатись духом перемоги. Адже спорт вчить, як об’єднуватись, дружити, підтримувати, працювати командою на результат. Я думаю, цим духом може заразитись вся наша країна. Дай Боже, щоб так і сталось. Щоб під час Євро-2012 все пройшло якнайкраще. Бо проведення Євро-2012 в Україні – це престиж для країни. Сподіваюсь, турнір буде не лише святом, а й точкою нашого переосмислення, якою дорогою нам йти до процвітання нації. Переконана: спорт на цьому шляху відіграє вирішальну роль», - наголосила чемпіонка.
Заслужений майстер спорту України вважає, що таких подій, як чемпіонат Європи з футболу, Україні необхідно десятки. «Євро-2012, і загалом спорт має стати національною ідеєю для країни. А щоб популяризувати цю ідею, мають бути і спортивні канали, дитячі майданчики, стадіони, ковзанки і басейни. Усього цього поки бракує, щоб створити масовий спорт, ідею, яка запалить мільйони українських сердець. Ми маємо зрозуміти: якщо кожен з нас займеться спортом, він зробить внесок в оздоровлення країни, в майбутнє країни», - вважає спортсменка.
«Нещодавно я приймала участь у заходах, присвячених Дню боротьби проти СНІДУ, спілкувалась із студентами. Я розповіла їм, що сьогодні цією хворобою заразилось вже 37 млн людей у світі. Україна ж за числом хворих посідає 1 місце в Європі. І переконувала, що здоров’я кожної людини – це і є здоров’я нації. Спорт – єдина світла ідея, яка може оздоровити Україну, загартувати її характер. Спорт – ідея, яка може запалити серця українських дітей, не допустивши їх до наркоманії та алкоголізму, - додала вона. - Без дитячого, шкільного, студентського спорту нема професійного, не буде перемог і звершень, не буде приводів для гордості за країну. Потрібно починати з найнижчої ланки – уроку фізкультури, майданчику для дітей».
Минулого тижня Наталя Добринська стала героїнею книжки для дітей «Зіркові історії успіху». На запитання Інфоцентру, який секрет спортсменка розказала дітям, вона відповіла так: «Нема ніяких таємниць. У кожного спортсмена є своя дорога. Але кожен починає із свого характеру - терпіння, стратегічне мислення, вміння будувати пріоритети, забути про слабкості. Завжди є суперник і є ціль. Але як показує досвід, боротись треба не з суперником, а з самим собою», - зізналась чемпіонка.

Джерело: Леся Соловчук, Інформаційний центр «Україна-2012».





QR-код посилання на сторінку




Модуль не активізовано (module is not installed)

Останні новини

20:22
28-Бер-2024
Російські спецслужби під прикриттям московського патріархату
Ця війна є цивілізаційною. Без знищення московії як імперії, миру і спокою для Україн
19:46
27-Бер-2024
Пам’яті Героя України Дмитра Романченка з Чернігова
У Небесному війську Захисників України гідне місце займають і уродженці Чернігова — п
19:24
27-Бер-2024
По Харкову вдарили авіабомбами - вперше з 2022-го року
Під ударом Шевченківський район, за інформацією, що перевіряється, ворог застосував д
20:44
26-Бер-2024
П'ять сценаріїв розгортання французьких військ в Україні
Президент Франції Еммануель Макрон своєю заявою про можливе відправлення в Україну за
22:12
25-Бер-2024
Василь Малюк: СБУ обіграла російські спецслужби по всіх ключових напрямках
З початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки України значно посилила напрям к
21:20
25-Бер-2024
росіяни вчергове вдарили по Одесі балістикою
Коротко про одеські новини сьогодні.
Росіяни вчергове вдарили по нам балістико
20:29
25-Бер-2024
Війська росії захопили нові території на сході України
Армія Росії просунулася вперед практично на всіх ділянках фронту, де вона штурмує. Пр
20:11
24-Бер-2024
У Чернігові згадали заповіти В’ячеслава Чорновола
24 березня у Чернігові, в Музеї боротьби за відновлення незалежності України на Черні
16:27
24-Бер-2024
Оборонці України - неймовірні!
Ефективність використання засобів, які є в нашому розпорядженні - безпрецедентна. Для
21:09
23-Бер-2024
На Львівщині згорів деревʼяний храм Святого Михаїла
На Стрийщині вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яній церкві
23 березня о 10
Усі новини